Φημες για συναυλιες #2

Καταρχήν εγώ αναφέρθηκα στο line up που ήταν θεωρώ κορυφαίο, όχι στην απόδοση της κάθε μπάντας. Από εκεί και πέρα το πόσο ικανοποιημένος έμεινε κάποιος εξαρτάται από τις απαιτήσεις του, πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη (συνήθως παρατηρώ ότι βρίσκεται σε μη ρεαλιστικά επίπεδα) και το αν κάθεται να διυλήσει τον κώνωπα κλπ.
Ο frontman των PL ήταν απαράδεκτος στη συμπεριφορά του, βαριότανε και του την έσπαγε ο ήλιος αλλά αυτό ενδιαφέρει τον ίδιο και όχι τον κόσμο βέβαια! Παρόλα αυτά, το setlist ήταν ωραίο, η μπάντα απέδωσε μουσικά καλά αν και ο ήχος δεν ήταν ο καλύτερος και εν τέλει μέσα στην όλη χαρά και ταραχή ξεχνάς τις “λεπτομέρειες” έτσι και αλλιως!
Οι Machine ήταν εξαιρετικοί σε απόδοσh, με ζωντάνια, φάνηκε να τα δίνουν όλα και είχε και τον καλύτερο μάλλον ήχο. Οι επευφημίες του πλήθους το επιβεβαιώνουν, μέχρι και ο Flynn έδειξε μια μικρή αμηχανία σε κάποια φάση, δεν περίμενε τόσες επευφημίες.
Planet και Lucky καλοί έως πολύ καλοί που εκ των πραγμάτων αδικήθηκαν από την ώρα, ενώ οι Unisonic μου ήταν αδιάφοροι.
Ο madman είναι madman και τέλος. Δεν το έιχα ξαναδεί οπότε σίγουρα δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, έβγαζε ζωντάνια, κέφι, η φωνή του τον εγκατέλειπε ενίοτε αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και γνωστό και οι παρέα που είχε φέρει μαζί ήταν ένας κι ένας όλοι τους! Δεν παρατήρησα ιδιαίτερα παραστρατήματα στα τραγούδια, τα τραγούδησε σωστά και το setlist ήταν εν πολλοίς ένα best of από δικά του και Sabbath κομμάτια. Οκ, θα ήθελα 1-2 ακόμα αλλά άκουσα όλους τους θρύλους οπότε δεν διαμαρτύρομαι.
Μακάρι και νεώτεροι απ’αυτόν να μπορούσαν να αποδόσουν έστω όπως αυτός!

Θα διαφωνήσω για τους machine head και θα προσυπογράψω όλα τα άλλα. Ειδικά ο ozzy ήταν για λύπηση. Καρικατούρα του ίδιου του εαυτού του.

Μια χαρα ηταν ο Ozzy, απλα εκει που ηταν εκπληκτικος ηταν το 2010.

Οι Paradise Lost ηταν “καπως”, αλλα και παλι οταν επαιζαν τις κομματαρες εγω προσωπικα παραδωθηκα. Οι Unisonic ηταν οπως τους περιμενα, εντυπωση μου εκανε η φωνη του Kiske που ηταν σε πολυ καλα επιπεδα.

Για τους Machine Head τα εχω ξαναπει, απο τις καλυτερες συναυλιες της χρονιας, [B][SIZE=“3”]ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ[/SIZE][/B]… Οποιος δεν το ενιωσε ειναι… απλα ανιωθος…

για να γυρνάμε πάλι εδώ σιγά σιγά :stuck_out_tongue:

[B]http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=22537&highlight=rockwave[/B]

Detox Events ‏@DETOX_EVENTS
EJEKT COMING JULY 2013 !!!

Detox Events ‏@DETOX_EVENTS
More info line up and tickets shortly

Ελπιζω αρχες Ιουλιου :!:

δεν ξέρω ποιον ενδιαφέρει, αλλά πέρυσι περάσαμε πάρα πολύ ωραία

[B]2o ROCK MUSIC STORE FESTIVAL[/B]

Puressence ‏@puressenceband
Greece Acoustic tour dates are… March 23-IGOUMENITSA-Stayrodromi 24-KERKYRA-7 Technon Topos 26-THESSALONIKI-Love Casual Living
27 SERRES-Tei Amfitheatre 28 ATHENS-Stavros Tou Notou 29 PATRA-Mikros Prigkipas 30 VEROIA-Onirografia

:smiley:

Οι kamelot ανακοίνωσαν ότι την ερχόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν οι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας του silverthorne για το 2013… λογικα θα είμαστε μέσα… αναμένουμε :stuck_out_tongue:

Εγώ θα γκρινιάξω και θα βγώ και off topic, αλλά γαμώ την πουτάνα τη ζωή, κάντε κάτι για να ρθουν οι UFO στην Ψωροκώσταινα γαμώ τους promoters που μας έτυχαν…λέει κάτι για more dates to be announced soon, και θα γούσταρα να έρχονταν προς τα μέσα Ιούνη (μετά το Download) αλλά με τους κοιμισμένους που έχουμε εδώ πέρα για διοργανωτές, δεεεν το βλέπω…:frowning:

το ειδα και γω για καμελοτ.για να δουμε.

δεν ήταν να παίξουν και Λάρισα ή είχα δει λάθος/το φαντάστηκα?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uEO5N4nveCg#!

Scorpions in Greece July???

ναι την μερα που πανε βεροια νομιζω

χμμμ οντως λεει κατι για Ελλαδα τον Ιούλιο…

μακάρι :smiley:

Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ! :stuck_out_tongue:

Headliners στο Rockwave; :stuck_out_tongue:

μπορει.για να δουμε.

ναι ότι πεις αλλά μόλις 2 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ήρθαν…

just being Panos