σοστος ο πορωμένος.Μπέρδεψα τις αρκούδες με τις μαιμούδες ο μ@#@$ς!
Να δούμε ποιος θα βρει την άλλη μπάντα.
E NAI.
επειδή μου την είπε ο therion,σταματάω να είμαι cool λέω για το φετινό ejekt ti φημολογείται:
Arctic Monkeys kai Faith no more
Οποτε monkeys και Faith No More?
πουτάνα ΟΛΑ.
Απο πού και ως πού
FAITH
NO
MORE
???
…
[SPOILER]:trombone: :D[/SPOILER]
ναι ρε πουστη,arctic monkeys:!: επιτελους!!!
εχμ,αποκλειεται για Faith No More,ο Παττον περιοδευει με Τομαχωκ μεχρι Αυγουστο.
Συν οτι δεν το εχουν κλείσει το μαγαζί;
Απλως επειδη εμεις οι φανμποηδες θα παθουμε τπτ αμα ακουμε τετοια,λιγη προσοχη
Ακυρο λεει το sonisphere για εδω και το 2013!!! http://www.star888.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=221%3A--sonisphere----2013&catid=39%3Aevents&Itemid=70
no sonisphere no maiden.ενταξη ευκαιρια να παμε εξωτερικο και μια φορα.
Φυγαμε Τουρκια! Αναμενουμε την εθνικη μας επέτειο για να δουμε τι τιμη θα εχουν τα εισητήρια στην γειτονική χωρα!
Doublepost, αλλα δεν περιαζει!
Παρατηρησα οτι στην Ρουμανια το πιτ τικετ εχει 45?! Για να το βαζουν σε τετοια τιμη, θα καλυπτει τις απαιτησεις της μπάντας και του διοργανωτη! Αν έρθουν, γτ πρέπει παλι να δωσουμε τουλαχιστον 65 ευρω;
εδω ρε εχουμε πολυ φορολογια.με τα λομογια τους πολιτικους.τους προδοτες να πουμε.στην τουρκια ο φορος ειναι 8-9%.θα εχει καλες τιμες.και θα εχει και κερκιδες οποτε θα εχουμε πολλες επιλογες.
για Τουρκια μας κοβω ολους…
το Iron Maiden the Greek FC λογικα θα κανει εκδρομη.οποτε να ετοιμαζομαστε.
…
Η τελευταια χρονια που τα εισιτηρια στη Πολη ηταν φθηνοτερα απο εδω ηταν το 2010 (Sonisphere). Απο κει κ μετα ηταν ψιλοακριβα. Μιλαμε για μια πολη με πληθυσμο Ελλαδας, που αναπτυσσεται με πολυ γρηγορο ρυθμο.
Υγ: Παντως ειναι απογοητευτικο να μη ερχονται οι Maiden φετος. Μαλλον γυρναμε σε συναυλιακο μεσαιωνα
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ισχύει, αυτό λέγαμε με therion λίγες σελίδες πιο πριν