Φημες για συναυλιες #2

Nick Cave , Summer , athens!

mou to pe o idios prin liges wres.
to exact quote htane

“Yeahh, there is something for athens, i ll be there”

:lol3::lol3::lol3:

Συναυλιακός μεσαίωνας κύριοι να μην έρχονται οι Maiden τώρα που είναι στα ντουζένια τους [-X

Για συναυλιακή αναγέννηση το κόβω εγώ αυτό παρά για μεσαίωνα. :lol:

Ταιριάζει με DCD

Ακριβώς. Οταν έχουν κλείσει σε όλη την Ευρώπη κ δεν πάνε μόνο Ελλαδα κ Αλβανία καταλαβαίνετε ότι είναι σκούρα τα πράματα 8)

τσάμπα τρώγεστε μάγκες, θα ρθουν όπως όλα δείχνουν.

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Χωράφι, ξεχωράφι, θα τιμήσουμε…έλαααα και δε μπορώ να περιμένω!!!

Dead Can Dance + Nick Cave…ααααα!!! :slight_smile:

Δεν ξερω αν θα ερθουν οι Maiden τελικα, αυτο το αστειακι ομως με τους Maiden εχει παραγινει λιγο, με κουρασε να διαβαζω το ιδιο αστειο σε 100 post. Ελεος, οποιος δεν γουσταρει αν ερθουν οι Maiden να μην ερθει, απλο, μην τα ξαναλεμε. Εγω οπως και πολυς κοσμος θελω να δω την Maiden England περιοδεια, ποιο ειναι το προβλημα?

Ειπε κανεις οτι ξεχασε οτι υπαρχουν και αλλες καλες μπανταρες? Τι ακυρα ειναι αυτα που λετε? Απλα προσωπικα ας πουμε η Maiden England περιοδεια δεν μπορει να κοντραριστει με κατι αλλο φετος.

τι εννοεις “το αστειακι με τους μεηντεν εχει παραγινει λιγο”?Πλακα κανεις τωρα?
Το πρηξιμο των αρχιδιων μας με την μιρλα σε αυτο το τοπικ που δεν ανακοινωνονται οι μεηντεν ειναι αυτο που εχει παραγινει.

Γκρινιαξτε οσο θελετε στο τοπικ που υπαρχει ηδη για την περιοδεια τους, και σταματηστε να λετε εδω καθε λιγο και λιγακι ΑΝΤΕΕΕ ΡΕΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΜΕΗΝΤΕΕΕΝ ΟΥΑΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΛΟΥΜΕΕΕΕ.

Αν και το ποστ που ελεγε για ντεντ κεν μαστουρμπεητ ομολογω οτι ηταν απολαυστικο.

Εχεις δικιο οτι τα 100 post, “φερτε Maiden” καθε μερα ειναι σπαστικα, αλλα και τα υπολοιπα 100 “μας τα πρηξατε με τους Maiden”, ειναι εξισου σπαστικα και καταληγουμε με 200 ανουσια post. Και κατανταει κουραστικο ολο αυτο.

Τα “φέρτε τους Maiden” προκαλούν τα υπόλοιπα όμως :). Ήμαρτον με τους Maiden. Λες και υπάρχει καμιά “φήμη για συναυλία Maiden”. Τίποτα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, ας υπάρξει καμιά φήμη και ποστάρετε.

Ευρωπαικη περιοδεία Maiden που φτανει απο Αγγλια μεχρι Τουρκια, εχουμε και δυνατο fanbase ως χωρα, περιμένουμε και ανακοινωσεις απο το Ροκγουεηβ! Ολο και κάποια φημη θα υπάρχει :slight_smile:

μεχρη στιγμης η μονοδικη φημη που υπαρχει ειναι τα λεγομενα του Biff Byford απο συνεντευξη στο rock pages.( Στην Ελλάδα θα έρθετε σε αυτή την περιοδεία;

Biff Byford: Ίσως μετά το καλοκαίρι! Το κοιτάμε. Προφανώς είμαστε πάρα πολύ απασχολημένοι μέσα στο καλοκαίρι. Πριν τον Αύγουστο περιοδεύουμε στην Αμερική και την Αγγλία. Αλλά, ναι προσπαθούμε να
έρθουμε και στην Ελλάδα, όταν ηρεμήσουμε λίγο και μπορούμε να κλείσουμε κι άλλες συναυλίες. Έχετε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ εκεί, έτσι δεν είναι; Ποιες είναι οι ημερομηνίες;

Rockpages.gr: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα?

Biff Byford: Θα παίξουν οι Maiden εκεί, έτσι δεν είναι; Πότε είναι Αύγουστο;

Rockpages.gr: Οι Maiden; δεν έχω ιδέα! Το φεστιβάλ είναι τον Ιούλιο γιατί στην Ελλάδα είναι όλα νεκρά τον Αύγουστο?

