Φημες για συναυλιες #2

:!:
Γιατι το μαθαινω μολις τωρα αυτο??
Νταξει τετοια ωρα δεν παιζει, και με 25αρι εισητηριο, αλλα μπορει να το εψηνα αν το μαθαινα νωρυτερα ωστε να το κανονισω.Κριμας

δηλαδη χανουμε και φετος τους gojira? βλαμμενοι ειναι οι διοργανωτες;

Mηπως εχει κανεις το τηλ τους?κ δεν ξερω γαλλικα ρε γμτ

βουλεβουκουσέαβεκμουά πες τους

κανε κραυγες ενθουσιασμου και θα καταλαβουν.

Kvelertak τον Σεπτέμβρη… :p:p:p:

For real ?:stuck_out_tongue:

ξεκινησαν να ανακοινωνουν οι queensryche(Todd)συναυλιες.αν και μου ειπε ενας φιλος,οτι ειναι ακριβοι για ελλαδα.

Περιοδευουν Russian Circles μαζι με Chelsea wolfe Ευρωπη το φθινοπωρο…μακαρι να ερθουν κι απο εδω γιατι ειναι τρελο πακετο

Άντε να ρθουν! :smiley:

(inb4 σχόλιο για τους Queensryche που πέθαναν)

Russian Circles θελω πολυ να δω αλλα θα μαζέψουν κόσμο στην χωρα όπου το κοινό ασχολείται με εναν μιμο του Τέιτ ή οχι;:-k

Μακαρι

edit: α επιασα και το inb4 του απο πανω χωρις να το θελω καν

και γαμώ θα είναι οι Russian Circles αλλά έχει δίκιο ο ψηλός ότι παίζει να μη μαζέψουν κόσμο. ελπίζω να κάνει κανα κουμάντο η CTS που είναι καλή σε αυτά

Όσο και αν θέλω να δω Russian Circles, να πω ότι ο κόσμος που θα πήγαινε στους Ράηχ -πεθαμένοι μουσικά ή όχι- είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένος από αυτόν που πηγαίνει στις όμορφες ποστροκ συναυλίες που γίνονται στη χώρα μας. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αυτός που θα πάει Ράηχ, έστω με λατόρε, θα ξέρει απ’ έξω την κάθε νότα που θα παιχτεί και θα έχει δεθεί με τα κομμάτια που θα ακούσει κτλ κτλ. Αντίθετα, στα ποστροκ λαηβς, το 50% πάει “για τη φάση”. Άκουσε 1-2 φορές ένα δίσκο και πήγε γιατί “ωραία θα είναι”, χωρίς να αναγνωρίζει τελικά πάνω από 2-3 τραγούδια απ’ το σετ. Δεν το λέω σαν αρνητικό, όπως θέλει περνάει το βράδυ του ο καθένας. Απλά το αναφέρω σαν φακτ γιατί κάθε νόμισμα έχει και την άλλη του πλευρά. Εγώ το βλέπω σαν θετικό πάντως γιατί μαζεύονται έτσι και περισσότερες κοπελιές.

Καλά ας έρθει η Chelsara και αντίο κόσμε

πάντως στις περισσότερες συναυλίες από αυτόν τον ψιλοξέμπαρκο κόσμο βγαίνουν τα λεφτά για τις εταιρείες έτσι ώστε να ξαναφέρουν όνομα.

πάντως εμένα δε με ενοχλεί καθόλου για το ποιος πάει στο κάθε live. ίσα ίσα το βρίσκω θετικό (πέρα από τα γκομενάκια στις ποστ ροκ συναυλίες). και έχω στο μυαλό μου 2-3 μπάντες που δεν τις άκουγα ιδιαίτερα και αφού τις είδα live άρχισα να τις προσέχω πιο πολύ και να τις ψάχνω

αυτό με τις 2 όψεις του νομίσματος δεν το κατάλαβα… δηλαδή ποια είναι η μία και ποια η άλλη?

