Φημες για συναυλιες #2

μαλλον εννοει απλα 2013… παντως rockwave θα εχουμε τωρα αλλο ειναι το θεμα… ευτυχώς ή δυστυχώς;;;

μα για να κάνανε τον κόπο να φτιάξουνε logo για rockwave 2013( με hoody και έτσ 8) ), λογικά θα γίνει…το θέμα ειναι ότι όντως επικρατεί σιγή ιχθύος όπως είπες, πράγμα που σημαίνει 3 ολόκληρες μέρες με ψαραντώνη, μπάντες από το schoolwave και μια μεσαια αλτερνατιβ ροκ μπάντα που σκάει κάθε 3 και λίγο στην ελλάδα, οπότε δεν σου κάνει πλέον αίσθηση…

θα φάει την σκόνη της detox φέτος η didi…

ο Αviv Geffen καιρό δεν έχει να φανεί?? :p:p

και φέρνει λέει Nick Cave :stuck_out_tongue:

Πρωτη μερα Αγγελάκας, 2η Scorpions με Co-Headliner Παπακωνσταντινου και 3η μερα Prodigy!

εγω θα γουσταρα και Limb bizkit παντως.

24 Σεπτέμβρη το ΜΤV λέει Coldplay στην Αθήνα… :stuck_out_tongue:

και πέρισυ το ίδιο έλεγε νομίζω.

ωχ, το περσινό είναι, νόμιζα απλά ότι το ξαναπόσταραν και γελούσα μόνος μου…

σόρρυ αν αναστάτωσα και έδωσα ψεύτικες ελπίδες σε κάποιους :stuck_out_tongue:

μόνο πέρσι? νομίζω παίζει τουλάχιστον 2 χρόνια αυτό…

Βασικά νομίζω ότι είναι photoshop! :-k Αυτό το coming soon που γράφει στο φούτερ είναι σίγουρα μούφα καθότι δεν έχει νόημα! Πάντως μετά το άριστο περσινό line up έχουν πολύ δουλειά αν θέλουν να οργανώσουν κάτι ανάλογο ώστε να τραβήξουν και κόσμο. Αρκεί να μην έχουμε τίποτα ξεφτιλίκια.

ξερω γω.λες να τρολαρει ο αντμιν.

Ειρωνικα ελπιζω να το λες! 8)

Εγώ ξέρω ότι είδα Unisonic, Machine head και Ozzy (με Gus G, Slash, Zakk Wylde και Geezer Butler) me 45 ευρώ και Iggy & the Stooges και Prodigy με 28 ευρώ. Συγκεκριμένα για πέρυσι δε νομίζω ότι έχουμε κάτι να τους προσάψουμε! (Για τις προηγούμενες χρονιές κράξτε ελεύθερα :p)

Καθόλου ειρωνικά φίλε St3ven! Planet, Lucky, Unisonic, PL, Machine και το ήμισυ των Sabbath, Ozzy και Geezer, μαζί με Wylde και Slash!! Δηλαδή τι καλύτερο line up θα μπορούσα να ζητήσω; Τα χρήματα του εισιτηρίου για τέτοια συναυλία με τέτοια ονόματα για μένα ήταν απλά bargain!
Τι ακριβώς σε δυσαρέστησε εσένα;:-s

όλο και δυσκολεύει για maiden ελλάδα…άντε να τους φέρουν τελευταία μέρα περιοδείας…

καλά μν λέμε ό,τι θέλουμε το περσινό ροκγουειβ δν έκλανε μια μπροστά στο προπέρσινο… (Prodigy,Kyuss,Monster Magnet,Flogging Molly k.a σε μια μέρα!!)
τα 2 τελευταία χρόνια έχουν στρώσει κάπως οι τιμές του… για τα προηγούμενα χρειάζεται όντως κράξιμο ως προς αυτό!
τώρα για αυτό που λέτε ότι η φωτο είναι fake, δεν νομίζω οτι ισχύει (υπάρχει σε όλα τα επίσημα site τους) απλά άργησαν υπερβολικά κ μάλλον τα ονόματα θα είναι μέτρια… ή υπέρτατα κ μας το κρατούσαν για έκπληξη!! :stuck_out_tongue: οχι? :lol:

don’t hold your breath, που λένε και οι εγγλέζοι…:lol:

μακάρι να έρθουν μεγάλα ονόματα, αλλά δεν βρίσκω λόγο να το κρατούσανε κρυφό…αντιθετα θα δημιουργούσαν hype γύρω από το όνομα, για να φέρουν και κόσμο…οπότε σε ψαραντώνηδες και λοκομόντο θα περιοριστούμε και αν μας αρέσει…

Αυτο που λες ειναι η 1 απο τις 3 μέρες του Festival, η τελευταια μερα ειχε τους κραχτες Προντιτζυ, τον χιλιοφερμενο Ιγκυ, και 2-3 Ελληνικες μπάντες αφου ο Peter Hook ακυρωθηκε και ουτε καν το ανακοινωσαν! Για την πρωτη μερα δεν αναφέρομαι καν! Για τις εγκαταστασεις του καμπινγκ επισης δεν αναφερομαι! Οντως το λαην απ της 2η μερας ηταν θεικο για τα λεφτα του αλλα μην λεμε οτι ηταν καλο festival επειδη 1 μερα μονο αξιζε!

Σχεδον παντα εχουμε αρκετα καλα ονοματα δες περυσι δες maiden slipknot gojira κτλ δες big4 τα προβληματα ειναι στην τιμη και κυριως στην διοργανωση…και τα 80 ευρω που δωσαμε δε θα με πειραζαν τοσο αν ηξερα οτι θα εχω αριστη εξυπηρετηση και διοργανωση…

και μιλαω για τη μεταλ μερα φυσικα μονο…

Για μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο καθότι δεν ακούω κανέναν από αυτούς που ανέφερες!:lol: Αν υπάρχουν οι φωτογραφίες με τις μπλούζες στα επίσημα site που λες οκ τότε. Για να δούμε.