α ναι περιπου εκει.ε και ποσο βγαινει πανω κατω.δλδ με ποσα ατομα βγαινει το λαιβ κτλ;
30e και 1000 ατομα δλδ
Με φόρους, προσωπικό, ενοικίαση χώρου κλπ με το ποσό που λες μπαίνει μέσα.
Αυτο ετοιμαζομουν να γραψω.
δε ξερω τι να πω.και υποψην.οι iced earth παιζουν με τα μισα περιπου 15-16000.
επισης δε νομιζω οτι υπαρχουν χιλια ατομα που θα δινανε 30 ευρω για να δουν τους και καλα Queensryche
Με τέτοιο ποσό φέρνεις Gojira (η αντίστοιχη μπάντα στα ντουζένια της) και γίνεται πανικός. Αλλά που…
δυστυχως τα 25.000 για queensryche κριθηκαν πολλα…
γιατι δυστυχως;
like.
Συγκεκριμένα για τις ποστροκ συναυλίες, η πλειοψηφία που “παει για τη φάση” καταλήγει σπάει τα νεύρα της μειοψηφίας που πήγε για τη μπάντα, καθώς συζητάει για οτιδήποτε άσχετο καθ’ όλη τη διάρκεια του λάηβ (βλ. MONO, ULVER την πρώτη φορά κτλ).
Δεν υπαρχουν πια Queensryche, πεθαναν οριστικα.
Γιες, έπεσα μέσα. 8)
Μηπως ζουν και αυτοι σαν τον Elvis?
Απ’ τους Slayer όπου αρρώστησες και ούρλιαζες μια φορά πιο ζωντανοί είναι, τουλάχιστον ζουν κι οι πέντε.
Πάντως εγώ (και πιστεύω και ο Βάγγος) θα τα 'σκαγα σε λογικά πλαίσια για να δω ‘Ryche με LaTorre, όσο κι αν είμαι κάπου ενδιάμεσα όσον αφορά στο νέο άλμπουμ. Στην τελική, θα ακούσω σε αξιοπρεπέστατες εκτελέσεις (απ’ όσο μπορώ να κρίνω από τα βίντεο) μερικά από τα αγαπημένα μου τραγούδια έβερ, και θα δω λάιβ 3 από τους 5 μουσικούς που έχουν παίξει σε κάποιους από τους αγαπημένους μου δίσκους έβερ.
Ε, αν αυτό με κάνει πρόβατο δεν έχω θέμα να είμαι…
Όχι, εγώ είμαι πρόβατο και το παραδέχομαι. :rasta:
ετοιμαζεται και η tarja να ανακοινωσει συναυλιες.ενταξη στανταρακι.
τι ονοματαρες θεε μου…
[SPOILER]ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ[/SPOILER]
Για να είμαι ειλικρινείς προτιμώ τους ryche που θα δω το φθινόπωρο παρά αυτούς που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια με τον tate. στην τελική ο latore έχει μια χαρά φωνάρα, παίζουν αυτά που θέλω να ακούσω και ο καινούριος δίσκος είναι ότι καλύτερο έχουν κάνει από την εποχή του Tribe. για μένα οι ryche ξαναγεννήθηκαν με τον latore.