Φημες για συναυλιες #2

Εντάξει,όπως το κόβω και ο Springsteen στο Gagarin θα παίξει,εκτός αν βάλει στο encore το The Trooper.

Springsteen με ενδιαφερει να δω, αλλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Αν θα μπορουσε να ποσταρει κανεις μια λιστα με προτεινομενα πραγματα καποια στιγμη θα ητο καλη φαση.

Να ρωτησω…παιζει τπτ για Linkin Park φετος;

(να σημειωσω οτι δεν εχω ακουσει τπτ περι συναυλιας, απλα μου εχει κολλησει γτ τελευταια φορα που ηρθαν, δεν πηγα και το σκυλομετανιωνω ακομα :stuck_out_tongue: )

υ.γ. +1 στον αποπανω…

Για SOAD για τέλη Ιουνίου έχει ακουστεί τίποτα;

Καθε χρονο, ναι.

Καλή φάση. Φρέσκο, ενδιαφέρον, εξαιρετική τιμή.

Αχαχαχαχα το ίδιο ακριβώς έπαθα!
Αλλά οκ Dickinson έχουμε ξαναδεί σόλο (και ελπίζω να ξανάρθει και μόνος του), και ο Springsteen όμως θα είναι πολύ καλή φάση για τους λάτρεις (ίσως ψηθώ κι εγώ :roll: )

Είχα γράψει πριν 3 χρόνια ένα αρθράκι για τους δίσκους του Boss (ποιους αξίζει να τσεκάρει κανείς πρώτα κτλ), όποιος ενδιαφέρεται: http://www.rocking.gr/tributes/Bruce_Springsteen_To_Afentiko_den_trelathike_pote/5732/

Πολυ χρησιμο αυτο, θα μελετηθει :wink:

Το The Wild, The Innocent & The E Street Shuffle είναι εξαιρετικός δίσκος, δεν αναφέρεται στο αφιέρωμα. Γενικώς όλα με E Street είναι και γαμώ εκτός από τα δύο τελευταία.

Και πέρα από όσους λέει ο φίλτατος Cozy, πραγματικά δείτε τίποτα από live… Αυτό μετά πολλαπλασιάστε το χ100 και για 3-3,5 ώρες και ίσως να πάρετε μια ιδέα από το τι εστί live του Αφεντικού… Όσοι άλλοι έχουμε καταφέρει να δούμε live νομίζω συμφωνούμε…
Ακόμα και να μην τρελαίνεστε, πιστέψτε δε χάνετε τέτοια συναυλία
Ας ελπίσουμε να γίνει όντως…

Χάνεις το πόιντ :razz:

Ό,τι λέει ο KonManwë.
Είναι ένα απίστευτο αμερικανικών προδιαγραφών live show. Ακόμα και να μην τρελαίνεται κάποιος, αν τον δει live πιστεύω μέχρι και φαν γίνεται.

Αν πιάσουμε και το στιχουργικό που λογικά αγγίζει πολλούς αλλά όπως αναφέρθηκε κάποιοι δεν έχουν ασχοληθεί…ξεφεύγει το πράγμα.Μεγάλη αγάπη λέμε.

Δυστυχώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα

Εν τω μεταξύ, μιας που μερικοί αρχίσανε να πετάνε διάφορα ονόματα έτσι :stuck_out_tongue: ας τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ: μήπως έχει ακούσει κανείς από εσάς τίποτα για Killers?

Γενικά Μάρτιο επιστρέφουν Ευρώπη κ από 1 ως 12 του μήνα παίζουν σε διάφορες ευρωπαικές πόλεις (http://www.bandsintown.com/TheKillers) ενώ μετά υπάρχει ένα μεγάλο κενό μέχρι τις 29 που πάνε Βραζιλία.

Εκτός αυτού, ένα από τα 358537938794793829485947290605 fan clubs στο facebook:p, δημοσίευσε αυτό:

[SPOILER][/SPOILER]

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει, ούτε ποιος ακριβώς το έφτιαξε, απλώς παρατήρησα ότι
υπάρχει και στην Ελλάδα κεραυνός. Σημείωση: ο κεραυνός έγινε σήμα κατατεθέν τους από τότε που βγήκε το πρώτο single του καινούριου δίσκου, δλδ γύρω στα μέσα του περασμένου Ιούλη…

[SPOILER]Ουφ, πολλά έγραψα…:-s[/SPOILER]

Γενικά οι killers για εμένα είναι ευσεβής πόθος, ειδικά μετά τη φόλα του 2009…:slight_smile:

Ισως οι κεραυνοι να αφορουν τις χωρες στις οποιες θα κυκλοφορησει ο νεος τους δισκος…

Έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος…:stuck_out_tongue:
Δεν είναι λίγο προφανές το σε ποιες χώρες κυκλοφορούν τέτοιοι δίσκοι;:-k
Επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο (οπου εχουν κλεισει πολλες συναυλιες) έχει τόσους πολλούς κεραυνούς, που έχει γίνει μουτζούρα…:stuck_out_tongue:

“[I]ηλεκτρική καταιγίδα[/I]” δεν είχε οδηγήσει στην ακύρωση της συναυλίας το 2009?ίσως οι κεραυνοί να ειναι σημαδιακοί…να τα προσέχουμε τα σημάδια των καιρών…:lol:

Σε συζητήσεις είναι pearl jam,springsteen,και για rockwave
rammstein και maiden england

Φτιαξε μας ρε Τζιμμυ :bounce::bounce: