Φημες για συναυλιες #2

ναι ρε μαν ΟΚ. θα κανω τα κονε μου και θα σου στειλω με pm λογαριασμο του Λωρη, εαν μπει μεσα!!

παντος οι καφετεριες ειναι γεματες καθε μερα απο της 12 το μεσσημερι.τα μπουζουκια ολα σολντ αουτ.στα club δε πεφτει καρφιτσα.στα τσιπουρο ουζαδικα πρεπει να κλεισεις απο πριν,για να βρεις.στα φαγαδικα γινετε το αδιαχορητο.στους δρομους ο χαμος.ολοι εχουν απο 2-3 αμαξια.και το καλοκαιρι ο χαμος στις παραλιες τις αττικης.και στα νησια.ο ελληνας μπορει να μην εχει να πληρωσει το φως,αλλα θα παει και στη παολα.θα παει και στους maiden.δηλαδη η διαφορα τωρα,με τους 30.000 που σκασαν τα 90e στους big four ποια ειναι.δεν θα εχουν 40 και 50 e για maiden;rhch 60.000.bon jovi 60.000 τα ακριβα εισητηρια πεταξαν τις πρωτες μερες.τοτε δεν ειχαμε κριση;

έλα πες την αλήθεια, πόσες φορές ψήφισες πασοκ?

mike νομιζω το γενικεύεις. ολα αυτα που λες δεν διαφωνώ μεν, αλλα τα μπουζουκια πχ δουλευουν 2 μέρες αντε τρεις ας πούμε. μην μπαινεις σε αυτη την λογική. βαλε λοιπον εμενα. έχω οικογενεια με παιδι, και ευτυχως δουλευουμε και οι δυο. εχω δει ηδη helloween, θα παω sabaton, θα αφησω αναγκάστηκα εξω φιλε τους depeche mode (που ειναι το λιγοτερο του γουστου μου αλλα ηθελα να δω) και βαλε οτι θα δώσω λεφτα για warlord, για slayer, για maiden x2 γιατι θα ερθει και η γυναικα μου (εαν ερθουν τελοσπάντων) και θα ξαναπαω roger waters και ξερεις τους λογους. εαν δε, κατσει κατι άλλο ακομα…με βλεπω ζιγκολό!! θέλω να πω οτι δεν ειναι οι καιροι ίδιοι και πλεον εχεις επιλογές και δυστυχως πρεπει να διαλέγεις. δεν περίμενα οτι θα εχει 3 μερες rw. δεν το περίμενα!!! θεωρω οτι ειναι ρίσκο, αντιλαμβάνομαι την λογικη οτι οι μπαντες ειναι μαγαζι γωνια, αλλα η γνωμη μου σαν θεατη ειναι οτι ειναι πολλα για να παω σε όλα και απορω πως θα γινουν όλα αυτά απο την πλευρα των διοργανωτών. τωρα γιατι γινεται η αποψη μου αντικειμενο ειρωνείας ειναι αλλο θέμα που ας μην το ανοιξουμε. με τοση λοιπον ανεργία, εχω την αυτη την απορία. big four να σου θυμησω το 2010 ειμασταν ακομα στην αρχη και δεν ηταν ετσι τα πράγματα. οι bon jovi ηταν πρωτη φορα κτλ

ε ναι γενικα.καπως ετσι ειναι η κατασταση.αλλα και maiden να ερθουν,δε νομιζω να μπουν μεσα οι ντι ντιδες…θα πανε ποσες γεννιες οπαδων.ειδικα με το σετ που παιζουν.

εδώ λοιπον ειναι το σωστο και καταλήγω. για να βγουν ολα αυτα τα λεφτά θα μας βαλει το εισιτήριο για maiden 80 ευρω το απλό, 130 το vip και κατι τετοια για να βγάλει μια μερα, τις αλλες δυο!! εκτος και εχουν για καθε μερα ονοματαρες οποτε… ζιγκολο που λεγαμε παραπάνω!

δεν ανοιγετε ενα αλλο τοπικ “φημες για μεηντεν” γιατι μας τα χετε πρηξει με τους μεηντεν σε αυτο το τοπικ εδω και ποσους μηνες?

απλά αυτό

για Sabbath ξέρουμε αν θα κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία το καλοκαίρι?

την άνοιξη κάνουν σε Αυστραλία/Ασία πάντως

Ναι ρε, μας πρήξατε με τους μέιντεν (μακάρι να έρθουν, να ξαναδούμε βέβαια 8) ).
Πάντως και οι μετάλλικα έχουν κάτι κενά ναααααα με το συμπάθειο εκείνη την περίοδο. Λέω εγώ τώρα… :roll:

gia to european twn sabbath den exoume nea e? giati kapoioi persy legane pws tou xronou 8a feroune sabbath afou den ferane persy sto rockwave… molis anakoinw8hke prwth hmeromhnia tou north amerian date

Λοιπόν η ευρωπαική περιοδεία των Black Sabbath είναι προγραμματισμένη για Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Το θέμα είναι ότι αν έρθουν από Ελλάδα (λέμε τώρα) δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος σοβαρός συναυλιακός χώρος εκείνη την περίοδο που να χωράει τουλάχιστον 10.000 κόσμο και ταυτόχρονα να έχει και πολύ καλή ακουστική. Ίσως το κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ να ήταν μια καλή επιλογή.

σύμφωνα με το last.fm ο Jimi Hendrix είναι σε περιοδεία. λέτε να περάσει και από δω για την προώθηση του καινούριο άλμπουμ?? :p:p

Θα παίξει ο Mozart με τον Bach τραγούδια από το καινούριο τους split.

πολύ δυνατό lineup…

[SPOILER][B][SIZE=“4”]Φέρτε τους και ελλάδα ρεεεεεεεεε[/SIZE][/B]:lol::lol:[/SPOILER]

Έχουν κάποια προβλήματα με τον 2pac και τον B.I.G. που δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους αλλά θα γίνει κανονικά η συναυλία.

[B]Dead Can Dance
We are returning to ATHENS to play Rockwave Festival
July 9th[/B]

Νεα μπαντα για να ξεζουμισουμε.

Απορια εχω να δω τι θα βαλουν μαζι τους.

Anathema;

την ώρα? κατάρα τη στιγμή?