Φημες για συναυλιες #2

Ξεχωριστά θα έρθουν οι Motorhead.

Πόσο εγκυρο ειναι αυτο αν επίτρέπεται;

Όσο ήταν και αλλα που έχω γράψει σε αυτό το φόρουμ. Αρκετά έγκυρο. Δεν έχει κλείσει. Υπαρχει συμφωνία.

το θέμα ειναι οτι ας πούμε “κλεισμένη υπόθεση” ήταν και ο springsteen και εδώ και εβδομάδες όχι μόνο δεν έχει ακουστεί τίποτα, αλλά μάλλον ή ήταν εξαρχής μούφα ή κάπου χάλασε στη συνέχεια η δουλειά…

μακάρι να έχεις δικιο, ειλικρινά δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ θέλω να έχεις δίκιο και να έρθουν οι μότορχεντ…

απλά στην ελλάδα(ειδικά του 2012) κρατάω γενικά μικρό καλάθι…:-s

ε με εχετε γαμησει το μυαλο σε καθε ποστ θελω να ουρλιαξω μετα ξενερωνω μετα να ξαναουρλιαξω…ε δλδ το Maiden Motorhead Κing και μονο ως πιθανοτητα μου γαμαει το μυαλο…δειξτε ελεος!

εγω με maiden-motorhead-airbourne ειμαι καλυμενος…

Γιατί ήταν μούφα ο Springsteen?Επειδή δεν ήρθε?Μούφα θα ήταν εάν δεν υπήρχε θέμα καν και γραφόντουσαν παπατζιλίκια. Στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε θέμα και ακόμη μάλιστα δεν έχει ναυαγήσει 100%. Απλά είναι δύσκολο και το παλεύουν. Όπως στο στοίχημα έτσι και στις εμπορικά μεγάλες συναυλίες σίγουρο δεν υπάρχει. Οι φήμες ευσταθούν και για Mοtorhead και Κing Diamond και με τα τωρινά δεδομένα θα έρθουν, αλλά μέχρι το καλοκαίρι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει. Αν ήταν official δεν θα γράφαμε σε αυτό το thread.

δεν είπα ότι ήταν μούφα, είπα ότι Ή μούφα ήταν Ή κάπου χάλασε η δουλειά(πράγμα το οποίο μάλλον και συνέβη αν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα σου).

Αν ήταν official δεν θα γράφαμε σε αυτό το thread.

σύμφωνοι 100%, αλλά όπως είπε ο SavatageOrDeath παραπάνω οι συνδυασμοί maiden-king diamond-motorhead-airbourne-δενξερωγωτι, πραγματικά γαμάνε το μυαλό, για αυτό και αντιδρούμε έτσι --> 8O

έτσι έτσι. μακάρι να υπάρχουν ακόμα ελπίδες για το αφεντικό :metal:

Παντως για το αφεντικο βρηκα πτηση με 150 για Παρισι + 57 τo εισητιριο για την συναυλια και το βολεψα.

μιά χαρά τιμή! γαμώ :slight_smile:

Τι θέμα να υπάρχει με Springsteen, 18 Μαίου που λεγανε έχει κλείσει Βαρκελώνη…

Για άλλη ημερομηνία αν και οι πιθανότητες είναι λίγες.

πέρσι είχε παίξει 17&18 Μαϊου Βαρκελώνη. Φέτος δεν έχουν βγει ακόμα οι μέρες για Ισπανία. Που το είδες? για να ξέρουμε να πάμε δηλαδή όχι τπτ άλλο! 8)

Η Lovelight Prod και η CTS φερνουν Samsara το Φλεβαρη του 13.

Αθήνα, ΛΑΡΙΣΑ, Θεσσ/νικη

King Diamond: Yπέγραψε στην Metal Blade Records για τρία νέα album(δηλαδη tour κτλ).ε του καπουτζιδη πια.θα τον δουμε.αργα η γρηγορα!

Το τσεκαρα κι εγω.Αυτα ειναι!!!Ειχα φαει πορτα στο προηγουμενο sold out live και μου εμειναν αχτι.

Για Boss εχω inside πληροφορια

[SPOILER]Απο Μαιο στο περιπτερο της γειτονια σας
[/SPOILER]

Προσευχες και κομποσκινια να μην πεσουν πανω στην εξεταστικη

Και; Από εξεταστική έχω πάει απευθείας Priest. :stuck_out_tongue:

ο,τι ειπε ο Private Joker! ασε και δεν εχω περιθωρια να χασω μαθηματα

οποτε βαλτε το “For the Lost Souls” και σφαξτε καμια παρθενα κοτα :stuck_out_tongue:

ρε συ Μοοnchild, αλλο να δινεις εξεταστικη και το απογευμα να πας στο live ξερωγω, και αλλο να πρεπει να φυγεις απο την πολη σου να πας σε αλλη να δεις live.