Εγώ το μόνο που θέλω είναι να κόψετε την κλάψα για το ποιοι έρχονται στις μίζερες συναυλίες που η ντίντι χαρακτηρίζει “φεστιβάλ” και να της ρίξετε ολοκληρωτικό Χ.
Από συναυλίες στην ελλάδα, να φαν κι οι κότες τα τελευταία χρόνια.
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να κόψετε την κλάψα για το ποιοι έρχονται στις μίζερες συναυλίες που η ντίντι χαρακτηρίζει “φεστιβάλ” και να της ρίξετε ολοκληρωτικό Χ.
Από συναυλίες στην ελλάδα, να φαν κι οι κότες τα τελευταία χρόνια.
Ουσιαστικά δεν είναι φήμη αφού ανακοινώθηκε στο σάιτ τους αλλά ας το βάλω:
[B]9 Ιουλίου[/B] Rockwave
[B]Dead Can Dance[/B]
έχει μπει ξερω γω μερικές σελίδες τώρα…
Α, νόμιζα οτι λέγανε για τους maiden… sorry #-o
το χω κανει ηδη αυτο φιλε μ… απλα ηθελα να μου απαντησει καποιος που εχει παει τις προηγουμενες φορες και ξερει τι παιζει! ασε που το site τους δν ειναι και το πιο κατατοπιστικο!
Ejekt Festival
Get Ready To… Ejekt! 21 minutes ago
Αντε να δουμε
από αύριο λοιπόν, δεν βλέπω να το ανακοινώνουν 12 το βράδυ…
εις αύριον τα σπουδαία…
[B][COLOR=“Red”]edit, γιατί μάλλον έχουμε και 2ο όνομα για [B]rockwave[/B]
http://www.markyramone.com/
7 ιουλίου λέει[/COLOR][/B]
Α δηλαδή επειδή γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα που δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη πρόοδο στη ροκ μουσική σε σχέση με άλλες, είμαστε καταδικασμένοι να τρώμε στη μάπα φεστιβάλς με κακή διοργάνωση; Κ να κάνουμε υπομονή καμια 30αρια χρόνια μπας κ μάθουν πώς γίνεται ένα φεστιβαλ;
Όσο πιο επιτυχημένο γίνεται ένα συγκρότημα, ανεβαίνει κ το κασέ του. Και το ότι είναι headliners στο glasto είναι δείγμα επιτυχίας. Όσο καλές προσφορές κι αν νομίζουν οι έλληνες διοργανωτές οτι κάνουν. Που δεν κάνουν βέβαια γιατί δεν έκαναν ούτε όταν μπορούσαν, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε κ κρίση.
Το ζήτημα δεν είναι αν οι άγγλοι αντέχουν να καθίσουν να παρακολουθήσουν μια συναυλία κάτω από τη βροχή. Το θέμα είναι ότι οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει ούτως ώστε να προφυλάξουν τα μηχανήματα κ τις σκηνές σε περίπτωση βροχής κ έτσι να μην κινδυνεύει κανείς από ηλεκτροπληξία ή κατάρρευση ή δεν ξέρω κ εγώ τι και να διεξάγεται το φεστιβάλ κανονικά κάτω και απο αυτές τις συνθήκες.
ε δεν το’χα πει.παλι τα ιδια και τα ιδια.καλος χρυσος ο marky.αλλα οχι για φεστιβαλ.οσοι ηταν στο gagarin.καταλαβαινουν.σε λιγο θα ανακοινωσουν και prodigy να πουμε.
https://www.facebook.com/events/510978722281530/
τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου
Αθήνα,Θεσσαλονίκη και που αλλού??
συναυλίες λέει με κομμάτια Scorpions από την εποχή του Roth στους Σκορπιούς. μέσα με τα μπούνια!
Απλώς, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, στη χώρα των συγκεκριμένων διοργανωτών κατά 80% θα βρέχει. Ενώ εδώ, ο διοργανωτής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για να προστατεύσει το κοινό από ηλίαση, όχι από ηλεκτροπληξία και από βροχή. Για να τα λέμε σωστά.
Μη μου πείτε ότι υποστηρίζω τους τραγικούς της DiDi, αλλά στο Rockwave του 2009 οι Killers ορθώς δεν έγιναν. Οι Motley Crue αδίκως, ακριβώς επειδή η συγκεκριμένη εταιρία είναι καραγκιόζηδες και το ακύρωσαν και καλά για λόγους ασφαλείας, ενώ το ακύρωσαν ουσιαστικά επειδή είχε χαμηλή προπώληση.
