Έχουν καιρό να παίξουν Ευρώπη, οπότε θα σου πρότεινα να βιαστείς, αν και σίγουρα στη Γαλλία δεν είναι όπως στην Αγγλία, που πολλές φορές τελειώνουν σε λίγα λεπτά.
Έχει ξεκινήσει το presale για το fan club από εχθές. Εγώ σήμερα τσίμπησα για Amsterdam. Καλό είναι να τα πάρεις άμεσα γιατί παίζουν σε κλειστά και είναι all seated. Αν το καθυστερήσεις δε θα βρείς καλές θέσεις. Αν δε σε νοιάζει αυτό, τότε ακόμα και τελευταία στιγμή κάτι παίζει να βρείς. Όσον αφορά τις τιμές, για Amsterdam οι πρώτες σειρές είχαν 75 eur face value (+ processing fees + visa charges βγαίνει κάπου 85 το ένα χοντρικά)
την επομενη βδομαδα εχουμε ανακοινωσεις απο detox!!!’‘AAAthens get ready next week the first announcement !!!’'μονο να μην ειναι τπτ [SPOILER]motorhead[/SPOILER]και ερχοντε τα καρδιακα το ενα μετα το αλλο.
Εικαζω για Ejekt κατι.
Από που κι ως που motorhead στο ejekt? :-k
[SPOILER]και ναι, ελπίζω να μην είναι…:p[/SPOILER]
Παρεξηγηση. Εγω μιλουσα για Ejekt γενικα, οτι κατι θα πουν για αυτο ανεξαρτητα με τους Motorhead που αναφερθηκαν πιο πανω.
Και δεν ξερω κατι ε, υποθεσεις κανω!
Τι εικαζεις; Πες και σε εμας
Κατι σε [SPOILER]Kings Of Leon, Arctic Monkeys, Muse, Noel Gallagher[/SPOILER]δεν θα με χαλαγε
Mastodon suport σε φεστιβάλ/ανοιχτό χώρο …
το βλέπω εύκολα Ελλάδα … :lol::lol::lol::lol:
το πιο πιθανο ειναι για ejekt.αλλα για να δουμε.μη ξεχναμε περυση και τους megadeth.κανεις δε φανταζοταν οτι θα ερχονταν.
Μα οι Motorhead δε κολλάνε με το ύφος του Ejekt…:-k
[SPOILER]Και να πούνε τίποτα muse και να μας στείλουνε…:lol::D[/SPOILER]
…πάντως μάλλον δεν θά’χουμε φέτος rockwave…μακάρι να βγω ψεύτης:):!:
Εξώ πάλι ελπίζω να βγεις αληθινός. :)
με ενα σμπαρο 2 τρυγονια[SPOILER]Rockpages.gr: Στην Ελλάδα θα έρθετε σε αυτή την περιοδεία;
Biff Byford: Ίσως μετά το καλοκαίρι! Το κοιτάμε. Προφανώς είμαστε πάρα πολύ απασχολημένοι μέσα στο καλοκαίρι. Πριν τον Αύγουστο περιοδεύουμε στην Αμερική και την Αγγλία. Αλλά, ναι προσπαθούμε να
έρθουμε και στην Ελλάδα, όταν ηρεμήσουμε λίγο και μπορούμε να κλείσουμε κι άλλες συναυλίες. Έχετε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ εκεί, έτσι δεν είναι; Ποιες είναι οι ημερομηνίες;
Rockpages.gr: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα?
Biff Byford: Θα παίξουν οι Maiden εκεί, έτσι δεν είναι; Πότε είναι Αύγουστο;
Rockpages.gr: Οι Maiden; δεν έχω ιδέα! Το φεστιβάλ είναι τον Ιούλιο γιατί στην Ελλάδα είναι όλα νεκρά τον Αύγουστο?
Biff Byford: Σωστά?
Rockpages.gr: Αλλά, να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να έρθετε σε φεστιβάλ. Γιατί στα φεστιβάλ έχεις λιγότερο χρόνο στη διάθεσή σου για να παίξεις?
Biff Byford: Ναι, αυτό ισχύει για όλους?
Rockpages.gr: Θέλω να παίξετε πάνω από 2 ώρες?
Biff Byford: Χαχαχα! Θα δούμε?[/SPOILER]αρα εχουμε κατα πασα πιθανοτητα[SPOILER]σεπτεμβριο-οκτωβριο saxon και καλοκαιρι maiden(εχουν τον ιδιο ατζεντη)[/SPOILER]
Πολυ ευχαριστα νέα!
ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩΩ
Και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι 8)
Άντε να τους δω φέτος πρώτη και τελευταία φορά, δεν με νοιάζει αν θα τους ξαναδώ! Φέρτε τους γαμώτο!
UP THE FUCKING IRONS!
Μακαρι να σκασουνε οι maiden το καλοκαιρι.Για να δουμε!!!
Qft. Και ειδικά μ’ αυτό το setlist.