Maiden παίζουν 6 Σουηδία και 10 Γερμανία … είναι λογικό να κατέβουν στο ενδιάμεσο εδώ ??? :(
King είναι άνετο … :D:D:D:D:D:D
Motorhead μια από τα ίδια με maiden … :(
δε παιζει ρολο.και το 2008 στης 31 παιξαν wacken και 2 αυγ. ελλαδα.και το 2011 αυστρια και μετα ελλαδα παλι.αφου πλεον εχουν δικο τους αεροπολανο.και πανε οπου να νε.τακα τακα.
Χμμμ… Και πιο fun rockwave και ανανεωμένο tera vibe!! Να δείτε που θα βάλουν πισίνα και νεροτσουλιθρες!
=μόνο μικρή σκηνή πάλι ?
Όχι, βασικά εννοεί ότι θα φέρουν τους fun.
Οι Muse εν τω μεταξύ 6 Ιουλίου παίζουν Ιταλία και μετά έχουν κενό μέχρι τις 12.:vibrate: :vibrate:
[SPOILER]και μετά ξύπνησα.:p[/SPOILER]
Στο ευρωπαϊκο σκελος δεν χρησιμοποιουν το αεροπλανο.Ειναι πάντα για το πρωτο κομματι των περιοδειων (ΗΠΑ,Αυστραλια,Ασια).Στα υπολοιπα ομως συμφωνω,δεν ειναι τιποτα να σφηνωσουν στις 8 π.χ μια Αθηνα.Για να δουμε…
Και οι Arctic Monkeys εχουν κενο εκεινες τις μερες
fun εννοουν οτι παλι καραγκιοζιλικια θα εχουμε
και ο Nick Cave έχει κενό 8 και 9 που λογικά θα μας τιμήσει. στις 7 παίζει στη Γαλλία και στις 11 στην Ιταλία και βολεύει.
αλλά όλα αυτά είναι εικασίες και γενικά ξέροντας τις κινήσεις της Didi τα τελευταία χρόνια καλύτερα να μην έχουμε πολλές προσδοκίες γιατί μας βλέπω με Ska-P και Prodigy. περιμένουμε
Ρε μάγκες το “ανανεωμένο” είναι απλό …
το περσινό γρασίδι ξεράθηκε τον χειμώνα και την άνοιξη θα βγει καινούριο !!!
ΟΡΙΣΤΕ η ανανέωση !!! 8)8)8)8)8)
Απο δυνατα ονοματα (για τα δεδομενα του εξωτερικου και οχι της Ελλαδας…) που κανουν περιοδεια το καλοκαιρι, οι Κillers εχουν κενο τοτε, μεταξυ Ουκρανιας - Ιταλιας και οριακα οι Kings Of Leon…
[-o<:papas::papas:
Αν και για τους δεύτερους δεν το κόβω να έχουν όρεξη να ξανασυνεργαστούν με τους ντιντάδες μετά την “ηλεκτρονική” ξεφτύλα του '09. #-o Πιο πολύ για ejekt αρχές Ιούλη θα τους έκοβα…:-k
στην ελλαδα με το αεροπλανο ed force ειχαν ερθει.υπαρχουν και φωτογραφιες στο ελ βενιζελος.
Πρόβλεψη για Leprous 23/10 και 24/10 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα:wink:
Ναι ε :-k:-k Μιλας για το '08? Δεν επιμενω,ισως να κανω λαθος…
μακαρι!!!
και εγω εχω κενο εκεινες τις μερες. λεφτα δεν εχω
ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ROCKWAVE!!!
θα πας μετα ρε βλαμμενε!
δεν εχει τετοια απο το opening μεχρι να χασουμε τελειως το μυαλο μας εκει θα ειμαστε
Kαλα ας ερθει μαιντεν βασιλιας και ολα τ αλλα τα βρισκουμε