Φημες για συναυλιες #2

Nightwish δεν ειναι λιγο δυσκολο να ερθουν;; Απ’ οτι εχω ακουσει την τελευταια φορα που ηρθαν (νομιζω το 2007), εφυγαν με τις χειροτερες εντυπωσεις κ ελεγαν οτι δεν ξαναρχονται.

Αν είναι μόνοι τους, θα τιμήσουμε και με το παραπάνω. Αν είναι με κάτι χαβιόλια τύπου Nightwish που διάβασα σε πιο κάτω ποστ, θα υπάρξει σοβαρό δίλλημμα…

Εγώ διάβασα… Camel :!: :eek: :lol:

Δεν κουραζόμαστε ποτέ ρεεε…Είναι ο μόνος τομέας που δεν άλλαξε ποτέ από όταν ήρθα εδώ…Μάλλον άλλαξε…Καλυτέρεψε…!! 8)

http://www.mtvgreece.gr/music/moysika-nea/item/19755-oi-coldplay-erhontai-stin-athina

Βλαμμένο Silent με κοψοχόλιασες.

Κι εγώ στην αρχή αυτό έπαθα :eek:, μετά κατάλαβα ότι έγραφε Kamelot! Kαι είχα μία σκασίλα γι’ αυτούς…κρίμα, γιατί θα με έψηναν και μένα οι Camel…:frowning:

Χμμμμ κάτι δε κολλάει :wink:

It looks like Coldplay will be taking a break from live shows very soon. According to Billboard, frontman Chris Martin told the crowd at a Brisbane, Australia, show last week, “This is the last big show for three years or so,” and added, “I don’t want to stop.” Early in the night, Martin promised the crowd, “We’re going to play for you the best fucking show in our life.”

Read more: http://www.rollingstone.com/music/news/coldplay-wraps-australian-tour-with-hint-of-break-20121126#ixzz2DMQSqTmm
Follow us: @rollingstone on Twitter | RollingStone on Facebook

αυτο ερχομουν να ποσταρω κ εγω τωρα και με προλαβες.

ο,τι να ναι το mtv??

πηγη: newsbomb… ναι ότι να’ ναι :stuck_out_tongue:

το οποίο newsbomb έχω την εντύπωση ότι το άκουσε από τον red 96.3, ο οποίος ένα βράδυ παπαριζότανε, διάβασε προπέρσινη είδηση ξέρω γω και από τότε κάπου χάθηκε το πράμα…#-o

ακριβώς την ίδια ημερομηνία, λέγανε και πέρσι και πριν 2 χρόνια και πριν 3…24 σεπτέμβρη…:lol:

Αλητεία :slight_smile:

Και πέρσι για ίδιες ημερομηνίες είχαν βγάλει.

18 Μαίου είπαμε για Αφεντικο;

:-k:-k:-k:-k:-k:-k:-k

Μάλλον όχι :wink:

Επειδή κάποιοι είχαν ελπίδα για Slash. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες, από τις οποίες εστιάζουμε εδώ:

February
2 - Küçükçiftlik Park - Istanbul, Turkey
4 - Festivalna Hall - Sofia, Bulgaria
5 - Sala Palatului - Bucharest, Romania

Κουτσουκ-τσιφτλικ… 8)

Ελλαδάρα δεν…

…ακόμα! Μπορει να μας βάλουν πριν απο την Τουρκία! Λέμε τωρα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

γιατι ρε πουστη μου??? [-X
δηλαδη παει Ρουμανια κ Βουλγαρια, κ δν μπορουν να τον φερουν απο Ελλαδα??
εκτος αν πιστευουν οτι δν θα πουλουσε…

έχουμε καταντήσει η μπανανία της ευρώπης πλέον στα συναυλιακά δρώμενα…
και να πεις ότι δεν θα είχε κόσμο ο Σλας…?

Εγώ πάλι δεν εκπλήσσομαι και τόσο. Ο Slash είναι σε καλλιτεχνική και εμπορική άνοδο αυτή τη στιγμή και είναι μάλλον “ακριβό προϊόν” που σημαίνει άνοιγμα και ρίσκο.

Αντιθέτως, αυτό που βλέπω ως επί το πλείστον είναι δοκιμασμένες (ή πιθανόν φτηνότερες) επιλογές από τις διοργανώτριες εταιρείες. Δεν τις κατηγορώ, αυτό είναι και το οικονομικό γίγνεσθαι στη χώρα μας.

Μακάρι να βγω λάθος βέβαια.