Φημες για συναυλιες #2

Που ξέρουν οι Αθηναίοι από αυτά ρε; :stuck_out_tongue:

Από το Site των Destruction

Hellas Invasion 2013:
28.02.2013 - GREECE - Stage Club,Larissa
01.03.2013 - GREECE - Eightball Club,Thessaloniki
02.03.2013 - GREECE - Boxx Stage,Ioannina
03.03.2013 - GREECE -Kyttaro Live,Athens

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ! :smiley: :smiley:

Αθήνα είναι το παιδί, οπότε στέκω. Αλλά γενικά ότι είπε ο Αστάλδος, δεν έχω ιδέα απ’ αυτά. :stuck_out_tongue:

[I][B] 28.02.2013 - GREECE - Stage Club,Larissa[/B][/I]:smiley:

:metal:

*καλά ξεκίνησε η μέρα…

oi MANOWAR μιλανε για 2 συναυλιες σε Αθηνα και Θεσσαλονικη την ανοιξη…

ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙΑ! ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΜΥΛΟΣ! THE STEEL IS TOO STRONG ON THIS ONE!! ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ DEMAIO ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

Όχι άνοιξη τη μπαναγία τους…

Μην το γρουσουζευεις ρε! Δεν θα πέσει σε Πανελληνιες!

Για εκείνο το υποτιθέμενο live των Eloy ούτε φωνή ούτε ακρόαση τελικά, στράβωσε πουθενά ή απλά ήταν μια αβάσιμη φήμη;

2013-05-29
KING DIAMOND - Warszawa

The legend of heavy Metal - King Diamond - return to Poland to play one show as part of his first tour in the last six years! Get ready now to become part of heavy-metal history, and experience the largest and most involved King Diamond production to date!8O8O8O
αντε και απο εμας ρεεεεεεε

ΓΙΝΕ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.ΤΩΡΑ.

[SPOILER]πλιζ[/SPOILER]

Υπηρχε φημη για Eloy, αλλα απ’οσο θυμαμαι πανε μηνες απο τοτε.

Μη σου πω και χρόνος.

demaio σ’χωρέστο.

ειπα κ εγω…οι πιθανοτητες να δουμε Eloy (ή Rush) σε αυτη τη χωρα ειναι γελοιωδως κατω απ το μηδεν…παντως καποια μερα θα τους δω τους θεους στο εξωτερικο,που θα παει…

• Any news on the next round of touring?
    Thomas Youngblood: YES!! We are discussing touring East Europe, Greece, Finland and many more places. Also we want to return to Asia in 2013 and North American Headliner tour is now 99% confirmed, news coming soon!!

άντε λέμε.

:vibrate:

ξεκινησαν οι [SPOILER][SIZE=“5”]saxon[/SIZE][/SPOILER]να ανακοινωνουν ημερομηνιες.νοτια αμερικη για αρχη απ΄οτι ειδα

^ ναι το ειδα και εγω, πιστευω να ειμαστε στανταρακι ε… γιατι δεν τους εχω δει ακομα…

…υπέροχα

…άντε κιαπό τα μέρη μας, για ακόμα ένα υπεργαμάτο live
:):!: