Φημες για συναυλιες #2

Καλά αν δεν ανακοινωθούν για Ελλάδα εύκολα πετάγομαι δίπλα για το live … 8)8)

Υπολογιζα να παω ιταλια να τους δω αλλα αμα βολεψει Κων/λη δεν με χαλαει.μαλον βγeνει και φθηνοτερα.

IRON MAIDEN - ANTHRAX - VODOO SIX

26 TEMMUZ 2013

BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADYUMU

BİLETLER: 25 MARTTA BİLETİX’TE
ενταξη και τουρκια αργα ανακοινωθηκε.οποτε για να δουμε μπας και γινει κανα μπαμ

εγω πιστευω θα γινει το μπαμ παντως…

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΤ ΚΕΝ ΝΤΑΝΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ,ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.

therion λες να έρθουν οι μέηντεν φέτος;

δεν ξερω,δεν εχω ακουσει κατι, και απορω που κανενας δεν το συζηταει.
παιδια κανεις καμια πληροφορια?

Δάκρυα συγκίνησης.

Εγώ πιστεύω ότι θα ερθουνε. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα!!

Πειτε τα γαμω.Ποτε στο πουτσο θα δουμε μεηντεν???Οι διοργανωτες κοιμουνται ορθιοι και αρνουντε να δειξουν τον παραμικρο σεβασμο στο ελληνικο κοινο.Μετα απο ολη αυτη την παρωδια που γινεται τον τελευταιο καιρο θα το σκεφτω παααρα πολυ να παρω VIP εισητηρια.Front Of Stage και πολυ τους ειναι.

ελπίζω να ειρωνεύεσαι έτσι?? δεν συζητάνε κάτι άλλο εδώ μέσα!!! παιδιά καλοί οι maiden αλλά μας τα χετε πρήξει λίγο… καταλαβαίνω την κάβλα σας να δείτε maiden england αλλά σας θυμίζω πως υπάρχουν πάρα πολλές μπαντάρες που θα μπορούσαν να κάνουν ενα rockwave ας πούμε, τούμπανο!!!

Τελικά οι πολικές αρκούδες δεν πιστέυουν πια.
Οποιος κατάλαβε,κατάλαβε…

Knut?

Off topic,

Ειμαι ο μονος που δεν εχει δει ακομα Maiden?

Δε βλέπω να κατάλαβε κανείς κάτι…
"Hi Mike…“
Hi
"My name is alex”

E πες ντε!

Σε λένε Σοφία;

Οχι Alex τον λένε. Το λέει καθαρά.

οχι να μην πει, ειναι πολυ γαματο να λεει ασυναρτησιες και να δημιουργει μυστηριο και να νιωθει κουλ.

Οι αρκτικές μαϊμούδες?