Φημες για συναυλιες #2

Ναί δυστυχώς δεν στηρίζουμε νέες μπάντες η κάτι διαφορετικό.Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε μεγάλο φεστιβάλ διαρκώς τα ίδια ονόματα.Τώρα ποιος φταίει δεν ξέρω,το χαμηλό συναυλιακό επίπεδο,οι διοργανωτές που θέλουν απλά να τσεπώσουν…Iron Maiden είδα το 2005 και ναί ήταν φοβεροί,αλλά ήρθαν άλλες 3 φορές απο τότε?Πόσο ακόμα?

Μια απλή ερώτηση όσον αφορά το θέμα Maiden. Γιατί έχετε πειστεί όσοι έχετε βαρεθεί τους Maiden ότι για μια ακόμη φορά μιλάμε για περίπτωση quantity over quality; Αυτοί που θέλουν απεγνωσμένα να έρθουν δεν το κάνουν απλά επειδή θέλουν να τους δουν άνευ όροις, αυτό θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και πρόπερσι. Θέλουν (και θέλω) να τους δουν γιατί κάνουν τουρ με ένα σέτλιστ βγαλμένο απ’ τα όνειρα κάθε οπαδού, κάτι που ο καθένας που έχει μια επαφή με το είδος θα ήθελε να δει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα σας έπιασε η όρεξη για το κράξιμο στους κακούς promoters που φέρνουν όλο τα ίδια και τα ίδια; Τώρα που υπάρχει η δυνατότητα να δούμε ένα τέτοιο λάιβ;

Τα μικρά λάιβ που γίνονται στην Ελλάδα κινούνται σε έναν τελείως διαφορετικό οργανωτικά και αγοραστικά χώρο από αυτών λάιβ τέτοιου βεληνεκούς οπότε δεν παίζει ενδεχόμενο να ζημιωθείτε μέσω της διεξαγωγής λιγότερων λάιβ σε μαγαζάκια, και ποιο όνομα επιπέδου Maiden ή έστω κοντά έχετε υπόψη σας να είναι διαθέσιμο, να καλύπτεται οικονομικά και να έχει αγοραστικό κοινό εδώ; Ποιον ενδοιασμό έχετε, ότι γινόμαστε πάλι πρόβατα; Ε βουλώστε το λοιπόν για μια φορά και αν δεν σας ενδιαφέρει κάτι, απλά μην ασχοληθείτε.

Όσον αφορά το θέμα Maiden. Οι Μaiden περιοδεύουν με ένα setlist που έπαιζαν πριν 25 χρόνια. Βεβαίως, πρόκειται περί επικού setlist, μόνο τρελός θα διαφωνούσε. Εγώ ασχολούμαι γιατί μου τη δίνει λίγο το άκριτο και ακατάσχετο και τυφλό φανμποϋλίκι που επικρατεί. Μια ακατανόητη για μένα λύσσα για το αν θα έρθουν οι Iron Maiden το 2013 να μας παρουσιάσουν ένα setlist από το 1989 :-s. Σιγά ρε πια! Λες και μιλάμε για το σούπερ ζεστό όνομα της μουσικής! Είπαμε, είναι τρομερό το setlist, αλλά μην κάνετε και έτσι. Τι θα δείτε μωρέ; Την ίδια καύλα με τότε; Την ίδια φλόγα; Όλοι ξέρουμε ότι δε θα είναι το ίδιο με τότε, ότι είναι 55άρηδες, ότι τα μαλλιά τους πλέον τα βάφουν. Ναι, στη σκηνή είναι πολύ καλοί για τα δεδομένα, όμως όταν αυτά τα δεδομένα τα αγνοούμε, με ιντριγκάρει λίγο να ασχοληθώ κι ας μη με νοιάζει.

Τα 2 σεντς μου.

Να συμφωνήσω μαζί σου ήθελα φίλε, κι εγώ έχω σιχαθεί πια κάθε χρόνο τα ίδια.