Biff Byford: Σωστά? -εχουν και τον ιδιο μανατζερ με saxon-.ειδωμεν.)

[SPOILER][/SPOILER]

λες να ερθουν running wild??? μακαρι. εχεις δικιο, αυτο θα ειναι μπαμ.

Εγω νομιζω πως γυρναμε σε εποχη του χαλκου. νιωθω πιθηκανθρωπος αμα δε δω ΚΑΙ φετος μειντεν.

Σταλθηκε απο τον υπολογιστη μου

Ουτε Σαν Μαρινο παιζουν.

παντως σκεψου τι ΆΛΛΑ βλεπουν συνεχεια στην ευρωπη κ maiden ειναι το λιγοτερο που εχουν αυτοι κ οχι εμεις μεχρι φυσικα ν ξαναμαναερθουν κι εδω μειντεν κ τελικα να μεινουν τα άλλα που λεγαμε…

Αυτο που εχει κουρασει ειναι το “Φημες για συναυλιες” να εχει γινει “θα ερθουν οι μειντεν η οχι” “θελω να δω μειντεν” “εχει ακουσει κανενας για μειντεν τπτ?” “παιδια λετε ν γινει το μπαμ κ ν ερθουν μειντεν?”

οκ, απλα στο sweden rock εχει kiss mazi me rush και αλλα 100, στο hellfest kiss mazi me zz top k twisted sister κ αλλα 150, στο keep it true εχει liege lord, possessed, warlord, angel witch κ αλλους ποσους, αλλα αυτα εχουμε βαρεθει να τα βλεπουμε συνεχεια εδω και επιτελους ας φερουν τους iron maiden που δεν εχουν ερθει ποτε.

νταξει, πλακα κανω σ αυτα που λεω, αλλα ξεκολατε λιγο. αν ερθουν maiden θα ειμαι εκει 100%, δεν τους χανω για κανενα λογο, αλλα ερχονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ μην συμπεριφερεστε σα να μην εχουν ερθει ποτε οταν υπαρχουν τοσα κ τοσα αλλα που πραγματικα δεν εχουν ερθει ποτε. στην τελικη, παιζουν σε ολη την ευρωπη. κλεινεις οπου σου βγει πιο φτηνα κ εισαι κυριος. σωνει κ καλα να παμε ροκγουειβ κ μαλακιες της ντιντιντι. μερικοι παρακαλανε κιολας τη ντιντι. επισης μη λετε οτι ειμαστε συναυλιακος μεσαιωνας. τα τελευταια χρονια μας εχουν ξετιναξει στα λαιβ. εδω λεει φετος ο γκρεγκ θα φερει soul cages κι εσεις μου λετε για μειντεν? τι να πουν κ αυτοι που μεγαλωσαν στα 90ς δλδ… με δικανο τις κυνηγουσαν τις συναυλιες τοτε. αμα τωρα δεν μαζευουν κοσμο καποια λαιβ κ το σκεφτονται οι διοργανωτες ν φερουν καποιον μεγαλο ή οχι, ας το σκεφτοντουσαν αυτο οι μαλακες οι διοργανωτες οταν εβαζαν 50-60-80 ευρω εισιτηρια. τωρα ας φανε σκατα. ποτε μη φερουν μειντεν κ οποιον αλλον αμα ειναι να τα χρυσοπληρωνει ο κοσμος.

ΥΓ. παιδια, εχει ακουσει κανεις αμα θα ερθουν οι maiden φετος στο ροκγουειβ? μετα τις 5-6 φορες που τους εχω δει δε θα το αντεχα να μην τους δω ξανα. κανεις? κατι εστω, μια πληροφορια… καιγομαι. καποιος… μηπως paul, σου ειπε τιποτα ο ιδιος ο ντικινσον, ή ο ιδιος ο χαρρις αν θα ερθουν μαλακασα?

σορρυ για την παρεμβαση. λιγο πλακα εκανα, αντε συνεχιστε τη συζητηση για “φημες για συναυλιες”…

Εχει ακουσει κανεις για Maiden παιδια;

Πότε θα έρθουν επιτέλους οι Scorpions??? :stuck_out_tongue:

[SPOILER]πλάκα-πλάκα τόσες φορές που έχουν έρθει, δεν τους είχα δει :-s[/SPOILER]

Στεγνά τα πράγματα φέτος από μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα. Ούτε καν φήμες πολλές παίζουν, όπως άλλες χρονιές.

[SPOILER]κι εγώ τα ίδια :oops:[/SPOILER]

Εγώ τους είδα με τον Παπακωνσταντίνο, το 2009. 8) :stuck_out_tongue:

ή Παπακωνσταντίνου… :? τι έπαθα; :frowning: