τοσα πολλα να πω αλλα ρε γμτ αλλα και πολλοι οι ενδοιασμοι…
τεσπα κλάιν…
- Το 2012 περιμενες να το καλαβεις οτι είμαστε μπανανια σε ΣΧΕΣΗ με τους ρυθμους ευρωπης;
- Επειδη δεν φέραν τον Slash επιβεβαιώθηκε η αποψη σου;
- ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΣΛΑΣ…ΚΛΑΣ ΜΑΊ ΠΟΥΤΣ
τοσα πολλα να πω αλλα ρε γμτ αλλα και πολλοι οι ενδοιασμοι…
τεσπα κλάιν…
1)όχι
2)όχι
3)οκ,άποψη σου.
μια διαπίστωση έκανα που κόλλησες?
στο οτι ο σλασ δεν αξιζει καν σχολιασμου και αδημονιας του κοσμου για το ΛΑΙΒ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ και για το οτι ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΛΑΣ…
εδω δεν ερχονται αλλοι και αλλοι που ουτε αμοιβες θελουν ουτε hype κοσμου ζηταν ουτε πουλανε καπελα που δεν πεφτουν. ούξο ποζερια
αφηνει η Lovelight υποννοουμενα για Samsara τον Φλεβαρη , ή μου φαινεται?? :-k
Καλά μη βγούμε και εμείς από πάνω για τη συναυλία του Slash.
Αυτή την κρίση πιπίλα την έχουμε κάνει. Δηλαδή με τις μιζάρες που γίνονται από συναυλίες τύπου Chili Peppers, δε βγαίνουν τα λεφτά να φέρουν άλλο κόσμο?
Σε λίγο θα πούμε ότι ο Slash έχει προσωπική βεντέτα με την Ελλάδα και δεν έρχεται. Προφανώς θα θέλε να έρθει αυτός και το σχήμα του (μια φίλη μου γνώρισε τον Myles Γερμανία πριν λίγο καιρό, μετά τη συναυλία και της είπε ότι μακάρι να μπορούσανε να έρθουνε αλλά είμαστε για τον **** (το πε ευγενικά ο άνθρωπος) όσον αφορά τα πάρε δώσε.
Δε μπορώ να καταλάβω αυτή την τάση μας για αυτοκαταστροφή πια, δηλαδή άμα είναι ο Slash ρίσκο τότε γεια σας…
Άσχετα αν κάποιος τον γουστάρει ή όχι σαν καλλιτέχνη είναι μια σίγουρη συναυλία.
Και δε πιστεύω ότι ζητάει πια τόσα τρελά ποσά γιατί άμα ήταν αυτή η περίπτωση θα πήγαινε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία και άλλες τρεις χώρες, θα το βάφτιζε european tour και αυτό θα τανε. Το σχήμα ήθελε να έρθει παντού (και τα ψιλοκατάφερε για να λέμε την αλήθεια). Αλλού χάνεται το γράμμα…
Τέλος πάντων, το ξέρω ότι είμαι εκτός thread και ζητάω συγγνώμη απλά μη κατηγορούμε τους καλλιτέχνες και τους εξισώνουμε με μηδενικά επειδή δεν έρχονται. Άσχετο αν δε αρέσει σε κάποιον. Ο Myles είναι απ τις καλύτερες φωνές στη ρόκ αυτή τη στιγμή και πραγματικά εύχομαι σε όλους σας να τύχει να τον ακούσετε από κοντά.
νταξει ρε φιλε εισαι true κ εμεισ που γουσταρουμε φλωροι…:lol:
Ναι αφήνει
ομορφα πραματα!
Δεν θέλω να ανάψω φωτιές, αλλά γνωστός μου άκουσε κάτι για [B]god is an astronaut[/B] το 2013…προσωπικά δεν ξέρω αν μπορώ να τον πιστέψω…στα μισά που λέει πέφτει όντως μέσα, αλλά έχει κάνει και λάθη…οπότε ρωτάω και άλλους εδώ που ίσως να ναι πιο ενημερωμένοι, παίζει τέτοιο ενδεχόμενο?
ανακοινωσε ο Soto στις 25 Απριλιου 8ball και στις 26 στο Κυτταρο. μαζι με τους δικους μας Danger Angel
:D:D:D
ΝΑΙΙΙΙΙ!!!
Και διήμερο με Warlord… ΚΟΛΑΣΗ!
:vibrate::vibrate::vibrate:
ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!
Ετσι την τρέλλα μου μέσα… JSS… έτσι!!
Δεν ξέρω που να το γράψω οποτε το γράφω εδώ.
[SIZE=“4”]ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΡΙΣΑ.[/SIZE]
και πέμπτη [B]ΟΛΟΙ [/B]graves!!! λαρισαιοι και βολιωτες
Και Αθηνα sold out, και Θεσσαλονικη αλλαξαν χωρο(απο Gaia σε Principal νομιζω) λογω μεγαλης ζητησης :!:
ε ναι, αλλά εδω είμαστε μια μικρή πόλη ρε αδερφέ… για αυτο το λεει
Ε ναι ρε γιαυτό ακριβως το λεω. Εμεις τρεχαμε ολα τα χρονια θεσσαλονικη και αθηνα να δουμε κανενα λαιβ και τωρα τον τελευταιο καιρό βρεθηκε ενας ανθρωπος να αρχισει να φερνει συναυλιες και στη λαρισα (sepultura, orange goblin,hoyem graves). Οσο πάνε καλα τα λαιβς τοσο περισσοτερα θα βλεπουμε. Και ξέρω οτι έχει πολλά ονοματα στο μυαλλο του. Αρκει να ερθουν.
Το κόβω να κατεβαινουμε απο Θεσσαλονίκη στην Λάρισα!