Για το ejekt είπαμε Arctic Monkeys headliners
Oργάνωση σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη, θα έπρεπε κιόλας.
Απλά σε μια μικρή χώρα με όχι τεράστιο συναυλιακό κοινό, ναι, νομίζω είμαστε ψιλοκαταδικασμένοι σε χειρότερα/μικρότερα φεστιβάλ, διότι δύσκολα θα πέσουν τρομερά χρήματα (γενικά, όχι μόνο με την τωρινή κατάσταση όπως λες) και από άποψη ονομάτων, εξαρτάται και από το διοργανωτή το τι τον συμφέρει.
Υπάρχει καμιά ενημέρωση για το πότε θα ανακοινωθεί τλκ κάτι?
Να μάθουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα, για να τα λέμε σωστά. Dafuq δηλαδή, φεστιβάλ σε εξωτερικό χώρο κάνουν. Και στη τελική και οι καλοκαιρινές μπόρες δεν είναι ΤΟ σπάνιο φαινόμενο που θα συμβεί μια φορά στα 1000 χρόνια στην Ελλάδα.:roll:
Το ζήτημα είναι ότι κοινό υπάρχει. Προφανώς είμαστε λιγότεροι αναλογικά από τους Άγγλους, αφού ο συνολικός πληθυσμός της μόνο πρωτεύουσάς τους, είναι όσο ο συνολικός πληθυσμός ολόκληρης της Ελλάδας. Τόσος κόσμος πάει έξω κάθε χρόνο για να δει ονόματα που δεν φέρνουν. Κι εγώ φέτος θα πάω στο Λονδίνο αναγκαστικά για να δω τους Killers που εδώ δεν έρχονται ούτε σε 15 χρόνια από τώρα. Το να είναι ένα φεστιβάλ μικρό, δεν είναι πρόβλημα. Αν είναι καλά οργανωμένο και οι εταιρείες θα κερδίσουν και οι καλλιτέχνες και το κοινό θα περάσει μια χαρά. Το ζήτημα είναι ότι όσο κόσμο και να έχεις, πρέπει να τον σέβεσαι κ να κάνεις αξιοπρεπή διοργάνωση.
Αυτο ακριβώς και αν το φεστιβαλ έχει καλη δομη και οργάνωση, μια χαρα μπορει να προσελκύσει και τουρίστες απο το εξωτερικό!
Killers είχαν έρθει
Από οργάνωση, όπως συμφώνησα, θα έπρεπε να είναι καλύτερα από τη στιγμή που διοργανώνεται.
Αλλά από κόσμο, όταν μαζεύουν 4 χιλιάρικα οι Muse, δε μου φαίνεται περίεργο (παρ’όλο που δεν μ’αρέσει) που φέρνουν όλο τις ίδιες και τις ίδιες metal μπάντες.
Το οποίο επίσης δεν κάνουν βέβαια. Όχι μόνο για το κοινό, ούτε καν για τα συγκροτήματα την ώρα που παίζουν. Βάζουν κάτι Αγγλοσουηδούς κάτασπρους να παίζουν μεσημέρι με τον ήλιο ακριβώς απέναντι, χωρίς κάτι να τους καλύπτει.Π.χ. πέρισυ Paradise Lost τούς είχα λυπηθεί, πραγματικά.
είπαμε-ξεείπαμε…
τελικά ισχύει αυτό ή ειναι κουβέντα του τύπου “να’χαμε,να λέγαμε”?
Κανένας στην Ελλάδα δεν περιμένει νομίζω να πάει σε ένα festival σαν το Wacken ή το Graspop αλλά και αυτά που γίνονται τουλάχιστον να πληρούν τις στοιχειώδεις προδιαγραφές ενός μικρού festival. Οικονομικά σίγουρα δεν είσαι σε θέση σαν χώρα να φέρεις καμία 30αριά groups που θα ανεβοκατεβαίνουν σε 3 σκηνές για 3 μέρες, αλλά 1,2 μπάντες έστω και με ακριβή “ταρίφα” μπορείς να φέρεις. Και στην τελική οι διοργανωτές μας σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό ( βλ. Roger Waters με πολύ υψηλό κασε και 3 σχεδόν ίδια shows πέρυσι). Δηλαδή πόσο πιο ακριβοί είναι οι Maiden?? Καλά για King Diamond και Motorhead ούτε λόγος…