Α γεια σου
Ανοίγω το spoiler που λέει Bruce και λέω έρχεται ο γίγαντας ο Dickinson σολο??? Ανοίγω το άλλο και λέω “λες???” ε και μετά σκάει το Springsteen ε ρε διάολε
χαχαχα.και γω ετσι ειπα στην αρχη.
Νόμιζα ότι στο τελευταίο σποιλερ θα δω ντικινσον και κόντεψα να πέσω απ’τη καρέκλα…
http://www.youtube.com/watch?v=mpdMM-3wU9g μιας και το εφερε η κουβεντα…με κοπανα απο το στρατο ειχα παει τοτε.χαααααα:yahoo:
αυτό ακριβώς…
κ απο μενα το ιδιο
O Bruce έχει δουλειά με τους Maiden το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να είναι αυτός. Άλλωστε αυτοί θα περάσουν από τα μέρη μας. κανένας λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι θα μείνουμε απ’ έξω.
αυτη η σιγουρια για μειντεν απο πολλους προκυπτει απο καπου?
και εγώ το έχω απορία αυτό…
ντάξει ειναι γεγονός πώς στα τελευταία 5B[/B] τουρ δεν έχουν αφήσει την ελλάδα απ’έξω, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να σταματήσουν τώρα να ερχονται…πέρα από αυτό όμως, όντως πώς το έχουμε για τόσο σιγουράκι?
αν εννοείτε αν έχω κάποιες πληροφορίες, τότε όχι δεν έχω. Απλά δεν μας έχουν αφήσει ποτέ έξω τα τελευταία χρόνια και δεν βλέπω κανένα λόγο να γίνει τώρα. ειδικά με αυτό το set list.
στη περιοδεία του dance of death μας άφησαν απ εξω
στις τελευταίες 4 ήμασταν μεσα!
Εδώ δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Διαβάζω όλα αυτά για τον Dickinson και κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά. Εντάξει, δικαιολογείστε, προφανώς δεν ξέρετε. Αλλά κοιτάξτε να μάθετε 8). Αν έρθει τελικά ο Boss, θα μιλάμε για τη συναυλία της [B]δεκαετίας[/B].
Παιδια αυτο το “δεν ξερετε” δεν θα το χωνεψω ποτε. Υπαρχει παντα και το προσωπικο γουστο. Οκ, καποια πραγματα σιγουρα λεγονται με χαβαλε κυριως. Κι εμενα παντελως αδιαφορος μου ειναι ο Springsteen, οκ μεγαλος καλλιτεχνης (υποθετω :p) αλλα δεν θα εδινα ουτε 10ε για να τον δω. Αντιθετως θα εδινα 30 ξερω 'γω για να δω τον αλλον Bruce (τι σημαινει ποιον αλλον? :p) αλλα λεμε ειναι καθαρα προσωπικο αυτο, ουτε θα κατσω να μειωσω τον Springsteen. Αυτο.
Κατα τα αλλα ευχομαι να ερθουν οι Maiden ειδικα σε αυτη την περιοδεια και να πραγματοποιηθει αλλο ενα μουσικο ονειρο, να γυρισω πισω στις εποχες οπου ελιωνα την αντιστοιχη VHS στην εφηβια μου κι ελεγα οτι δεν θα το εβλεπα ποτε αυτο απο κοντα. Αμην.
:thumbup:
σιγα μην δε περασουν οι Maiden απο εδω. Με νορμαλ τιμες (ακους didi)? έχουν για πλάκα 15.000 - 20.000 κόσμο.
ΑΠΟ FB
Iron Maiden the Greek FC
Σε λίγη ώρα… Something wicked this way comes! Stay tuned!
:papas::papas::papas::papas:
[B][SIZE=“4”]+ΑΝΑΚΟΙΝΩCON+[/SIZE][/B]
[B]Iron Maiden the Greek FC:[/B]
Για να μην στρεσάρουμε, δεν μιλάμε για συναυλία, μιλάμε για κάτι σχετικό με το Fan Club μας!
:)… αντε, καιρος ηταν…
εδιτ: φακ…
Σε ψηνουν στην αρχη και μετα σε ξενερωνουν! ΦΑΚ!