Φημες για συναυλιες #2

Λες;;:stuck_out_tongue: Μπα, οι Revamp δεν έχουν μεγάλο ρεπερτόριο (μόνο δύο άλμπουμ έχουν) οπότε η αοιδός δεν θα κουραζόταν πολύ πιστέυω!:slight_smile:

Queensryche (χωρις Tate)

πλακα πλακα βλεπω να ερχεται τελικα η floor με τον tolkie εδω και οχι με τους nightwish

Δεκτή είναι και έτσι, δεν έχουμε πρόβλημα! Αρκεί να λάβουμε την συμφωνική δόση μας!:stuck_out_tongue:
Οι Nightwish κανονικά δεν θα είναι σε περιοδεία το καλοκαίρι καθότι θα ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο οπότε μπορέι να μη δώσουν και καμία συναυλία.

Υπαρχουν ελπιδες για Maiden Ελλαδα φετος αλλα αν δεν ανακοινωθει κατι ειναι απλα ελπιδες.

:stuck_out_tongue:

Εννοω οτι υπαρχουν επαφες για να τους φερουν, τωρα αν θα αποδοσουν καρπους…

ας ξαναζητήσει το management τους 700.000 μπροστα κ θα σου πω εγω…

υπάρχει πιθανότητα για Cojones… για να δούμε 8)

η ιδια πηγη πεταξε και κατι σποντες για Windhand και εχασα λιγακι τον υπνο μου

ξαναρχεται ο alitiz :stuck_out_tongue:

Η ίδια γνωστή πηγή ετοιμάζει ανακοινώσεις σύντομα απ’όσο γνωρίζω!

μόλις ανακοίνωσε η detox στο facebook, black rebel motorcycle club ton martio https://www.facebook.com/photo.php?fbid=563214827092067&set=a.132361640177390.33997.116869691726585&type=1&theater

Συναυλιακός Μεσαίωνας, μην τα ξαναλέμε… :stuck_out_tongue:

ε ναι ρε! που είναι οι Μέηντεν???

Κάποιος να φέρει τους running wild ρε παιδιά:!:

καλα θα ηταν,αλλα ζηταει πολλα ο Rolf.

…έστω σε φεστιβάλ, όμως κάποιος θα μπορούσε να φέρει τους running wild…φαντάζομαι σαν χεντ-λάινερς:):!:

Ας ανακοινώσει πρώτα ο Rolf ότι θα κάνει περιοδεία και μετά βλέπουμε. Πρως το παρών δεν νομίζω ότι έχει ανακοινώσει σχέδια για περιοδεία.