No offense κιόλας, αλλά έκλασα στα γέλια
Για πιο λόγο?? :-k
Αν κατάλαβα σωστά, αναφέρεις τον Waters ως παράδειγμα για ξαναζεσταμένο φαγητό, και μετά αντιπαραθέτεις τους Μaiden ως κάτι φρέσκο και νέο.
“Ξαναζεσταμένο φαγητό” αναφέρω συγκεκριμένα τον Waters διότι τον έφεραν το 2010 για 3 shows και τώρα τον ξαναφέρνουν για ένα show με ελάχιστες διαφορές. Αν είχε να μας παρουσιάσει κάτι διαφορετικό τότε ok , αλλά αυτή τη στιγμή μπάντες σαν τους Maiden περιοδεύουν με concept εντελώς διαφορετικό από αυτά που τους έχουμε δει μέχρι τώρα. Οπότε ναι αυτό που έχουν να μου παρουσιάσουν οι Maiden είναι κάτι φρέσκο και νέο,ενώ ο Waters μάς το παρουσίασε το Wall όχι 1 αλλά 3 φορές.
Το '10 ήρθε? Πωπω περνάει ο καιρός
Με παρόμοια λογική, για κάποιον που δν πήγε Waters, κάτι νέο θα δει.
Είναι διαφορετικό το να γουστάρεις Maiden, κ διαφορετικό το αν είναι κάτι φρέσκο κ νέο.
Μπορεί να φταίει κ το γεγονός ότι δν μ’αρέσουν βέβαια.
Κάτι φρέσκο κ νέο για Ελλάδα θα είναι πχ οι Μonkeys αν έρθουν νομίζω.
Συμφωνώ για Monkeys( άσχετα αν δεν ακούω) . Οι Μaiden μπορεί να μην είναι κάτι νέο αλλά η Maiden England είναι. Εξίσου με Maiden, ακούω και Waters οπότε δεν θίγω το θέμα επειδή τους γουστάρω. Σίγουρα το Wall live είναι από τα πιο εντυπωσιακά live που είδα και φυσικά όποιος δεν το είδε αξίζει με τα 1000.
Προσευχήσου λοιπόν να έρθουν, για μας που τους ακούμε
Εκείνη την ημέρα έβρεξε ΚΑΡΕΚΛΕΣ, τους δικαιολογώ. Πόσος κόσμος νομίζεις ότι θα είχε εισιτήριο και δε θα πήγαινε; Εγώ είχα τετραήμερο τότε, σιγά μην πήγαινα να κυλιστώ στις λάσπες, μόνο επειδή είχε προπληρώσει θα πήγαινα.
Ευτυχώς που το έγραψα κιόλας :-s. Ναι ρε, ούτε αυτό δεν κάνουν, αλλά αυτό θα έπρεπε να κάνουν, όχι να είναι προετοιμασμένοι για χαλασμό Κυρίου από βροχή.
Το 2011 ήρθε ο Γουότερς. Ναι, οι Maiden θα παρουσιάσουν κάτι καινούργιο, το Trooper, το Hallowed και το Number Of The Beast. Μπεεεεεεεε… Πείτε απλά ότι γουστάρετε και θέλετε να έρθουν ρε, θεμιτότατο είναι. “Γιατί θέλεις να έρθουν;”, “Γιατί τους γουστάρω”, αυτό φτάνει σαν επιχείρημα, δε χρειάζεται κάτι άλλο, κι εγώ τις αγαπημένες μου μπάντες δε θα τις βαριόμουν και κάθε χρόνο να μου τις έφερναν.
Τους Killers τους ακύρωσαν. HELLOOOOO!!!
Όσο για τους Muse, όταν τους φέρνουν Οκτώβρη μήνα, στο χωράφι και καθημερινή, λογικό είναι να μαζεύουν 4 χιλιάρικα. Που βέβαια δεν ήτανε 4 αλλά 7 αν δεν κάνω λάθος. Δυστυχώς δεν ήμουν.
Άμα τους φέρναν σήμερα, με το hype που έχουν αποκτήσει τα τελευταία 5 χρόνια, θα ήτανε εντελώς αλλιώς τα πράγματα.
Άμα αγαπάς ένα συγκρότημα, πας κ στις λάσπες να το δεις…
Τέλος πάντων, συγχώρα με αν είμαι λιγάκι υπερβολική, αλλά τουλάχιστον εγώ είχα φάει τρελή φόλα γιατί ήμουν εκτός Αθήνας κ είχα γυρίσει μόνο για το rockwave και κυρίως για τους Killers, οπότε καταλαβαίνεις πως ήτανε για εμένα η ακύρωση…
Δύο φίλοι μου είχαν όνειρο ζωής να δούνε Μotley Crue και Voivod (τους ακούνε από τη δεκαετία του '80). Έτυχε και τους έβαλαν μαζί στο ίδιο billing, χωρίς να ταιριάζουν καθόλου. Πήγαμε Μαλακάσα, έβρεξε για λίγα λεπτά, μετά έβγαλε έναν απίστευτο ήλιο και οι άχρηστοι ακύρωσαν τη συναυλία. Η ακύρωση έγινε λόγω χαμηλής προπώλησης, είμαι σίγουρος. Αν έβλεπες μετά πώς ήταν τα παιδιά… θα έσκαγαν αν τους έπιανες από τη μύτη!!
