Φημες για συναυλιες #2

Μια δεκαρα χιλιαδες λεω εγω. Αν γινει Μαλακασα. Αν γινει μεσα στη πολη βαλε κι αλλους

το 2008 ειχαν ερθει 2 αυγουστου…

Ειχα παει κιολας λολ. Ουτε που το θυμομουν. Ε τα λεφτα τους θα τα βγαλουν αλλα τετοια εποχη ειδικα, αν θες λεφτα στη τραπεζα φερνεις κανα Μανου Τσαο και βαζεις φτηνο εισιτηριο.

Ahem ahem…
Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να προσβληθούν οι φαν
Γαμώ τους maiden !!!
Καλά δεν υπάρχει κανείς άλλος που να ακούει κάτι άλλο και να εύχεται να δει οποιονδήποτε άλλον πέρα από τους maiden; Ήμαρτον πια, πάω να διαβάσω μήπως έχει κανείς ένα νέο και το μόνο που βλέπω είναι οι maiden αυτό και οι maiden το άλλο και το παράλλο.

Εγω ακουω manowar και ευχομαι να τους δω.

εγω ακουω slayer και θα τους δω

Και εγω και εγω :smiley:

Και που να πάνε ???
Βγαίνουν για διακοπές ???

[SIZE=“1”]Άσε που άμα είναι λίγο έξυπνος ο άλλος πάει διακοπές ή τέλος Ιουνίου - αρχές Ιουλίου, ή αρχές Σεπτεμβρίου 8)8)
και τον Αύγουστο Αθήνα … (την μόνη περίοδο που μοιάζει με πόλη δηλ.) [/SIZE]

ανακοινώνουν Κεντρικη Αμερική οι Μεηντεν! Ξεχαστε τους στην Ελλαδιτσα :frowning:

…τι να πεις-γράψεις…κρίση#-o [-X
:):!:

Τι ωραία…φύγαμε για έξω…Στοκχόλμη, Μάλμε, Πράγα οι πρώτες επιλογές, μια και δε μπορώ τις μέρες της Κωνσταντινούπολης…

Γιατι το λες αυτο? Η περιοδεια των Maiden στην Κεντρικη Αμερικη ειναι το Σεπτεμβριο.

Μπα, τους Sla θα δεις, οι yer δεν παίζουν στο συγκρότημα πλέον.

αληθεύει για την Lana del Rey?

Scorpions τελη αυγούστου αρχές σεπτέμβρη ελλάδα με νέο project σύμφωνα με μήνυμα στο ελληνικό φαν κλαμπ :smiley:

:roll:
ΣΟΒΑΡΑ; 8O 8O 8O
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ;

όποιος και να γκρεμίστηκε είναι στις αγαπημένες μου μπάντες οπότε όσες φορές και να έρθουν δεν με πειράζει καθόλου (τις βλακείες περί τελευταίων συναυλιών να κόβανε και ας έρχονται όσο πιο συχνά θέλουν)…

τι σημαίνει με νέο project?

Farewell Farewell Tour? :stuck_out_tongue:

ομορφα πραγματα…
χαλαρα στο καραισκακι με 20.000 κοσμο…

ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

άντε και Rush