Φημες για συναυλιες #2

http://www.i-jukebox.gr/music/news/item/2222-puressence-greek-acoustic-tour

23/3 Ηγουμενίτσα ? Σταυροδρόμι

24/3 Κέρκυρα ? Επτά Τεχνών Τόπος

26/3 Θεσσαλονίκη ? Love Casual Living

27/3 Σέρρες ? Έκκο Live

28/3 Αθήνα ? Σταυρός του Νότου

29/3 Πάτρα ? Μικρός Πρίγκιπας

30/3 Λάρισα ? Stage Club

31/3 Βέροια ? Ονειρογραφία

Δεν είχα πάει τότε, αλλά και πάλι στην ηλικία που είναι αφ’ ενός πόσες φορές ακόμα θα περιοδεύσουν και αφ’ ετέρου, μπάντες παρόμοιου εμπορικού βεληνεκούς πχ Uriah Heep, έρχονται δώθε με πολύ μεγάλη συχνότητα…:slight_smile:

Ξερει κανεις τιποτα για sonisphere/rockwave?

Όπως τό 'πες. Κανείς, τίποτα :lol:.

Ολοι αυτο περιμενουμε γαμωτ.Αντε φερτε ΜΑIDEN!!!

μόλις είδα ότι 5 Απριλίου στο στειτζ στη Λάρισα παίζει η Black Sabbath tribute band (Ozzy years ε). πέρυσι το μετάνιωσα που δεν πήγα αφού έμαθα ότι είχαν απίστευτη απόδοση και το κοινό το απόλαυσε

ναι ρε παιδια ολοι περιμενουμε να ανακοινωσετε μεηντεν,αντε πια.

είναι αρκετά καλοί. τους είχα δει πριν 2 χρόνια. να πας :wink:

Τίποτα για Converge ξέρουμε; Θα είναι Ευρώπη το καλοκαίρι.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=457758664294356&set=a.160345490702343.37375.156322331104659&type=1&theater απλά θέλω ghost :frowning:

εδιτ: και προφανως avantasia :slight_smile:

Απλά δεν παίζει για 'δώθε.

Και προφανώς, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και παίξει για 'δωθε θα χτυπήσει κάνα κατοστάρικο το τικέτο, θα 'χουμε γκρίνιες και λοιπά…

Αλλά το line-up διακορεύει, σε νιώθω…

Άρρωστο lineup.

και το ανακοίνωσαν κάτι λιγότερο από 2 μηνες πριν που για τέτοιο line-up τον θεωρώ ελάχιστο χρόνο οπότε οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν έστω και λίγο για κάτι αξιοπρεπές και εδώ…

Δεν το ανακοίνωσαν τώρα. Είναι γνωστό πολύ καιρό. Οι anthrax προστέθηκαν τώρα.

ααα λάθος μου τοτε…

Χλωμό πάντως να έρθει ελλάδα αυτό το λάιν απ, τουλάχιστον όσον αφορά τους ρεντ φανγκ μιας και παίζουν ελλάδα 5 μέρες μετά

Απίστευτο line-up. Φέρτε τους στην Ελλάδα και θα ζήσουμε μαγικές στιγμές. Το τελευταίο που μας απασχολεί είναι αν θα χτυπήσουν 90 ευρώ τα εισιτήρια. Δηλαδή στους Big 4 που είχαν τα εισιτήρια 85 και 95 ευρώ τί έγινε δηλαδή? Σχεδόν 40.000 κόσμος μαζεύτηκε και έγινε της κολάσεως. Οπότε μη σας απασχολούν τα λεφτά. Απλά φέρτε Iron Maiden με Megadeth και Anthrax στην Ελλάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση φέρτε πάλι Black Eyed Peas και Ψαραντώνη με Αγγελάκα για ένα ακόμα ξενέρωτο rockwave με 5.000 κόσμο το πολύ.

δε θα σου πω τι εγινε,θα σου πω τι δεν ειχε γινει,κανα δυο μνημονιακια μωρε:!:

ανακοινωσαν καμελοτ.προς το παρων δεν ειμαστε μεσα.

Θα είναι η Ελλάδα μέσα…Μου το είχε πει ο ίδιος ο Youngblood… :slight_smile: