αν τους εχει η didi στα σκαρια, καλα να περασετε…ειπα δε ξαναπαω κ δεν θα ξαναπατησω σε συναυλια τους
trolololo :!:
Ρε μην τρολλάρετε για Μεηντεν!
κλαίω
Σοβαρα, εχει ανακοινωθει. 35 ευρω εισιτηριο στο κλειστο του Ελληνικου, προπωληση ξεκινα 25 Αυγουστου.
τιποτα δεν εχει ανακοινωθει κ εφοσον κανενας δε λεει πηγη, παραμενει απλα μια φημη
ΜΑΛΑΚΕΣ, 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΗΝΤΕΝ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΗΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ! ΟΥΑΑααΑ!
βρήκα γνωστό διοργανωτή το Σάββατο στο Principal που ήμουν στους Clutch και μου το είπε
ελπιζω να μην ειναι της didi music…
ΧΑΧΑΧΑ.Οτι.
το ελληνικο χωραει με το ζορι 15.000
Θα το επεκτεινουν.
περα απο την πλακα,τον Οκτωβριο θα μπουν και αλλες ημερομηνιες.που ειναι τωρα ο κοντος να κανει τα κουμαντα.ασε τον φαγανε οι τοκογλυφοι.
Περα απο τη πλακα, αν εξαιρεσει κανεις το early years σιγα το τρελα πρωτοποριακο σετλιστ που εχουν οι περιοδειες τους και αμαν πια αυτη η καψα που μας εχουν γινει τσουρεκια. Καποια στιγμη θα ερθουν, αν οχι φετος στο επομενο τουρ.
Σωστά θα έρθουν, αλλά πρώτον το επόμενο tour δεν θα είναι Maiden england, αλλά για τον καινούριο δίσκο και δεύτερον γιατί να μην έρθουν και τότε και τώρα? Εσύ κάτσε σπίτι σου άμα δε θες…
Με τέτοια τσουρέκια, ούτε από την πόρτα του σπιτιού μας δε θα μπορέσουμε να βγούμε.
File ipomonh, tha paiksoun sta plaisia kenouriou fest.O mhnas pou eipwthike einai swstos, venue den exei kleisei.tha anakoinwthei pros telh Ioulh
Ωπ, και σε σενα το ειπε ο Ζαχαριας?
Εγω παντως το ξερω απ τους ιδιους τους Maiden, πιο στανταρ πηγη δε γινεται. Μιλαγα χθες με τον Μπρουσαρα στο τηλ και μ ειπε πως τελη Οκτωβρη θα ειναι εδω.
Μακάρι να ‘ρθουν απο δω τον Οκτώβριο και να ειναι αληθεια οι φημες. Αλλά ρε παιδιά κάτι πολύ σημαντικό: Πώς είναι το κλειστό του Ελληνικoύ από άποψη ακουστικής και ήχου? Δηλαδή αν είναι να έχει χάλια ακουστική και να χαλάσει η συναυλία αφήστε το καλύτερα. Όπως ο χώρος που έπαιξαν πέρυσι οι Megadeth και ο ήχος ήταν απαράδεκτος. Τέτοιο μπούκωμα στον ήχο ειδικά απ’ τη μέση και μπροστά δεν έχω ξανακούσει. Τουλάχιστον πάνω στους εξώστες η ακουστική ήταν αρκετά καλύτερη.