ΚΑΥΛΕΣ
Εντάξει καλό ξεκίνημα κάναμε…
WTF; Πραγματικά έχω απορία για το πακέτο του Rockwave.
Όχι στο χωράφι τους Dead Can Dance, όχι…γίδιαα…:roll:
α, για να απαντήσω και στο ποστ, χεχεε…κι εγώ την ίδια απορία έχω!!!
Και παιζουν λεει με νταλα ηλιο…
Τι δουλειά έχουν οι Dead Can Dance στο χωράφι ρε; Και έστω ότι παίζουν headliners (οτιδήποτε άλλο θα είναι απαράδεκτο). Κάτι μου λέει ότι θα ανοίξει κάνας Ψαραντώνης ή κάνας Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Πραγματικά απαράδεκτη επιλογή. Καταλαβαίνω όσοι δεν τους έχουν δει και θέλουν να τους δουν να χαίρονται, αλλά όσοι βιώσανε τις συναυλίες του Σεπτεμβρίου, μάλλον θα ξενερώσουν από το όλο θέαμα.
Στο site του Rockwave λέει για 65 ευρώ εισιτήριο τριημέρου και 50 ευρώ για εισιτήριο ανέργων. Αρα δεν παίζουν Maiden λογικά
Ας φέρουν κατι αξιόλογο και μέτριο τις υπόλοιπες μέρες και το 65αρι για 3ημερο ακουγεται λογικο! Αν πάλι φερουν τα ίδια ΣΚΑΤΑ, νομιζω δεν αξιζει να ασχοληθουμε καν!
Εγώ πάντως που δεν πήγα στη συναυλία του Σεπτεμβρίου, ξενέρωσα ήδη με την είδηση…
Εντάξει λοιπόν, μπορεί να είμαι γκρινιάρα, αλλά δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική θα τους φέρουν στο Rockwave, για να παίξουν μία, -το πολύ- μιάμιση ώρα στο χωράφι; Είναι βλακεία αφού τα κομμάτια των DCD είναι μεγάλα σε έκταση και τόοοσα πολλά που δεν αρκεί ένα σετιλιστ δέκα τραγουδιών! Τουλάχιστο να 'ναι το πρώτο όνομα, γιατί αν παίξει support αυτή η μπαντάρα τί να πω, θα είναι επιεικώς απαράδεκτοι, όπως είπε και ο Raziel πιο πάνω! Και ο ήχος; Θα είναι κρίμα να χαντακωθεί αυτό το συγκρότημα από τον ήχο, γιατί εκεί στηρίζονται τα τραγούδια τους, στη μουσική, στις μελωδίες και τη φωνή της Lisa! Δεν είναι όπως ένα μέταλ π.χ. συγκρότημα που και ο ήχος να έχει ψιλό-προβληματάκια μπορεί να σωθεί κάπως η κατάσταση -άλλωστε οι οπαδοί για να χτυπηθούν πάνε κυρίως (δεν κολλάνε στις λεπτομέρειες). Η μουσική όμως των DCD απέχει πολύ από το ύφος αυτού του φεστιβάλ, αλλά και των συγκροτημάτων που επιλέγονται συνήθως. Ίδωμεν…
ROCKWAVE FESTIVAL 2013
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα.
Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ευρώ
Το τριήμερο εισιτήριο για ανέργους κοστίζει 50 ευρώ.
Στην τιμή περιλαμβάνεται διαμονή στον ανανεωμένο χώρου του camping και θέση στάθμευσης.
Τα ημερίσια εισιτήρια θα ανακοινωθούν σύντομα.
ενταξη.περιπου καταλαβαμε.αλλος για Χιο τραβηξε…και αλλος για εξωτερικο.παμε να δουμε maiden ρεεεε.
Προβλέπω αποτυχίες… ανακοινώνονται τα εισητήρια πριν τα ονόματα… ίσως η πρώτη φορά που το βλέπω αυτό…
http://www.e-tainmentnews.com/festivals/greece-festivals/sonisphere-festival-greece :-k :-k δεν νομιζω με την καμια αλλα…
Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε οτι θα εμφανιστεί στο Rockwave Festival 2013 είναι οι Dead Can Dance.Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, θα εμφανιστούν την τρίτη ημέρα του φετινού Rockwave Festival, στις 9 Ιουλίου. Η ανακοίνωση είχε ως εξής:
?We are returning to ATHENS to play Rockwave Festival, July 9
ενταξη.σηκωνω τα χερια ψηλα.φερτε και accept και kreator και firewind α και prodigy.
δε ξέρω με ποιούς θα τους βάλουν να παίξουν μαζί αλλά 07.07.2013 παίζουν με Nick Cave στη Γαλλία. Η αμέσως επόμενη ημερομηνία είναι στην Έλλάδα και ο Cave έχει προς το παρόν κενό.
πολύ λογικό αυτό. και ο Nικολάκης μας τιμάει.
αν παίξει τέτοιο πακέτο ξεκινάω να ακούω και εγώ DCD
Ξεκίνα Μιχάλη, ξεκίνα. Βάλε το Anastasis στο τέρμα…μαγεία είναι…
δυστυχώς sonisphere δεεεεν
:D:D:D
[SPOILER]την εξεταστικη μου μεσα:([/SPOILER]
Οι τιμές που ποστάρατε πιο πάνω είναι από το link Που έβαλαν οι DCD? Αν ναι είναι οι περσινές
Dead can Dance παλι ρε πουστη 8)