Φημες για συναυλιες #2

Εννοειται οτι δεν τους ειδα! Μετα τις φολες που εφαγα με αυτους (μια το '08 και μια παλιοτερα), το 2011 πηγα την καταλληλη ωρα ωστε να δω μονο Πριστ 8).

Άλλο το γούστο άλλο το να λέμε ανυπόστατα πράγματα όμως.
Playback μπορεί να ήταν το live dvd που είδες στο youtube,σίγουρα όχι όμως το 2008 με τους Def Leppard και πρόπερσι με τους Priest.

Να χαμε να λέγαμε,εάν έρθουν πάλι θα γεμίσουν στάδια οπότε η γκρίνια αυτή είναι η ίδια με τους Scorpions…λέμε λέμε λέμε και όποτε έρχονται γεμίζουν στάδια και γουστάρει ο κόσμος από κάτω.

επειδη δεν βλεπω καμια προθυμια για απαντηση, ας ρωτησω κατι αλλο. ποιος διοργανωνει τις συνευλιες στην Ελλαδα, επιτελους?? περνω τηλεφωνο συνεχως στη Didi, τιποτα, οπως και στις αλλες 2 εταιριες που πηρα. Δεν απαντανε ουτε στα τηλεφωνα ουτε στα e-mails. πρεπει να κανουμε ευχελαια δηλαδη για να δουμε την αγαπημενη μας μπαντα live??? εχετε ακουσει τιποτα για το ποιες μπαντες παιζει να ειναι στο Eject?

καλα από γκρίνια τίποτε άλλο…

πάντως όσο κ αν λατρευω whitesnake, δυστυχως δεν μπορεί πλέον ο coverdale…

oi Journey δυστυχως δεν έχουν κοινό Ελλάδα και εμπορικά θα ήταν μεγάλο ρίσκο… άσχετα αν εγώ θα ήμουν εκεί, Neal Schon είναι αυτός…

Στουντιακά προσωπικά με καλύπτει εμένα ο coverdale οι 2 του τελευταίοι δίσκοι ήταν πολύ καλοί!
Τώρα για τα live,εγώ θα πήγαινα ούτως ή άλλως μιας και είναι η αγαπημένη μου μπάντα.είπαμε γούστα είναι αυτά,αλλά όχι να λέμε playback κλπ.
Τεσπά μακάρι να ρθει,όλα τα άλλα να’χαμε να λέγαμε.

μας βλεπω για sonisphere ιταλιας στο Μιλανο.αν τελικα δεν ερθουν οι maiden το καλοκαιρι.και που να βαλουν και κανα infinite dreams στο σετ.εκει να δεις.

quadrophenia live in europe, παιζει να το δουμε εδω γυρω?
καλα για ελλαδα δεν ελπιζω αλλα δε με χαλαει μια βουλγαρια, ειναι ενα απ’τα αγαπημενα μου αλμπουμ

δε νομίζω να ανακοινωθούν άλλα dates για Who :frowning: μάλλον τα ανακοίνωσαν όλα μαζί. Ιρλανδία(2 dates), Γλασκώβη, Αγγλία (7 dates) , Παρίσι και Άμστερνταμ.

Αλλά και να ανακοινώσουν συμπληρωματικές, πιστεύω πως είναι αδύνατο να περάσουν απο Βαλκάνια

μπηκανε κι οι Megadeth εκει ρε πουστη μου!!!αρχιζω να το ψηνω αν δεν ερθουν τελικα οι maiden

τωρα το ειδα στο σαιτ.και ghost με mastodon.θα μπουνε και αλλες μπαντες λεει.για να δουμε τι θα γινει και με μας.αλλιως εχουμε φυγει για εξω.

ε ναι αν δεν ερθουν μαλλον θα παω σιγουρα ειδικα τωρα που εχει και Megadeth σαν 2ο ονομα!για να δουμε τι θα κανουν κι εδω πολυ το καθυστερουν

Iron Maiden 21.00-23.00
Megadeth: 19.05-20.15
Mastodon: 17.35-18.35
Ghost: 16.15-17.05
T.B.A: 15.00-15.45
Vodoo Six: 14.00-14.30
Amphitrium: 13.00-13.30 το προγραμμα.αν γινει και εδω.κατι παρομοιο βλεπω.εισητηρια λεει 69ε.

http://www.e-tainmentnews.com/festivals/greece-festivals/sonisphere-festival-greece

Μωρε λέτε;

:thumbdown:…

απλά τραγικό line-up…

ότι είναι σίγουρο για Ελλάδα, που το σνομπάρουμε κιόλας…

ΘΕΛΟΥΜΕ GHOST ΡΕΕΕ :stuck_out_tongue:

ρε παιδια ψαχνω για εισιτηρια the who στο εξωτερικο και τα φθηνοτερα ειναι 200 ντολλαρς,wtf τοσο ακριβα ειναι τα εισιτηρια τους?

Πιθανότατα κοιτάς σε site από μαυραγορίτες μιας και αν δεν κάνω λάθος τα κανονικά δεν έχουν βγει ακόμα, αλλά αύριο.

Για UK τσέκαρε ticketmaster.co.uk

θενξ, για παρισι λεω… σε κανα μηνα θα βρω η φευγουν γρηγορα?