Φημες για συναυλιες #2

Αν δεν κανω λαθος, η LoveLight διοργανωνει συναυλιες στην Θεσσαλονικη! Αρα για Θεσσαλονικη μαλλον θα λένε! :smiley:

τουρ σε γειτονιές θεσσαλονικης? καλαμαρια Live?

καλα λες… μπορεί να έχει και καλύτερο ηχο στο κουτούκι.

[B]είπαμε…λάθος~!!![/B][/SPOILER]

Διοργανώνει κ Αθήνα! Την Anneke αυτοί την έφεραν οπότε γιατί όχι κ στις δύο πόλεις!!

Βασικά αυτή την εταιρία δεν την έχει ο γιος του Χάρρυ Κλυνν;; (που έχει κ το γκαγκαριν)

Δεν εχω ιδεα να σε πω την αληθεια! Τεσπα, τους φερνει η Lovelight τελοσπαντων! Οποτε περιμενουμε να δουμε σε ποιες πολεις και πότε θα τους φερουν!

Destruction Destruction Destruction Destruction :bounce::bounce::bounce:=D>=D>

…ότι καλύτερο μετά τους Kreator να έρχονται καπάκι κιαυτοί:):!:

για το αφεντικό λένε και στο gazzetta αλλά για terra vibe. :-k
θα μάθουμε τις επόμενες μέρες

Εχω ακουσει απο πολλες πηγες οτι παιζει δυνατα ο Bruce Springsteen για φετος, δεν μπορει να λενε ολοι μπαρουφες.

Για Destruction ψηνομαι ασχημα…

Όσο και να με ενοχλεί ότι παίζει πχ να έρθει στο κωλοχώραφο με τις ηλεκτρικές καταιγίδες,ε κάπου το βρίσκω λογικό,σαν άλλος Σάκης και Τάκης,γιατί στο ΟΑΚΑ θα χει χώρο και για αγώνα ποδοσφαίρου.

οκ, θα προτιμουσα ΟΑΚΑ, αλλα ας έρθει κ οπου να ναι…

το παν και στο red fm για springsteen - terra vibe. εν αναμονή επίσημης ανακοίνωσης. μέχρι τότε μη πιστεύετε τίποτα :!:

άμα τον φέρουν στο “συναυλιακό χώρο που δεν γίνετε ποτέ sold out όσοι και να πάνε” θα έχουμε νέο ρεκορ σαρδελοποίησης. ειδικά αν το εισητήριο είναι νορμάλ.

Μπα δε νομιζω,οσοι μπαμπαδες και να σκασουν μου κανει κομματακι δυσκολο να χει πιο πολλους απο εισιντισι και πεππερς.Καθαρα απο αποψης hype.Eκτος αν εννοεις αλλου.

το μέρος που δεν γίνετε ποτέ sold out και όσοι έρθουν θα μπουν είναι το χωράφι!!!

απο ACDC πιστεύω μπορεί να μαζέψει παραπάνω(ή έστω τον ίδιο αριθμό)…για red hot δεν ξέρω, δεν πήγα, αλλά φαντάζομαι σίγουρα πολύ κόσμο θα μάζεψαν, οπότε δεν πιστεύω ο boss να τους ξεπεράσει…

και χωρίς να θέλω να γίνω γνωστός συναυλιακός αρχιδοσπάστης :-s , ΑΛΛΑ τουλάχιστον σε αυτήν την συναυλία πιστεύω δεν θα σκάσουν [B]άκυρα[/B] άτομα…δηλαδή πιστεύω ειναι από τις λίγες [I]μεγάλες[/I] συναυλίες που ο κόσμος που θα πάει, και θα ξέρει περι τίνος πρόκειται, και θα ξέρει παραπάνω από 1-2 κομμάτια(πράγμα συνηθέστατο στις μεγαλες συναυλίες)

αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα έχει παραπάνω κόσμο από acdc

Αποκλείεται να έχει παραπάνω από AC/DC για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δε θα έχει τόσους πολλούς τουρίστες.

Και εγώ νομίζω ότι θα μαζέψει αρκετό κόσμο , το hype του αφεντικού μεγαλώνει αρκετά και στην Ψωροκώσταινα τον τελευταίο καιρό.

My Sleeping Karma, λογικά Θεσσαλονίκη το '13

ρε στον τσοκο μας το hype ας ερθει το αφεντικο και τελος ολα-βαγγέλα παρε το οπλο σου