Φημες για συναυλιες #2

maiden μαλλον θαναι sonisphere.

Πωωωωωωωωω ελπίζω να μην έρθει Rockwave. θα είναι τεράστια μαλακία. (Βαριέμαι να αναλύσω τώρα το γιατί, αλλά τραστ μι ον δε σανσκριν κιετσ)
Καλύτερα σε κλειστό χώρο.

προφανώς, όπως το 2006 πχ στο Γαγαριν - αλλά άμα είναι να τον βάλουνε στο Fuzz, καλύτερα Rockwave :!:

The Locos @Block 33 το 2013!

κλάιν…

sonisphere greece απ’οτι νομιζω[SPOILER]IRON MAIDEN + Motörhead[/SPOILER]δεν το λεω 100%σιγουρο,αλλα παιζει πιο πολυ.

Δεν τα λέμε ετσι αυτα! ρε Mike! :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: Ενταξει, τους πρωτους τους περιμένουμε, αν έρθουν οι 2οι θα γινει παρτυ!

αν ερθουν και οι [SPOILER]Motorhead[/SPOILER] μεχρι και εγω θα ψηθω για Sonisphere

και άμα κάτσει και βασιλιάς μαζί τους θα είναι σούπερ το line up!

Νομίζω αυτό το πακέτο σε άλλες χώρες παίζει μαζί και με Airbourne για να τρελαθούμε εντελώς κι έτσ … 8)8)8)8)

εχουνε τα κολλητιλικια τους οι Airbourne με τους δευτερους οποτε ακουγεται λογικο

Airbourne και μόνους θα ήθελα να τους δω σε κλειστό χώρο αλλά και στα πλαίσια φεστιβάλ τέλεια.

Καλά όταν σκάσει το πακέτο Maiden, Paradise Lost Cyanide 4 για RW μη κλαίτε :wink:

Κάτι ξερεις εκ των έσω, εσυ;

Paradise Lost μετα τα περσινα?

Δε ξέρω τπτ αλλά πραγματικά περιμένετε να σας φέρει η didi Maiden, King Diamond, Motorhead, Airbourne???

Εδω όσοι ψήφιζαν ΝΔ είχαν ελπίδες οτι ο Αντωνάκης θα τους βγάλει απο την κρίση! Εμεις δικαολογούμαστε!

χεστηκα για την didi σοβαρα…αλλα ειναι τωρα αυτο post?

Δηλαδη δεν σου εχει φερει τιποτα;(εννοειται με ακριβοτατο εισιτηριο)

Το big four και metallica και maiden κτλ κτλ κτλ

fake εχεις βεβαρημενο παρελθον στο τρολαρισμα, κ πλεον δε ξερουμε αν μιλας σοβαρα ή οχι :lol:

πως οι maiden ισοπεδωνουν τους παντες και γαμανε τα παντα και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην μουσικη ειναι γνωστο.

πως η didi ειναι ταληροφονιαδες ακομα πιο γνωστο.

Αλλα πως δεν εχει φερει μπαντες και περιοδευοντες θιασους, απλα κουτο.