Φημες για συναυλιες #2

το ξαναγράφω για να μην έχουμε αυταπάτες. πέρσι οι Maiden ζήτησαν γύρω στα 700 χιλιάρικα (λόγω country risk) ενώ αλλού η αμοιβή τους ήταν 500…
Αν βρεθεί διοργανωτής να τους φέρει, μπράβο του.

να πάνε να γαμηθούν, σόρρυ κιόλας… άκου κει “country risk”… κωλοεταρίες…

…εντάξει, μπορεί νά’λεγαν καπνογόνα ρισκ:p…εγώ πάντως ακόμα ελπίζω:):!:

Θετικό αυτό όντως, ωραία θα ήταν να φέρει και τους Revamp ως support στους Nightwish, θα ταίριαζε πιστεύω αν και η Floor θα έχει διπλή δουλειά!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

…καλή ιδέα, αλλά στο τέλος βλέπω να τραγουδάει ο Χιετάλα:p :slight_smile: :!:

Διαβάζω παραπάνω ότι η αμοιβή των Maiden είναι 500.000 με 700.000 ευρώ. Επίσης των Metallica είναι 1.000.000 ευρώ. Και η φλωρο-mainstream μπάντα Green Day έχει κασέ 2.000.000 ευρώ? Δηλαδή με βάση το κασέ οι Green Day είναι συγκρότημα πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς από τους Metallica (2-πλάσια αμοιβή) και ειδικά από Iron Maiden (4-πλάσια αμοιβή). 8O8OΤι να πω, είναι γελοίο. Γελάει και το παρδαλό ερίφιο εδώ πέρα χαχαχα…!!! :lol::lol::lol:

δε λεει κατι.και οι iced earth παιζουν με 15.000 και οι kamelot θελουν τα 2πλασια.δλδ οι kamelot ειναι μεγαλυτερη μπαντα απο τους iced earth;

ναι; [COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]

Διασκεδασα με την ψυχή μου με τα περί Rush. Οι πιθανότητες που υπάρχουν να έρθουν κάποτε Ελλάδα είναι όσες υπάρχουν η Μίνα Ορφανού να μην είναι τρανς.

Στους Metallica αυτή η αμοιβή είναι σε δολάρια βέβαια…

Και πιθανότητα να τους δούμε στην Ελλάδα υπάρχει μόνο στο extended tour που κάνουν όταν κυκλοφορούν δίσκο. Και διαρκεί 2+ χρόνια.
Εκεί παίζει να πέσουν λίγο όταν θα παίζουν την προηγούμενη στη Σόφια και την επόμενη στην Πόλη.
Βέβαια τις 2 τελευταίες φορές που έπαιξαν είχαν πάνω από 20.000 εισιτήρια, το μόνο ρίσκο είναι στις τιμές που θα βάλει ο Λώρης.

Αντίστοιχα και οι Maiden, στο Maiden England tour δε θα είχε μεγάλο ρίσκο προσέλευσης κοινού (όσο στο Final Frontier πχ). Νομίζω με 5 κατοστάρικα κασέ θα τους έκλειναν. Με 15000 εισιτήρια των 50 ευρώ θα είχε νορμάλ κέρδος.

Οι τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας των Crystal Stilts είναι Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 7 & 8 Μαρτίου λέει εδώ σε Eightball και Gagarin αντίστοιχα

http://www.sacredbonesrecords.com/on-tour/

χτες στο rainbow μου ειπαν οτι ανθρωπος απο την didi εχει παει στην Αγγλια.ελπιζω να πηγε να κανονισει γιαυτο που θελουμε ολοι.

εγω θέλω μια φανέλα φουλαμ πάντως…

αλλα μαλλον θα μεινουμε με τη φανελα στο χερι,στο τελος.:lol:

:’’’’’’’’’’)

εδω δεν εδωσαν 25.000 που ζητησαν οι Queensryche…

ποιοι απ’τους δυο;

Λογικό.
Θα έπρεπε να βάλει 40άρι εισιτήριο ή να κόψει τα εισιτήρια που έκοψαν οι Megadeth όποιος τους έφερνε, προκειμένου να μη μπει μέσα.

ποια ελλαδα μωρε για λαιβ??? εδω δεν εχουμε αρκετο ρευμα για να αντεξει τους MANOWAR

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: