:!: ούτε καν μεμονωμένες στα 2 φεστιβάλ.τουρ ολόκληρο λέει!! δεν νομίζω οτι είναι σε κατάσταση να βγάλει τουρ.
και γενικά, ΟΧΙ!
βασικα γενικα ναι αν κρινει ο ιδιος οτι μπορει. και δε φανταζομαι να εννοει τουρ 60-70 συναυλιες καμια 15-20 στη καλυτερη
ναι. και η μια ελλαδα με εισιτήριο 120 ευρο…
To πρόβλημα με τις συναυλίες είναι βασικό πρόβλημα όλης της αγοράς.
Η χώρα είναι επισφαλής και οι ξένοι ζητούν τα λεφτά μπροστά ενώ οι τράπεζες έχουν κλείσει την κάνουλα της ρευστότητας. Αποτέλεσμα: Συναυλίες γιοκ
γάμησέ τα. ούτε μια συναυλία δε θα δούμε φέτος…
Συγνώμη εννοούσα events μεγάλου μεγέθους.
Αντίθετα μικρότερες συναυλίες μπορεί να ευνοηθούν από τη συγκυρία αυτή
εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι πιο πηγμένη εποχή από την φετινή χειμωνάνοιξη, να μην ξέρω που να πρωτοπάω (για τα δικά μου γούστα)…
…κιεγώ το ίδιο…και παίζουν και το οικονομικό, ειδικά αν χρειάζεται μετά ταξί, και θέμα χρόνου, και θέμα οικογένειας, αλλά πάντως και από Φλεβάρη μέχρι Μάη, έχω πολλές υπ’όψιν μου που θέλω να πάω:):!:
Οχι φημες, αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βαλω…
Για 1η φορα το Fuzzclub(εαν δεν κανω λαθος) θα εχει μονιμα σχηματα καθε ΠΣ. Ετσι λοιπον
http://www.fuzzclub.gr/2311-tonis-sfinos/
http://www.fuzzclub.gr/994/
…δεν το λες και πρόοδο:):!:
Εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρουσα η επιλογή μόνιμων σχημάτων αρκεί βέβαια να είναι καλές μπάντες και με προσιτές τιμές. Άλλωστε νομίζω στο εξωτερικό ήταν αρκετά συχνό φαινόμενο χώροι όπως το Marquee (ένα απ’ τα major λαϊβάδικα του Λονδίνου) να έχει μόνιμες μπάντες και πολλές απ’ αυτές με δυνατό όνομα-fanbase χωρίς να θέλω να παραλληλίσω τα δεδομένα της Αγγλίας στα 70s με της Ελλάδας στα 10s.
σοβαρά τώρα; ποσταρίστηκε Μουζουράκης στο forum και όχι για χαβαλέ…?
ΑΡΡΩΣΤΙΑ
οι μπαντες για το sofia rock 2014 εχουν ειδη κλεισει!αναμενουμε ανακοινωσεις!
εεεεελα ρε…λογικα θα εχει και καλη τιμουλα
ΛΕΓΕ ΡΕ!
Άχαστο λάιβ προφανώς.
δίνουν και παίρνουν στο facebook οι σπόντες από Lovelight και Smoke The Fuzz… αναμένουμε…
Στο νέο τεύχος του Hammer ο Jeff Walker των Carcass σε συνέντευξή του στο περιοδικό λέει ότι μέσα στο 2014 θα έρθουν και στην Ελλάδα. Άγνωστες λοιπές λεπτομέρειες επί του παρόντος.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ελπίζω επιτέλους μόνοι τους και όχι σε Rockwave να γίνει κόλαση!