to vlepw gia mia mera scorpions headliners kai mia mera maiden…makari apo katw na mpoune oi king diamond, twisted sister. alla kai gia rammstein akougetai kai exoune ena keno stis 8…ante na doume
Ναι, γιατί υπάρχουν ελάχιστες metal συναυλίες στην Ελλάδα.
σε συγκριση με περσι το καλοκαίρι, ναι
Τα χουμε δει ολα και τα χουμε βαρεθει…
φερτε RUSH να τελειωνουμε
iron maiden
saxon
king diamond
& sabaton (που περιοδευουν το καλοκαιρι με τους maiden και εχουν τις ΙΔΙΕΣ ΚΕΝΕΣ μέρες με τους maiden!!!, μπορει να μην τους φερουν επειδη ερχονται μεθαύριο, αλλα εχουν κοινο πρόγραμμα τελοσπάντων)
το ολο πράμα με τους maiden εχει κολλησει καιρο τώρα στα λεφτα. ψυχραιμία και λιγο ακομα υπομονή.
η didi music παντως, εν μεσω της χειροτερης οικονομικης συγκυρίας στην Ελλάδα, κανει μεγαλα ανοιγματα. depeche mode, roger waters, rockwave 3 μέρες. μεγαλα πραγματα με μεγαλα έξοδα διοργάνωσης και πολυ ρίσκο. εαν πιασει θα τρελαθουν στο χρημα θα μου πείτε. σωστα αλλα γυρω μας, δεν νομιζω οτι το σκηνικο ειναι ιδανικό… και πρεπει να τα λεμε και τα καλα
Ζήτω η didi :!:
αυτό στηρίζεται κάπου, υπάρχει κάποια πηγή εκ των έσω ρε παιδί μου, ή πετάμε έτσι ημερομηνίες και βάζουμε και το “πρόβλεψη” για να είμαστε οκ;
E, ναι …Depeche Mode, Roger Waters κ RW με Iron Maiden.
Toσο ρισκο. :!:
το ρισκο προφανως και δεν ειναι στα ονόματα. ειναι στο πληθος των event (5 συνολικα με τις 3 μέρες του rw) και σε κοντινες ημερομηνίες με δεδομενο τι γινεται γυρω μας. ξεκολλατε λίγο. εγω δεν περίμενα καν οτι θα εκαναν rw για παράδειγμα.
Στην επίσημη σελίδα τους στο facebook ανακοινώνουν κάθε μέρα από μία πόλη που θα συμπεριλάβουν στην επερχόμενη περιοδεία τους. Η πρόβλεψή μου στηρίζεται στο γέγονος ότι στις 21/10 παίζουν Βουκουρέστι, στις 22/10 Σόφια και στις 25 στο Μιλάνο. Μέχρι στιγμής έχουν κενές αυτές τις δύο ημερομηνίες που ανέφερα.
κατάλαβα, στανταράκι η συναυλία λοιπόν
Τι αχάριστος.
Εδώ η didi φέρνει depeche mode, roger waters και iron maiden :!:
αυτό λέγεται ΡΙΣΚΟ φίλε
ολα ειναι ανοιχτα,ολα ειναι πιθανα.αναμενουμε.
Αντε να βγουν οι ανακοινωσεις να κανουμε τα κουμαντα μας… 3ημερο Rockwave δεν περιμενα με τιποτα παντως…
μαλιστα… με πραγματικη ανεργια στην χωρα πανω απο 35% θεωρεις δεδομένο οτι ο διοργανωτης θα βγαλει τα λεφτα του με αυτα τα 5 events δλδ?
εχεις ασχοληθει καθολου εαν βγαινουν αυτα τα λεφτα απο τις συναυλίες? εαν μπαινουν μεσα καποιοι ή όχι? επιπλεον, πλεον υπαρχουν και αλλα πράγματα που τους ανταγωνίζονται.
εγω ουδεποτε ειπα οτι λυπαμε την didi αλλα μην τρελαθουμε κιόλας.
τελοσπαντων ειμαστε off topic. πιστέψτε οτι θελετε σε σχεση με το ενδεχομενο ρίσκο, που ξαναλέω για να γινω κατανοητός, δεν ειναι τα ονόματα, ειναι τα 5 event στο χειροτερο οικονομικα καλοκαιρι της Ελλαδας!
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει μπει μέσα ο Λώρης τόσα χρόνια και συνεχίζει να διοργανώνει συναυλίες για την τιμή του ροκ, την γαλανόλευκη και τη διατήρηση του κοινωνικού ιστού.
Την Didi δε τη νοιάζουν μόνο τα λεφτά…
Αρκείται απλά στο να προσφέρει ευχαρίστηση στους συναυλιόφιλους της χώρας…
ΖΗΤΩ Η DIDI
Με βάση την προϊστορία η επιλογή maiden είναι σίγουρο χαρτί. Ακόμη περισσότερο φέτος με τη maiden england περιοδεία.
petpanag πές στα παιδιά της διδι να φέρουν Running Wild, όλο τα ίδια και τα ίδια φέρνουν. Και άμα μπούν μέσα πλερώνω εγώ 8)