Φημες για συναυλιες #2

Λίγο πριν την συναυλία των Iron Maiden στο Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού ήρθε η ώρα για τις …χρηστικές λεπτομέρειες
Οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό στις 18.30
H Lauren Harris θα ανέβει στην σκηνή στις 20.00
21.00 και οι IRON MAIDEN θα είναι επί σκηνής…
Το Kλειστό Γήπεδο Μπάσκετ βρίσκεται στο Ελληνικό.
Οι εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες οδικά από την Λ. Βουλιαγμένης, την Λ. Ποσειδώνος και την Λ. Αλίμου.
Το φανάρι της παλιάς εισόδου του πρώην δυτικού αεροδρομίου σηματοδοτεί την προσέγγισή σας στο χώρο.
Η είσοδος στην εγκατάσταση θα γίνει μόνο από αυτήν την πύλη, η οποία είναι επίσης γνωστή και ως «Δυτική Πύλη Ελληνικού».
Χρησιμοποιώντας τα μέσα αστικής συγκοινωνίας θα προσεγγίσετε την εγκατάσταση μέσω τραμ ή λεωφορείου. Προσοχή: Κατά την είσοδο θα γίνει αυστηρός έλεγχος και γι αυτόν το λόγο αποφύγετε να φέρετε μαζί σας επικίνδυνα αντικείμενα, αλλά και βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές κτλ…
Διαδρομές:
ΤΡΑΜ 5 - «Πλάτων» Σύνταγμα -Γλυφάδα
3 ? «Θουκιδίδης» Παλαιό Φάληρο-Γλυφάδα
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Χ27 Μετρό Αγ. Δημητρίου-Παλαιές Αφίξεις Ολυμπιακής
103 Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
Β2 Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
140 Πολύγωνο-Γλυφάδα
141 Κυκλική γραμμή μετρό Δάφνης μέσω Ελληνικού
IRON MAIDEN +special guest Lauren Harris
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού

:yahoo::yahoo::yahoo:

Ετσι μπραβο, να μπαινουν καποια πραγματα στη θεση τους. Αμαν πια με αυτη τη παραπληροφορηση.

Εγώ έμαθα ότι το setlist θα έχει εκπλήξεις, ειδικά για τους Έλληνες φανς.

[SPOILER]Επιτέλους! Alexander the Great ρεεεεεεεεεεε! [/SPOILER]

Αυτο το κρατανε για τη τελευταια τους περιοδεια, ετσι λεει ο λαϊκος μυθος.

ρε παιδια, γουσταρουμε Maiden, αλλά ήμαρτον πια…

βασικά, απλά κάποιοι βαριούνται υπερβολικά πολύ ή δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές και δεν ξέρουν πως να σκοτώσουν την ώρα τους και νομίζουν πως τρολάρουν με αυτά που γράφουν …

Βασικά δεν είναι φήμη, ανακοινώθηκε από την εταιρεία τους:
Οι [B]Jucifer [/B]θα έρθουν 8 & 9 Νοέμβρη Αθήνα/Θεσ/νίκη για δυο live!

Απλώς ειναι πολύ νωρίς για να ανοίξω θρεντ :stuck_out_tongue:

Εν τω μεταξύ, έχουμε και αυτό: [U]OI[B]SUMA[/B]ΕΡΧΟΝΤΑΙΓΙΑΛΑΙΒΣΤΗΝΑΘΗΝΑΔΕΝΜΠΟΡΩΝΑΑΝΑΠΝΕΥΣΩΡΕΜΑΛΑΚΑ!!![/U]

Ίδια μέρα, ίδιο μέρος. Πωτς γκένεν;

Φτιάχτε το να παίξουν με μια μέρα διαφορά και ας πάνε να γαμηθούν και αυτιά και αυχένες και όλα!!

Ηρεμα, φιλοι μου. Και Μεηντεν θα δουμε, και Σουμα και απ’ ολα. Τζουσιφερ ητανε παντως κατι παραπανω απο απιθανοι στο περσινο Ροντμπερν, ενεργεια στο μαξιμουμ.

Shadow Gallery τον Οκτώβρη? Κυκλοφορεί στο facebook από αξιόπιστες πηγές

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

δεν τους βαζουμε ολους μαζι με soul cages και mayfair να γινει μαχη?

Ελα, προγκ φεστ με Shadow Gallery, Soul Cages, Fates Warning, ολοι τον ιδιο μηνα παιζουν.

Kαι ένα reunion Conception:p. Πέρα από πλάκες επειδή πορώνομαι πολύ στις μπάντες που μ αρέσουν, έχω καταλήξει να μην θέλω φεστιβάλ με πολλές από αυτές γιατί προς το τέλος δεν την παλεύω και την επόμενη βδομάδα τα αυχενικά χτυπάνε κόκκινο. Μόνοι με φτηνά εισιτήρια η καλύτερη λύση για μένα. Ή έστω δυο δυο

Soul Cages - Mayfair
Shadow Gallery - Fates Warning

Μας βολευει ολους :stuck_out_tongue:

Κοιτάζω συνέχεια το world tour του Lanegan μπας και εμφανιστεί στα μάτια μου “Athens, GR”

Δεν ξέρει κανείς τπτ περισσότερο ε?

(iceage, ντε)
σεπτεμβρη

:yahoo:

Πώς;;; Πού;;; Πότε;;;

Εγω όχι, δυστυχώς.

@iron aris

26/9 θεσ/νικη,
για αλλες ημερομηνιες δεν ξερω