Cozy:
Πιθανότατα κοιτάς σε site από μαυραγορίτες μιας και αν δεν κάνω λάθος τα κανονικά δεν έχουν βγει ακόμα, αλλά αύριο.
Για UK τσέκαρε ticketmaster.co.uk
Φίλος μου αγόρασε πριν μια εβδομάδα εισιτήρια για εδώ (Manchester) και τα φθηνότερα που βρήκε κοστίζανε 115 λίρες (133 euro περίπου).
Με αυτά κ με αυτά, υψώνεις ένα πολύ ωραίο μεσαίο δάκτυλο σε κάτι τέτοια “τέρατα” της ροκ και να βάλουν το quadrophenia εκεί που ξέρουν.
AperiZ9
February 6, 2013, 2:05am
Ποιοι Maiden? Πάλι Maiden? Εδώ ο Danny είπε στο Ράδιο Αρβύλα ότι ελπίζει πως θα έρθει με τους Anathema να παίξει το Weather Systems. ΠΟΙΟΙ MAIDEN?
Στην ιστοσελίδα αναφέρει πάντως οτι στη αρένα τα εισιτήρια έχουν γύρω στις 74 λίρες…
http://www.ticketmaster.co.uk/event/1F004A399D3D5BEE?artistid=945180&majorcatid=10001&minorcatid=1
BTW έχει ακουστεί τίποτα για Di Anno μιας που κανει περιοδεια με Bayley και σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα είναι και η τελευταία του?
όντως. Μου κάνει εντύπωση που μου είπε τόσο πολύ, θα τον ξαναρωτήσω.
Μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες ερμηνεύτριες της τζαζ, η Νταϊάνα Κρολ, θα τραγουδήσει το καλοκαίρι στο Ηρώδειο. Η Καναδή τραγουδίστρια και πιανίστρια, θα εμφανιστεί την 1η Ιουλίου 2013 στο Ηρώδειο και με τη σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού...
Diana Krall Ηρώδειο 01 Ιουλίου σύμφωνα με το Nooz. Το έχουν γράψει και διάφορα άλλα sites.
nder
February 6, 2013, 2:18pm
καλη φαση, αλλά τα εισιτηρια θα ματωνουν…
εξαρτάται ποιος θα τη φέρει.
όταν είχε ξαναέρθει το 2006 (Στο Ηρώδειο) είχε 20-25eur το άνω διάζωμα. Αλλά ήταν στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών. Όταν την έφερε η didi music στη Μαλακάσα το 2010, ήταν πανάκριβα τα εισιτήρια (50 με 80 eur αν δε κάνω λάθος). Παρεμπιπτόντως νομίζω πως στη συγκεκριμένη συναυλία έζησα τη χειρότερη διοργάνωση που έχω δει στην Ελλάδα. Η Diana όμως ήταν φοβερή.
Θέλω να ελπίζω ότι οι τιμές θα είναι λογικές όπως την πρώτη φορά.
Δεν σταματησε αυτος?Τι θα γινει,τι πρεπει να κανουμε για να σταματησει πια
Dr_Love
February 6, 2013, 5:37pm
αν ισχυει οτι ειναι η τελευταια του περιοδεια πρεπει να ερθει γιατι η μια φορα που τον εχω δει δε φτανει…
Για τον Di Anno τωρα ολα αυτα ή για το Βayley;;;
https://www.facebook.com/allahlasmusic
5.29 Patra, GR - Lithografion
5.30 Athens, GR - Fuzz Club
5.31 Larisa, GR - Stage
6.01 Thesaloniki, GR - Gaia Live
Δεν ξερω αν τους ακουει κανεις αλλος, πετυχα τον δισκο τους πριν κατι μερες και τον εχω λιωσει! 8)
Ναι, και μενα μου τους ειπαν χτες γι’ αυτο το λογο και ακουγοντας λιγο, ψηθηκα.
“Η μπάντα από το Σέφιλντ θα παίξει φέτος τον Ιούνιο στις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής, έ[B]χοντας όμως προγραμματίσει μια σειρά από συναυλίες στην Ευρώπη, ημερομηνίες των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί[/B].”
Λέτε να έχουν και την Ελλάδα στο πρόγραμμα; Πχ για το Ejekt θα ήτανε ό,τι πρέπει!!
http://www.redfm.gr/main/1000/article
“Η μπάντα από το Σέφιλντ θα παίξει φέτος τον Ιούνιο στις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής, έ[B]χοντας όμως προγραμματίσει μια σειρά από συναυλίες στην Ευρώπη, ημερομηνίες των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί[/B].”
Λέτε να έχουν και την Ελλάδα στο πρόγραμμα; Πχ για το Ejekt θα ήτανε ό,τι πρέπει!!
Έχω καλό προαίσθημα! Σήμερα, αύριο πρέπει να βγαίνει η πρώτη ανακοίνωση του Ejekt.
ναι όντως…θυμάμαι το είχανε πει την περασμένη εβδομάδα, ότι μέσα στην επόμενη θα έχουμε ανακοινώσεις…οπότε κοντεύουμε…αυτοί δεν ειναι σαν την didi να σε ενημερώνει τελευταίο δευτερόλεπτο…
nder
February 7, 2013, 3:44pm
οι Accept θα παίξουν με Deep Purple στο φεστιβαλ της Kavarna στη Βουλγαρια (1-2 Ιουνίου). Κολλάνε με τίποτε ημερομηνίες - φεστιβλα για εδω?
λογικά τέλη Μαΐου θα έχουμε τους Purple Ελλάδα αν κάνω καλή μαντεψιά με βάση το πρόγραμμά τους
και η Kavarna πέφτει μακριά και το φεστιβάλ σε εξεταστική…
κυκλοφορησε μια φημη για slayer…ξερει κανεις κατι?