Και εσυ κυκλοφορείς με μπλουζα Ισπανίας, δεν εχει να λεει:!:

Προφανως και εχεις δίκιο αγαπητέ απλως νταξει αυτα με τον “βαθμο συνειδητοποίησης” τα χω ξεπεράσει πλεον στις συναυλίες(βασικα όχι ακριβως αλλα τεσπα). Μαλλον επειδη εχω απομυθοποιήσει τα μεγαλα λαηβ κτλ, αν και ξερω τι εννοείς για την ποστιλα και εχεις δικιο ξαναλεω. Ασε που πλεον επίσης δεν θεωρώ και επιτακτικό να ξερει ο καθενας απ’εξω καθε νότα που παίζει ο μουσικός πάνω. Ασχέτως αν το πράττουμε εμείς εν τελει ή οχι δεν θεωρώ πως είναι προυπόθεση αυτο για ενα καλο λαηβ. Για αυτισμό μου κάνει:p

Αλλά είναι εξίσου άσχημο να πηγαίνει κάποιος, ακουμπώντας τα λεφτάκια του, σε πεθαμένες μπάντες (πες τες Ραηχ, πες τες Πινκ Φλόυντ, πες τες WASP, οτιδήποτε) που έχουν να παρουσιάσουν πραμα και να δικαιολογήσουν την υπόσταση τους απο την εποχή της Ευρασίας.

Αλλά είτε η μία αντίληψη είτε η αλλη δεν πρόκειται να αλλάξει απο κάποιο λαηβ :wink:

χαχαχαχ το 'ξερα ότι μου το κρατούσες μανιάτικο αυτό με τη φανέλα της Ισπανίας.

Ναι σαφώς και δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ξέρεις τα άπαντα από ένα συγκρότημα για να πας. Κι εγώ έχω πάει αρκετές φορές έτσι και τα πέρασα γαμάτα (αν και ποτέ δεν θα καταλάβω αυτούς που έδωσαν 60 ευρώ να πάνε AC/DC ή πέπερς ‘για τη φάση’ εκτός αν είναι λεφτάδες).
Απλά το θέμα είναι ότι όσο πιο λίγα ξέρεις, τόσο πιο καθοδηγούμενη απο εξωτερικούς παράγοντες θα είναι η επιλογή σου, δηλαδή θα καταλήξεις να πας στο λάηβ με το περισσότερο ‘χιπ’.

έτσι έγραψε ο lovelight στο facebook, το διάβασα με το που γύρισα από το live τους… :stuck_out_tongue:

ξεχαστε τους… ζητησαν 25.000 και κανεις δεν τα δινει…
adios…

Τελικά μάλλον είναι πάντα θέμα χρημάτων…Τα έχεις ή όχι για να τα δώσεις και πόσο θέλεις να τα δώσεις για το εκάστοτε συγκρότημα…?? Δεν νομίζω ότι για τους ψιλοάκυρους έχει σημασία αν αναγνωρίζουν 2 ή 22 ή 222 κομμάτια από το σετ…Στην τελική υπάρχουν και αυτοί που δεν είναι φαν των συναυλιών…Μπορεί να γουστάρουν συγκροτήματα, αλλά δεν καίγονται να πάνε και στα live τους…

Πάντως όπως σωστά ειπώθηκε, αυτοί που πάνε ‘‘για τη φάση’’ δίνουν το όποιο κέρδος στον διοργανωτή…Αν πήγαινε μόνο η ροκ-μέταλ κοινότητα της Ελλάδας κάθε φορά, τότε θα είχαν σταματήσει τα live στην Ελλάδα…Θα ήταν κάτι σε συχνότητα εμφανίσεων στο Λίβανο…

Πάντως αυτούς τους AC DC που λες, είχα ψιλοακούσει πριν πάω το 2009…Καλοί φάνηκαν και είπα να πάω από νωρίς για να τους δω από πολύ κοντά…Είχα λεφτά τότε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: