Μα αυτή η ημέρα με ενδιέφερε και για το line up αυτής της ημέρας μιλάω, όχι γενικά για όλο το φεστιβάλ! Όσο για την γενικότερη διοργάνωση ήταν απαράδεκτη! Τουαλέτες σε φρικτή κατάσταση, χαρτιά, σαπούνια σχεδόν ανύπαρκτα, κανονικά έπρεπε να υπάρχει καθαρίστρια standby σε κάθε τουαλέτα συνεχώς. Επίσημο merchandise είχε μόνο ένα κιόσκι μέσα στο χώρο με 4-5 μπλούζες όλες κι όλες (του Rockwave που πήρα, 2-3 Ozzy και μία Planet αν θυμάμαι καλά) χύμα χωρίς νάϋλον περιτύλιγμα και οι τύποι δεν είχαν ούτε μια σακούλα! Γι’ αυτό και εγώ ψώνισα το κατιτίς μου απ’ τις μαϊμούδες απ’ έξω που βασικά υπήρχε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα καθότι τα tshirt ήταν φιρμάτα και οι στάμπες άψογες.8)
Και το σύστημα με τα δελτία ήταν εκνευριστικό! Πάντως η διοργάνωση χρειάζεται αρκετή βελτίωση. Anyway, άξιζε η “θυσία” πάντως για χάρη του madman!
Ετσι οπως το θετεις ναι! Η 2η μέρα ηταν σουπερ αλλα γενικα ως festival 3ημερο δεν αξιζε καθολου!
Για να το λες πιθανόν, εφόσον υποθέτω γνωρίζεις και τις μπάντες που παίζανε τις υπόλοιπες μέρες ενώ εγώ δεν ακούω καμία από αυτές! Μόνο η καθαρά μέταλ ημέρα με νοιάζει και μακάρι να καταφέρουνε και φέτος τίποτα καλό αν και δύσκολο γιατί όλοι οι κράχτες έχουν πλέον έρθει πρόσφατα ή πρόκειται να έρθουν. Οι μόνοι που μένουν είναι οι Maiden που ξεκινάνε περιοδεία αλλά δεν το κόβω να είμαστε στη λίστα τους αυτή τη φορά, εξάλλου αυτή για τα δεδομένα τους είναι μια μικρή ουσιαστικά περιοδεία κυρίως σε διάφορα φεστιβάλ. Βασικά για να τραβήξουν κόσμο χρειάζεται μία μέταλ μπάντα που έχει γενικότερη απήχηση (και άρα πάιζει κλασσικό heavy metal) σαν πρώτο όνομα. Οι Saxon μπορούν άραγε να σταθούν ως headliner στο Terravibe; Μάλλον όχι έ; :-k
saxon εχουμε πει θα δουμε 99,99% απο φθινοπωρο σε φουλ δικο τους show… maiden ακομα ειναι παρααα πολυ πιθανο να δουμε γι’ αυτό υπομονή…
το δικο μου απωθημενο ειναι ακομα metallica αφου ειχα χασει το big 4 … φερτε metallica μαζί με ghost που θελω να τους ξαναδω!!
Για Saxon έχεις δίκιο, έχουν δυνατό fanbase στην Ελλάδα και μας επισκέπτονται συχνά οπότε λογικά θα εμφανιστούν με αφορμή τη νέα τους περιοδεία για το “sacrifice”!
Από που συμπεραίνεις ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε φέτος Maiden; Μόνο με αφορμή το Rockwave ή κάποιο Sonisphere θα το έβλεπα πιθανό αλλά τώρα δύσκολο. Μακάρι να μπορούσα να συμμεριστώ την αισιοδοξία σου!
Το θέμα ειναι ότι εγώ(και νομίζω και άλλοι) πιστεύαμε ότι θα γίνει φέτος το sonisphere, ΑΛΛΑ ΟΧΙ το rockwave…οπότε κάπως έτσι, στα πλαίσια του sonisphere, θα έρχονταν οι maiden. τώρα που ξέρουμε ότι το ροκγουέηβ θα γίνει κανονικά, αυτό τι σημαίνει για το sonisphere? μήπως απλά το ροκγουέηβ “απορροφήσει” το sonisphere(άρα και τους μέηντεν?):-s
βέβαια συνεχίζω να επιμένω, ότι αν ήταν να έρθει μεγάλο όνομα, θα το είχαν ανακοινώσει για να δημιουργηθεί και το ανάλογο hype…αλλά θα μου πεις didi ειναι αυτή…η κοινή λογική ειναι παντελώς απούσα…[-X
δεν νομιζω παιδες οτι θα γινει και rockwave k sonisphere k gods of rock (αυτο με τους Slayer τελοσπαντων )… Στην Ελλαδα ζουμε! εφοσον τ τριτο απο αυτα εχει ανακοινωθει και ολα οπως δειχνουν θα γινει και rockwave, το sonisphere το βλεπω τιγκα δυσκολο να γινεται…
Sonisphere δεν είχε γίνει με Maiden πάλι το 2011; Δεν νομίζω ότι τόσο σύντομα θα ερχόντουσαν πάλι και εν μέσω κρίσης. Για το Rockwave εγώ έχω ερωτηματικό αν τελικά θα γίνει, το ότι ανέβασαν κάπου δείγματα από το νέο μπλουζάκι του φεστιβάλ δεν λέει απαραίτητα κάτι.