Τελικά ευτυχώς το κενό με τους Voivod έκλεισε στην επική συναυλία του Αν, καλύτερα κιόλας. Οι Motleys καραγκιόζηδες είναι έτσι κι αλλιώς, δεν πειράζει που δεν τους είδαν :lol:.
ενδιαφέρον…
από το facebook τους…
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 6 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ MADE OF STONE FESTIVAL :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : THE MACHINE (NL) / ALIEN MUSTANGS (GR)
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : SINGAPORE SLING (ΙS) / PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH (GR)
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : GLOWSUN (FR) / DOPE FLOOD (GR)ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Κ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.
τι λες τώρα!! αυτό είναι φεστιβάλ!!!
The Machine!!! Τι ειναι αυτο το φεστιβαλ ρε παιδια?Ξερουμε που γινεται και λοιπες πληροφοριες?:-s
Μάλλον στο 8ball θα γίνει! Τιμές εισητηριών δεν εχουν ανακοινωθει ακόμα!
Machine ??? 8O
Δεν τους φέρνει και μόνους τους κανένας Αθήνα λέω γω? Καμιά CTS ας πούμε?
Ευχαριστω Στηβ! Ναι μακαρι να τους φερει και Αθηνα κανεις γιατι αλλιως δεεεν…
δεν κουνιεστε μια φορα κι εσεις απο την πολη σας να στηριξετε τετοιες προσπαθειες λεω γω?
εγώ το έχω σκοπό, για πρώτη φορά…
Πολύ ευχαρίστως να κουνηθώ, δεν έχω πρόβλημα, αν μου πληρώσουν βέβαια μέχρι τότε τους μήνες που μου χρωστάνε στη δουλειά.
@separss:[/B] Έλα τώρα, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Οι DCD είναι υπερμπαντάρα στο είδος της και μάλιστα το 12 έβγαλε δισκάρα και έκανε παγκόσμια (συνεχίζει να κάνει) περιοδεία απ’ άκρη σ’ άκρη, γι αυτό μην τους υποτιμάμε μόνο και μόνο επειδή δεν είναι μέταλ. Το ότι δεν κολλάνε, απ’ την άλλη, με το φεστιβάλ, δεκτό…
Αγαπητή Silent Winter, να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με τους DCD. Ουσιαστικά η λέξη αυτή πήγαινε στους διοργανωτές και όχι στο ίδιο το συγκρότημα. Το συγκρότημα αυτό είναι πολύ καλό στο είδος του, όπως λες κι εσύ, αλλά δυστυχώς δεν κολλάει με το φεστιβάλ. Αυτό είναι που με ενοχλεί. Όπως επίσης το γεγονός ότι αντί να φέρουν κανα μεγάλο όνομα να παίξει, φέρνουν κάτι μπάντες πολύ μικρού βεληνεκούς τύπου Marky Ramone’s Blitzkrieg. Ξεφτίλα!
Έχει καταντήσει γελοίος ο θεσμός του Rockwave Festival. Κάποτε έρχονταν ΥΠΕΡΜΠΑΝΤΕΣ όπως το 2001 για παράδειγμα. Η metal μέρα είχε Rotting Christ, Savatage, Megadeth, Judas Priest. Η rock μέρα είχε και αυτή πολύ καλά ονόματα με headliners τους Oasis και Placebo. Τώρα μας φέρνουν Marky Ramone και Αγγελάκα με Ψαραντώνη και Prodigy. Κοροιδεύουν τον κόσμο. Η μόνη γαμάτη συναυλία φέτος κατά τη γνώμη μου είναι οι Slayer με Down.
Όσον αφορά το θέμα που θίγεις με τον ήχο νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό. Γενικά εδώ στην Ελλάδα, σε αντίθεση με έξω, έχουμε χώρους με κακή έως πολύ κακή ακουστική. Αυτό είναι κάτι που γ@μάει το live. Όταν οι βασικοί συναυλιακοί χώροι στην Αθήνα είναι το Fuzz και το Gagarin καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Πόσες φορές έχουν γίνει μεγάλα live στο Fuzz και υπήρχε πρόβλημα με τον ήχο? Πάρα πολλές. Ευτυχώς η ακουστική στο Gagarin είναι καλύτερη.
Σκέψου ότι πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα μια απ’ τις καλύτερες Metal μπάντες ever (οι Megadeth εννοώ) και το live γ@μήθηκε γιατί έγινε σε ένα χώρο με ΑΘΛΙΑ ακουστική. Μόνο αν πήγαινες στους εξώστες ήταν ο ήχος πολύ καλός.