Enforcer αρχομεση του 2013 παρεα με το τριτο δισκο τους.
Εσυ ο καλος ανθρωπος που τους φερνεις, τρελανε μας και φερε και Cauldron!
Έρχεται ο “Βασιλιάς Διαμαντής” τον Ιούνιο.
αν μαθεις κατι παραπανω, ενημερωσε
ποσταρε και κατι κομματια τους το προφιλ του Stage στη Λαρισα, αλλα ισως ειναι και τυχαιο
8O8O
ΕΕΕ;;;
αυτος δεν ειχε σταματησει περιοδειες γιατι εκανε κατι οχταπλα μπαι πας?
=P~=P~=P~
κανένα ροκγουεiβ?
*απο την χαρά εκανα 3 λεπτά να βρω τα πρόσωπα
Φερτε την maiden england με τον βασιλια μαζι να αρρωστησουμε τελειως
χμ σε κανα ροκγουειβ ισως? μονος του μου φαινεται κομματακι δυσκολο - θελει μπολικα…
τεσπα μακαρι για να το λες κατι θα ξες 8)
Πηγή or it doesn’t exist.
Συνειρμοί… λέμε τώρα. Έρχεται ο Βασιλιάς… φέρνει μαζί του τους Sherman και Denner… και αυτοί κανονίζουν και έρχεται μαζί ο θεούλης Poulsen με τους volbeat!!! εντάξει τα κανόνισα!
…μου φαίνεται πως πρόσφατα έκανε ένα live, αλλά για περιοδεία δεν ξέρω…και τώρα ελαφρώς oftopic, εκείνο το 2dvd King Diamond + 2 dvd Mercyfull Fate δεν προχώρησε τελικά;:):!:
ο King Diamond έχει αναρρώσει πλήρως βασικά και πέρυσι έδωσε 3-4 συναυλίες.
Για το καλοκαίρι του 2013 έχει ήδη ανακοινώσει αρκετά live και είναι πολύ πιθανή μια συναυλία στην Ελλάδα.
Είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Μόλις έχουμε έγκυρη πηγή για King Diamond, plz let me know. ΠΕΘΑΙΝΩ
[B]τι “οχταπλά μπαϊ-πας”;;;[/B]Έτσι και πλακώσει ο Βασιλιοδιαμαντής στο φτωχοΕλλαδιστάν, θα δείτε άπαντες τι εστί απανωτά μπαϊ-πάς: καθέτως η προσέλευση~ οριζοντίως η αποχώρηση…
Αν κάτσει μαζί με Maiden θα είναι το απόλυτα ιδανικό για μένα. Έχω δει King Diamond και Mercyful Fate (αμφότερες ΓΑΜΗΣΑΝ) αλλά έχει περάσει δεκαετία+. Maiden δεν έχω δει και η Maiden England τουρ φάση που κάνουν τώρα είναι η τελευταία μου ευκαιρία να τους δω όπως θα ήθελα (short of a time machine).
τι μας βάζεις να ονειρευόμαστε βραδιάτικα ρε μάστορα??!!
οφτοπικ:
Αφου πάλι Prodigy θα έρθουν, τι κάνουμε όνειρα;
Οντοπικ! Μακαρι! Μακάρι! Μακάρι! Ας γινει φέτος ένα καλο ροκγουεηβ! Μια μέρα Μεηντεν και μια Βασιλια Διαμάντη! Εδω και 3 χρόνια ζητημα να αξιζει μια μέρα απο το 3ημερο!
Την ίδια μέρα εννοείται, άμα είναι να είναι τίμιο το πακέτο.
Άμα ονειρευόμαστε, βάζω σαπόρτ Wolf και Morgana Lefay και παίζω μπάλα μόνος μου μπροστά, νο πρόμπλεμ.