Φημες για συναυλιες #2

θα ηθελα να τους δω με latore…

Ειναι πεθαμενοι για εμενα πλεον οι Queensryche και ας ηταν καποτε μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες. Μην συγκρινεις με Slayer, διαφορετικες καταστασεις, διαφορετικο feeling.

Οι αγαπημενες μπαντες δεν ερχονται και φευγουν :slight_smile:

Δηλαδη αν οι Slayer ξεκατινιαστουν εντελως, θα παψουν να ειναι στις αγαπημενες σου μπαντες.

Α και μην βγαλουμε τους Slayer ζωντανη μπαντα. Θα γελασω λιγο.

Υ.Σ. Αγαπαω Slayer.

2)Υ.Σ. Δεν στοχευω να αποδειξω οτι οι Ryche ειναι στα ντουζενια τους.

3)Υ.Σ. Δεν το παω συγκριτικα, μην αρχισουμε κανα Ryche vs Slayer ή τιποτα αντιστοιχο, δεν εχει λογο υπαρξης κατι τετοιο ουτε στεκει.

Πως τα λες ρε κερατά <3 εισαι αξιολάτρευτος <3 <3

(νοτ ιν ε γκεη γουεη)

Δεν επαψα να αγαπαω τις δισκαρες και τις αναμνησεις μου απο τους Queensryche, αλλα επαψε να με αποσχολει το παρον τους. Simple as that.

Δεκτο και λογικο αυτο, αλλα το “και ας ηταν καποτε μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες.” ειναι εντελως διαφορετικο.

Πανουλη, λαβ.

Μεγαλη πιθανοτητα για την μπανταρα [B][SIZE=“4”]Y&T[/SIZE][/B] μεσα στον Νοεμβριο μονο για Θεσσαλονικη ομως…Αυτα!!! :smiley: Οπως καταλαβατε δεν το εγραψα ως φημη αλλα εγραψα πιθανοτητα…εχει διαφορα!!

Ξηγήσου…για δαύτους κάνω αυθημερόν ταξίδι μια και με τις εξετάσεις και τα διαβάσματα έχασα το αθηναϊκό…

πλάκα κάνεις? μετα τη συναυλιάρα στην Αθήνα πέρσι Σεπτέμβριο θα ήθελα πολύ να τους ξαναδω. ευκαιρία για ταξίδι σαλονίκη!

Εδώ στον Ευρωπαικό βορρά μας έρχονται και πάλι σχεδόν ίδια μέρα με πέρυσι… Deja vu… :stuck_out_tongue:

Οι Nightwish γιατί δεν μας τίμησαν στην πρόσφατη περιοδεία τους; Το τελευταίο τους άλμπουμ έγινε χρυσό στην Ελλάδα πολύ γρήγορα και μάλιστα το βάλανε και ανακοίνωση στην σελίδα τους. Οι Epica μας επισκέπτονται τακτικά οπότε κοινό για το λεγόμενο συμφωνικό μέταλ προφανώς υπάρχει. Ειδικά τώρα με την Floor θα ακούγαμε τα κλασσικά τραγούδια τους πιο σωστά απ’ότι με την Anette, κρίμα!:frowning:

Οι ίδιοι έχουν πει ότι Ελλάδα δεν ξανάρχονται, οπότε αδίκως περιμένετε.

οι Harem Scarem περνανε απο ευρώπη φθινοπωρο, αχ και να γινοταν κανα θαύμα (λεμε τώρα…)

Γιατί? Τους έπεσαν βαριά τα κεφτεδάκια?

…ο Τόμας σε μια προ τριετίας συνέντευξη στο Metal Hammer τά’γυρίσει, λέγοντας ότι θα ξαναπαίξουν…μήπως κανείς διοργανωτής, δεν τους έκανε μια σοβαρή πρόταση?
…δεν τους αδικώ, για την φάση του MMD 2008, και οι Manowar από την ίδια φάση του 2007, δεν έχουν ξανάρθει στην Αθήνα, αλλά πιστεύω ότι αν έρθουν οι Nightwish με Floor, θα γίνει ένα καλό live, και όλα θα φτιάξουν:):!:

γεμιστά νομίζω ήτανε

μάγκες έχει κανείς καμιά πληροφορία για το River Of Souls Festival που γίνεται στον Αχέροντα στη Πρέβεζα; Κάτι άκουσα για 1000mods και The Last Drive…

ρώτα τους ίδιους…

26-27 Ιουλίου νομίζω με Last Drive και Nightstalker. δεν ξέρω για 1000mods. οι Last Drive το γράψανε και στο site τους.

οκ ανακοινώθηκε!

The Last Drive
1000mods
Caveman
Steel Machine