100 φορές έχουμε δει τα τελευταία χρόνια CONAN και NECROPHOBIC και VOMITORY και AUDIOPAIN και και και.

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ :!:

Τίποτα για Rockwave παιδιά;

Αν και δεν είναι επίσημο ακόμα, αλλά…

[I][U]Οι Metallica headliners στο φετινό Rockwave[/U][/I]

:metal::metal::metal:

Και official trailer για Metallica απο Rockwave!!!
:drunk::drunk::drunk::papas::papas:

και να μην ηταν πρωταπριλια κανεις δεν θα το πιστευε

μπά,δεν νομίζω :stuck_out_tongue: …εσυ μου μιλάς για μικρά λάιβ,ενώ εγώ μίλησα για μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ που πάνω κάτω παίζουν τα ίδια ονόματα…οτι γίνονται λάιβ με πολλές μπάντες γίνονται,αλλά αυτά είναι για σας που μένετε Αθήνα και για όσους έχουν να τα σκάνε.Όταν γίνονται μεγάλα event,ας φροντίσουν να μην φέρουν την ίδια μπάντα για 5η φορά μέσα σε 10 χρόνια,αλλά να φέρουν κάτι που δεν έχει ξαναέρθει,του ίδιου βεληνεκούς,να πάμε και εμείς να τα σκάσουμε να δούμε.

Ντροπή ρε. :lol:

:stuck_out_tongue: :frowning:

παίδες τι παίζει με το Plissken Festival? τσέκαρα κ line up… μέσα είναι και οι Truckfighters που δεν κολλάνε καθόλου με τα υπόλοιπα ονόματα :stuck_out_tongue:
γενικά τι φεστιβάλ είναι που γίνεται συνήθως κτλ…

http://lmgtfy.com/?q=plissken+festival

Ρε παιδιά έχει βγει μια βρώμα για Black keys από το πρωί…Λέτε να ισχύει? Πηγή:http://www.facebook.com/laternativegr?fref=ts

suuuuure :stuck_out_tongue:

Προσωπικα, αν εξαιρεσουμε Truckfighters και Fucked Up που ειναι πολυ δυνατα ονοματα, μου φαινεται τρελη χιπστερια ολο το λαην-απ.

Aπο τα ειδη μουσικων που βλεπω αυτο (οποτε δεν εκφραζω καμια αποψη τεραστιας βαρυτητας, απλη εκτιμηση) …μονο καποιους Dope Body ψηνομαι να τσεκαρω, επειδη λεει παιζουν noise/post-hardcore.

και Death Grips :wink:

:lol::lol::lol::lol:

A, δηλαδή έγραψες για OCEAN και CULT OF LUNA που θα περιοδεύουν αυτήν την άνοιξη αλλά αναφερόσουν στα μεγάλα φεστιβάλ του καλοκαιριού.

ΟΚ.

Γενικά στις μεγάλες συναυλίες και τα μεγάλα φεστιβάλ παίζουν τα μεγάλα ονόματα (σε εμπορικό επίπεδο). Είναι φυσιολογικό.

Αλήθεια πρόπερσι κατέβηκες να δεις μήπως τους VIRUS και τους GOJIRA?

Ναί ήμουν στο Sonisphere to 2010.Όπως επίσης είπα οτι στα μεγάλα φεστιβάλ και συναυλίες φέρνουν τα ίδια ονόματα.Τα τελευταία χρόνια έχω δεί 2 φορές Mastodon,2 φορές Whitesnake,2 φορές Judas Priest,2 φορές Μetallica,και να μην αναφέρω τα ονόματα που ήρθαν εις διπλούν,τριπλούν κ.ο.κ. Αν θές να το παίξουμε πόσο ψαγμένοι είμαστε και σε τι συναυλίες έχουμε πάει,να το κάνουμε,αλλα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν και δεν καταλαβαίνω το ύφος σου,επειδή ήρθαν 4-5 μπάντες που ΕΣΥ γουστάρεις για πρώτη φορά,λύθηκε το συναυλιακό πρόβλημα στην Ελλάδα?Οκ!