Φημες για συναυλιες #2

Ρε μαν,δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι.:slight_smile: Ούτε γω πχ δίνω δεκάρα για το αν έρχεται η νιοστή μέταλ cult ανθυπομπαντούλα πχ,αλλά οκ,δεν ξέρω από τρουμέταλ κτλ και δεν μου κοστίζει και τίποτα να το παραδεχτώ.Τώρα πέραν του προσωπικού γούστου,αν σου έλεγα ότι υποθέτω πως οι Metallica παίζει να ναι και μεγάλοι καλλιτέχνες και μακάρι να ερχόταν μόνος του ο Rick Springfield(!),ποιοι Metallica και τέτοια τώρα,ε αν μ έπαιρνες με τις ντομάτες θα χες και δίκιο.:wink:

Οποτε το συμπερασμα ειναι πως αυτο το “ποιος ο ενας” και “ποιος ο αλλος” δεν στεκουν, οπως την βρισκει καθεις :slight_smile:

Για ορισμένους, στέκουν ρε σεις. Κι εγώ δεν ήξερα τι θα πει Αφεντικό μέχρι που τον είδα ζωντανά. Ε, αν σου αρέσει η ροκ μουσική και παρακολουθήσεις μια συναυλία του, είναι εξαιρετικά απίθανο να μη φύγεις με κατεβασμένα τα σαγόνια. Και τα σώβρακα, ίσως. Δε λέω αν σου αρέσει ο ίδιος ο Springsteen, λέω αν σου αρέσει η ροκ μουσική. Να παρακαλάμε να έρθει στην Ελλάδα, η αίσθηση να απολαμβάνεις ένα αγαπημένο σου όνομα στο σπίτι σου είναι άλλη από το να το απολαμβάνεις εκτός :).

Επίσης, αν σου αρέσει η χεβι μέταλ, και δεις τον ντικινσον ζωντανά, είναι εξαιρετικά απίθανο να μη φύγεις με κατεβασμένο σαγόνι, πιθανώς και σώβρακο!! Οπότε, what’s the point??? Περί ορέξεως…

ama er8ei ellada me eisthria opws tou amerikanikou tour…dyskola to vlepw na mhn akyrwnetai apla den kserw ti paizei me promoters,managers klp…einai kai 16 melh e…makari omws na r8ei makran o kalyteros kallitexnhs live…

Ρε σεις που κολλαει ο Ντικινσον με τον Σπρινγκστην;

Αλλα μεγεθη,αλλες συνθηκες για την Ελλαδα.

Θεος ο ενας και ο αλλος αλλα αλλο πραγμα μας καιει αυτην την στιγμή.
Αθανατο ροκινγκ:p

Κολλάει στο ότι ΚΑΘΕ τοπίκ του Rocking, ανά σελίδα θα πρεπει να υπάρχουν οι λέξεις Maiden και Manowar έστω μια φορά.

Για τους Maiden δικαιως.Εγω αν ημουν administrator θα εφτιαχνα botακι για να εμφανιζεται κατω απο καθε ποστ ενα μεγαλο UP THE IRONS με κοκκινα γραμματα.

Στο Bruce…:!:

Που να λεγοταν “metaling” το σαιτ, εκει να δεις :lol:.

Η λυση σε καθε προβλημα και η απαντηση σε καθε ερωτημα ειναι “MAIDEN”. Ελπιζω να το καταλαβουν και στην κυβερνηση αυτο μπας και τους φερουν και λυθουν και τα προβληματα μας! :stuck_out_tongue:

“…Και θα τον ευχαριστήσουμε από κοντά, αποθεώνοντάς τον στην Αθήνα στις 18 Μαΐου όπως του πρέπει…” 8)

η τελευταία πρόταση του κειμένου…!!:smiley:

νατα μας, 18 Μαίου (Σάββατο) … μακαρι…μακαρι…

με 7 ευρώ The Heavy 23/11 στο Fuzz για το Jumping Fish Festival

γαμιουνται οι maiden

σε ψαχνουμε

Κατι πηρε το αυτι μου για RHCP το Γεναρη. Ισχυει;

Οχι παλι θεε μου, δεν θα αντεξω και αλλη διαφημιση… #-o :stuck_out_tongue:

Αν και για μουφα με φαινεται… :-k

Ιανουάριο μηνα, συναυλια σε ανοιχτο χώρο; Δυσκολα!