αμααααααααααααααααααααααααααν…αμαν αμααααααααααν…κωλοψήθηκα τώρα…8O
Φερτε Maiden στο Ροκγουεηβ ρεεεεε!
Nα κανω μια προβλεψη (και τπτ παραπανω) οτι μονο οι Maiden θα ερθουν?
αυτο μονο και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι νομιζω!
Εγω θελω τριημερο Rockwave, με Maiden, Pearl Jam, Spingsteen headliners για καθε μερα. Να σου πω εγω τι θα γινοταν τοτε.
Και ξυπναω τωρα…
οκ, δεν λέω, λογικά θα παω ΠΑΛΙ να τους ξαναματαδω…αλλά δεν ξέρω…το ενδεχόμενο springsteen και pearl jam νιώθω να με ψήνει περισσότερο…ειδικά springsteen που δεν έχουμε δει ποτέ!
αυτό βασικά…ακριβώς αυτό…:thumbup:
ωραια πραγματα. χωρίς να ξέρω κατι θεωρω maiden δεδομενους λόγω δημοτικότητας.
μακάρι για Springsteen…
springsteen θε ερθει πιο νωρίς απο rockwave, τώρα για μένα ελπίζω να μην φέρουν rammstein…
pearl jam κ οτι αλλο θελετε
Rammstein δύσκολο γιατί στο δελτίο τύπου του Sofia Rocks έλεγε ότι δεν θα παίξουν σε neighbour countries πλην της Σοφιας.Τωρα για Pearl Jam άκουσα ότι παίζει πολύ σαν όνομα στο Sonisphere.Ελπιζουζω πάντως να φέρουν κάτι από τα 4
Μη τα λέτε ετσι απότομα αυτα για pearl jam. Θα πάθουμε τίποτα.
Σοβαρά παίζει τέτοιο πράγμα?
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι λέμε και λέμε για το ποιοι θα ερθουν φετος, αντι να αποδεχτουμε οτι και φετος headliners στο Ροκγουεηβ θα ειναι οι Prodigy!
[SPOILER][SIZE=“4”][B]ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ[/B][/SIZE][/SPOILER]
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό αλλά πολλά άτομα στο Forum του Sonisphere γραφουν για SOAD κ PJ
Έχουν ανακοινώσει οι SOAD περιοδεία στην Ευρώπη το 2013? Πώς έχει προκύψει αυτή η φήμη? Επίσης δεν είναι πιο πιθανό να κάνει tour ο Tankian solo για το album που έβγαλε?
Γιατί, έχουν ανακοινώσει περιοδεία οι Pearl Jam :lol:;
Απο Fb της Lovelight Productions :
OΛΕΘΡΟΣ…ΜΑΚΕΛΕΙΟ…ΠΟΝΟΣ…ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ MOSHPITSSSSSSSSSS…
D E S T R U C T I O N
ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…
αυτο το ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ… , σημαίνει σε πολλές περιοχές μήπως?
ναι. μπορεί να γίνει και στο κουτούκι της Φωτεινής στο διπλανό τετράγωνο από το σπίτι σου.
ναι ρε πουστη!! δεν θα χρειαστεί να περπατάω ολη την λαρισα πάλι!!!
[SPOILER]*αρχίσαμε τις ειρωνείες ρε?:p[/SPOILER]
γιατί άσχημα θα ήταν? τι παραπάνω έχει το στειτζ?
[SPOILER]τουλάχιστον εγώ δεν ενημερώνω για κόρνερ[/SPOILER]