Η καθυστέρηση πάντως μπορεί όπως λες να σημαίνει άσχημα μαντάτα αλλά μπορεί και να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με κάποιο σούπερ όνομα και να έχουν καθυστερήσει. Ελπίζω το δεύτερο!
Αν ερχοταν μεγαλο ονομα στο Ροκγγουεηβ έπρεπε να το ανακοινωσουν ηδη οσο μ@λ@κες και να ειναι! Εκτος αν περιμενουν να το ανακοινωσουν το Πασχα και σε 2 μηνες πρεπει να βρουμε 70 ευρω για το εισητηριο!
Στο σάιτ του ΑΝ λέει ότι 18/4 έρχονται οι Siena Root. Όσο και να 'ψαξα δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες.
το ανεφερε και ο lovelight για θεσ/νικη στις 19/4
Finally…we DID it…and we will DIG it!!!
SIENA ROOT | 19.4.2013 | EIGHTBALL CLUB | THESSALONIKI
more infos soon!
αλλα ακομα δεν εχει κατι πιο…επισημο
Συμφωνω για την οργανωση του Rockwave, αντιθετα με τα 2 Sonisphere που ειχαν πολυ καλη οργανωση και μου ειχε κανει εντυπωση.
Για Maiden θελω να ελπιζω οτι θα μας ερθουν σιγουρα, εστω μονοι τους, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σε φεστιβαλ.
Αυτο για Saxon που το εχεις ακουσει? Για Metallica αποκλειεται φετος, του χρονου με νεο δισκο το κοβω…
περσι γάμησε το ροκγουέιβ ρε,νιώστε! η μέταλ μέρα πρέπει να ήταν η καλύτερη της τελευταίας 5ετίας τουλάχιστον,μη πάω και πιο πίσω!
ε τα’θελε κι εσένα ο κ**ος σου…
Έτσι ακριβώς, κάποια επιφοίτηση τους ήρθε πέρυσι και είχαμε ανεπανάληπτο line up!
Όχι ρε, γιατί; To tshirt του Rockwave δεν ήταν ακριβό και εν πάσει περιπτώσει δεν γινόταν να μην αγοράσω ενθύμιο από αυτή την φοβερή μέρα! Πάντως ποιοτικά είναι σχετικά μέτρια, οι μαϊμού μπλούζες που πούλαγαν τα καρότσια απέξω ήταν και φθηνές και άριστη ποιότητα.
Τι ανεπανάληπτο μωρέ. Οι Πάραντάϊ Λο βαριόντουσαν πιο πολύ κι από τον Ραν Ταν Πλαν, οι Γιουνισόνικ εκτός των τραγουδιών Χέλογουϊν που έπαιξαν ήταν από τα πιο αδιάφορα πράγματα που έχω δει, οι Μασίνχεντ ήταν στα γνωστά, αδιάφορά τους στάνταρντς 8) και ο Μάντμαν έσωσε την παρτίδα, αν και ήταν δύο σκάλες κατώτερος από το ΕΠΟΣ του 2010.
ρε άσε ρε λίγο τους πιτσιρικάδες να χαρούν…
Διαφωνώ κάθετα, εμένα προσωπικά το γέλιο μου προκάλεσε. Πολύ κατώτερος των περιστάσεων.
Οι περιστάσεις ήταν ότι ήταν στο τέλος της περιοδείας, που είναι ΠΑΝΤΑ σάπιος, και ότι μερικές μέρες πριν τη συναυλία μας ο γιος του είχε διαγνωστεί με σοβαρή, ανίατη ασθένεια. Δεδομένων των περιστάσεων, λοιπόν, μια χαρά ήταν η Οζζάκλα.
Μωρέ δεν αντιλέγω, απλώς εγώ στέκομαι στο τελικό αποτέλεσμα που δεν με ικανοποίησε. Τεσπα, βγαίνουμε off topic.