Φημες για συναυλιες #2

λοιπον ποτε θα ερθουν οι:

VOLBEAT και ο ROB ZOMBIE ???

μονο σοβαρες απαντησεις

στο σονισφιρ

Και τον Βασιλιά έχουμε δεί και τον Αρχιερέα και τον Σφαγέα…

[SIZE=“3”]ΦΕΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ [/SIZE]8)

Makari na milame gia Blackmore h Springsteen!

για κάποιο λόγο η μουσική μας μου φαίνεται λίγο πιο αστεία τώρα :stuck_out_tongue:

Παίζει να μην ενδιαφέρει κανέναν εδώ(ούτε και εμένα που το γράφω) αλλά μιας και ειναι φήμη…

Από το fb του Jumping Fish:

[I]“To Jumping Fish βρέθηκε στη Δανία για να παρακολουθήσει την Lana Del Rey live, λίγο πριν τη φημολογούμενη εμφάνισή της στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι!”[/I]

Εχουν ερθει και οι δυο.

Έχω κάνει εικόνα τα πρόσωπά σας μετά την ανακοίνωση του ονόματος :expressionless: :expressionless: :expressionless:

maiden 27 iouliou?

??? γνωριζεις κατι ???
Παντως είναι λογικό καθώς την προηγούμενη είναι στην Πόλη.

Mακάρι … ειναι εκπληκτική …

Μπα. Λογικότερο είναι το 28/7. Δύο μέρες μεσολάβησαν και μεταξύ των συναυλιών του 2011 σε Ελλαδα κ Τουρκία. Αλλα δε ξέρω αν εδώ ποστάρουμε φήμες ή απλά λογικά συμπεράσματα:roll:

atomo pou gnwrizei to crue ths bandas kai taksideyei mazi ths xronia kai tous exei dei panw apo 200 fores klp klp, mou eipe pws akouse pws anamenoune logika 2 anakoinwseis, Uk kai greece. to fan club(oxi to ellhniko) milaei gia 27 iouliou. ayta

UK έχει ήδη γίνει για Donington. Δεν νομίζω να μπορούν να παίξουν και αλλού. Αν και πολύ θα ήθελα κανένα Ο2.

αγγλια και μονο ενα λαιβ.ε ολο και κατι θα ανακοινωσουν δε μπορει.μακαρι και σε μας.

Οσοι παιζουν Download ως headliners εχουν κατι σαν αποκλειστικοτητα εκει…Οταν τελειωσει το φεστιβαλ ανακοινωνουν και αλλες συναυλιες στην Αγγλια

Αντε βρε παιδες να μας ερθουν οι Μεηδεν γιατι εχουν καιρο να μας επισκεφθουν. ;p

ε ναι αυτο να λεγεται.ειδικα εγω που τους εχω δει 9 φορες.αντε να γινουν 10 με το καλο.:stuck_out_tongue:

Μωρε αλλου παιζουν συχνοτερα, απλα βαριεμαι. ;p Απορω παντως ποσοι θα πανε να δουν Μεηδεν Αυγουστιατικα.

και γω.αφου στο trooper ουτε που κουνιεμαι.αλλα δεν ανταλαζω με τιποτα,το να ακουσω[SPOILER]The Prisoner-Afraid to Shoot Strangers-Phantom of the Opera-Seventh Son of a Seventh Son-still life-infinite dreams και πιθανον killers[/SPOILER]