Φημες για συναυλιες #2

στο Χάμερ είχε δηλώσει “θα έρθουμε στην Ελλάδα τον Μάρτιο”, απλά προφανώς εννοούσε του χρόνου τον Μάρτιο =Ρ

Κανονικά ήταν Μάρτιο, αλλά υπήρχαν κάποιες αναποδιές και το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας πάει Νοέμβριο.

Παιδια καμια περιπτωση να μας ερθουν οι disturbed φετος υπαρχει;
Ακουσε/ειδε κανεις τιποτα; :-k

Ακουγεται κατι παραπανω απο εντονα για Rockwave…

Maiden
Βασιλιάς

Βασιλιάς Διαμάντι ? :-k

Βεβαια!!
Ενας ειναι ο Βασιλιας!!

αμα γινει τπτ τετοιο.μονο μην το δω αποτομα.για τι εμεινα κατευθειαν.

Άκη πολύ σίγουρο σε βλέπω!! Κάτι ξέρεις εσύ!!:stuck_out_tongue:
μακάρι να γίνει! Θα 'ναι τρομερό lineup!

Α, και για να μη ξεχνιόμαστε…

[SPOILER]βασιλιάς είναι μόνο αυτός…

[/SPOILER]

…κιεγώ8O:):!:

Φίλε Άκη δε σε ξέρω, αλλά ήδη μου δημιούργησες ονειρώξεις (σχετιζόμενες με συναυλίες πάντα). Πες μας ότι είναι έγκυρη η πηγή σου. Κ ότι δε θα είναι Άυγουστο. Πες πες πες μας…:slight_smile:

Εαν ερχοταν ο King θα ειχε ανακοινωθει στο site του αλλα δυστυχως τιποτα

Εχει πολλες κενες ημερομηνιες, καθολου απιθανο να ερθει. Και δεν τον εχω δει και ποτε, μακαρι… Σαν πολυ δεν αργει παντως αυτη η ανακοινωση για Rockwave?

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETο Rockwave Festival επιστρέφει στις 7, 8 και 9 Ιουλίου για να δώσει και φέτος δυναμικά το παρόν στον ανανεωμένο χώρο του Terra Vibe.

Το line-up του πιο fun Rockwave θα ανακοινωθεί σύντομα!

Tο Rockwave Festival επιστρέφει στις 7, 8 και 9 Ιουλίου για να δώσει και φέτος δυναμικά το παρόν στον ανανεωμένο χώρο του Terra Vibe.

Το line-up του πιο fun Rockwave θα ανακοινωθεί σύντομα!

Οχι μονο θα γινει, αλλα θα ειναι και 3ημερο! :smiley:

ενταξη.maiden εχουν κενο εκεινες τις μερες:D:D:D:D:D:D:Dαντε ρεεεεεεε.να δουμε.

Όλα καταστράφηκαν με τις λέξεις “το πιο fun”… και τώρα η απορία: θα υπάρχει έστω ΜΙΑ metal μέρα;; :frowning:

:-k:-k

μαλιστα.μμμ.ε αμα θελουν να εχουν 5.000 ατομα το πολυ.ας το κανουν fun.αλλα και παλι.θα πει διασκεδαστικο;μαλλον ειναι κατι γενικο.