Αγαπητή Silent Winter, να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με τους DCD. Δεν ήθελα να προσβάλω το συγκρότημα με τη λεξη αυτή. Το συγκρότημα αυτό είναι πολύ καλό στο είδος του, όπως λες κι εσύ, αλλά δυστυχώς δεν κολλάει με το φεστιβάλ. Αυτό είναι που με ενοχλεί. Όπως επίσης το γεγονός ότι αντί να φέρουν κανα μεγάλο όνομα να παίξει, φέρνουν κάτι μπάντες πολύ μικρού βεληνεκούς τύπου Marky Ramone’s Blitzkrieg. Ξεφτίλα!
Έχει καταντήσει γελοίος ο θεσμός του Rockwave Festival. Κάποτε έρχονταν ΥΠΕΡΜΠΑΝΤΕΣ όπως το 2001 για παράδειγμα. Η metal μέρα είχε Rotting Christ, Savatage, Megadeth, Judas Priest. Η rock μέρα είχε και αυτή πολύ καλά ονόματα με headliners τους Oasis και Placebo. Τώρα μας φέρνουν Marky Ramone και Αγγελάκα με Ψαραντώνη και Prodigy. Κοροιδεύουν τον κόσμο. Η μόνη γαμάτη συναυλία φέτος κατά τη γνώμη μου είναι οι Slayer με Down.
Όσον αφορά το θέμα που θίγεις με τον ήχο νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό. Γενικά εδώ στην Ελλάδα, σε αντίθεση με έξω, έχουμε χώρους με κακή έως πολύ κακή ακουστική. Αυτό είναι κάτι που γ@μάει το live. Όταν οι βασικοί συναυλιακοί χώροι στην Αθήνα είναι το Fuzz και το Gagarin καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Πόσες φορές έχουν γίνει μεγάλα live στο Fuzz και υπήρχε πρόβλημα με τον ήχο? Πάρα πολλές. Ευτυχώς η ακουστική στο Gagarin είναι καλύτερη.
Σκέψου ότι πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα μια απ’ τις καλύτερες Metal μπάντες ever (οι Megadeth εννοώ) και το live γ@μήθηκε γιατί έγινε σε ένα χώρο με ΑΘΛΙΑ ακουστική. Μόνο αν πήγαινες στους εξώστες ήταν ο ήχος πολύ καλός.
Nekromantheon + Audiopain
Enforcer
Up The Hammers
Morbid Saint
Mono
Samsara Blues Experiment
Warlord + Doomsword
Soul Cages
Red Fang + Cancer Bats
Riverside
Με μια προχειρη σκεψη καποιες που εχουν γινει και καποιες που θα γινουν μεχρι αρχες Ιουνη. Λεω γω τωρα…
Βάζουμε και Air Raid-Strikelight-Ruthless Steel τον Ιούνη…και από τη νέα σεζόν και μετά, που σε πονεί και που σε σφάζει…Atlantean Kodex, Up the Hammers Special Edition με Angel Witch headliners (ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών), Ashbury…της τάνας πραγματικά γίνεται…ας στηρίζουμε λίγο και τα πιο μικρά ονόματα δεν κάνει κακό, άσε που Slayer με 2 από τα 4 μέλη δεν είναι Slayer (για 'μένα πάντα)
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους billing περιμένει ο κόσμος από την [I]εταιρεία[/I] Didi στην Ελλάδα του 2013.
Το 2008 όταν ακόμα νομίζαμε ότι γαμάμε την Ευρώπη όλη και κάθε οικογένεια πλέον αποκτούσε το δικό της τζιπ (είχε ήδη ένα sedan κι ένα smart-άκι) ήρθαν PRIEST/WITHIN TEMPTATION/CARCASS/MORBID ANGEL/OPETH/CAVALERA και πήγε με το ζόρι ένα 10χίλιαρο. Την προηγούμενη μέρα είχε OFFSPRING/SIOUXSIE/FLOGGING MOLLY/MARKY RAMONE κ.α. Ίδια προσέλευση. Και την επόμενη είχε μανουτσάο και πλημμύρισε η Μαλακάσα από 30 χιλ. αλτέρνατιβ τύπους.
Τώρα λοιπόν που η ζήτηση έχει μειωθεί στο μισό που περιμένετε να στοχεύσει η Didi?
Οκ, αφού το θρεντ ονομάζεται ‘‘φήμες’’ μπορώ να ποστάρω. Μου είπε πολύ καλός φίλος εκ των έσω ότι έχουν κλείσει οι Maiden για rockwave στις 8 Ιουλίου…μην με κρεμάσετε αν δεν, ούτε εγώ το πιστεύω απόλυτα…
Δεν ξέρω αν εύχομαι να είναι αλήθεια ή αν εύχομαι να είναι ψέμματα. Στην πρώτη περίπτωση θα σταματήσει η κλάψα και θα αρχίσει η αποθέωση, στη δεύτερη περίπτωση θα ενταθεί η κλάψα. Και η κλάψα και η (maidenική) αποθέωση είναι μάλλον εξίσου ενοχλητικές.
Στη χαζο-wikipedia γράφει ότι έρχονται οι Killers 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι 17/6 παίζουν στο Βέλγιο κανονικά.:roll: Άραγε παίζει να είναι αλήθεια κ απλώς να έχουν μπερδέψει την ημερομηνία;:roll:
Χωρις να ξερω τιποτε,ετσι το ειχα κι εγω στο μυαλο μου.Ειδικα τωρα που ανακοινωθηκαν οι Saxon. Αποκλειεται να μπουν στις 7 με Ramone,ουτε και στις 9 με Dead Can Dance. Οποτε ολα προς τα εκει κλεινουν…
χωρις να εχω ακουσει τιποτα, κατι μου λεει οτι ενας εκ των παλιων αγαπημενων της ντιντι twisted sister και wasp θα χωθει για χεντλαηνερ.Οι πρωτοι ειναι και χεντλαηνερς στο γκρασποπ και δευτερο ονομα στη μια μερα του χελφεστ, θα μπορουνε να λενε ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥΠΕΡ ΟΝΟΜΑ.