Rockwave ήταν πέρυσι οπότε εκ των πραγμάτων μάλλον εννοεί δική τους headline εμφάνιση σε κάποιο κλειστό χώρο.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Rockwave ήταν πέρυσι οπότε εκ των πραγμάτων μάλλον εννοεί δική τους headline εμφάνιση σε κάποιο κλειστό χώρο.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
θελω να πιστευω πως και οι motley crue θα περασουν απο δω.στης 28-1-2014.ξεκινανε οι ανακοινωσεις του τελευταιου τουρ τους.θα κρατησει λενε 2 χρονια και μετα το κλεινουν το μαγαζι.
Εγώ πάλι ελπίζω σε proper arena tour και όχι φεστιβάλ. Αν κάνουν αρένες κάπου θα τους πετύχω.
Μακαρι, αργησα να ακουσω τον τελευταιο δισκο τους, αλλα μου αρεσε παρα πολυ, μιλαμε για μπομπα δισκαρα. Δεν εχω ακουσει τα παντα απο δαυτους αλλα νομιζω αυτη θα ειναι η ευκαιρια.
Θα 'θελα να τους δω μια φορα και αν ειναι οντως το τελευταιο tour θα ειναι και η τελευταια ευκαιρια μου.
μακαρι να ερθουν οι crew αλλα δεν το βλεπω υστερα απο εκεινο το rockwave
Αν τους δωσουν οσα ζητησουν ανετα ερχονται.
Σαμσάρες τον Μάιο
ωραιος
αν έρθουν οι Motley Crue δεν πρόκειται να μαζέψουν ούτε 5.000 κόσμο… sad but true…
Για αυτό το λόγο δεν είχε την ηλεκτρική καταιγίδα την προηγούμενη φορά? Γιατί η προπώληση ήταν χαμηλή.
χωρις να παιρνω το μερος κανενος.ουτε ντιντι ουτε τπτ.το νερο στα backstage εφτανε μεχρι το γονατο τοτε.οι crue ειχανε ερθει ελλαδα τοτε.και φυγανε μετα την ακυρωση.και οι kiss παιξανε με λιγο κοσμο.6-7.000
ΠΟΤΕ;;;!! Από που το έμαθες; Στο σάητ δε λένε τίποτα τα καριόλια (χεχε…)
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.
ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!
Με ποιον μίλησες;
:yahoo::yahoo::yahoo:
Αχ, μανούλα μου…Αχ! Αχ!
τους αγαπάω, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τέτοιον ενθουσιασμό και έκπληξη για κάποιους που εγώ προσωπικά βλέπω πλέον πιο συχνά από τον πατέρα μου
…έτσι είναι…πάντως μπορούν νά’ρθουν οι Μόντλει Κρου σε κανά πάρκο νερού, και με καλή τιμή, νά’χουν και περρισότερο κόσμο:):!:
μακαρ ρε γμτ,θελω κ γω πολυ να τους δω
Θελω να πιστευω οτι θα δουμε μοτλευ εστω κι αν χρειαστει να πεταχτουμε μεχρι βουλγαρια, 2 χρονια τουρ ειναι του πουστη θα ερθουν καπου κοντα αν δεν ερθουν εδω… σε ενα καλοκαιρινο μεταλ φεστιβαλ μεσα στην αθηνα με 1-2 καλα ονοματα ακομα θα μαζεψουν κοσμο…
ο Hans μου το είπε στο fb
[B]ULI JON ROTH - GUS G. - JORN LANDE & MATS LEVEN[/B]
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=28734#.UtlsKHVAWyA.facebook
Για Leven, Lande και τον μέγιστο με τα φτερά στο καπέλο κωλολέει…