τρεχοντας μεσα για βουλγαρια!!! δεν το χανω αυτο το πακετο
αν δεν βρεθει διοργανωτης που να φερει αυτο το πακετο στην Ελλαδα θα μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα,ποσο μαλλον οταν για τους motley crue ειναι ισως η αποχαιρετιστηρια περιοδεια τους
Kάτι μαγειρεύει η CTS…
Δεν ξέρω αν οι Motley Crue έχουν πέραση εδώ. Πάντως μακάρι να έρθουν μαζί όμως με τον Alice!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
αύριο κληρώνει η CTS
ρε καλούα έχεις τίποτα κατά νου? δεν είναι Neurosis λέει και δεν έχει ξαναρθεί Ελλάδα
αν είναι ουφομαμούτ κοπανάω από τώρα το πουλάκι μου όπου βρω!!!
τέλη ιούνη Dopethrone στην Αθήνα…
ΖΟΜΠΙ ΧΛΕΠΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ
Φίλε μου το ξέρω ότι εννοούσε τον Alice Cooper, επίτηδες το έγραψα! Και ναι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου: Μακάρι να ήταν οι AIC. Aλλά που τέτοια τύχη. Λες και υπήρχε περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα συγκρότημα του βεληνεκούς των Alice In Chains.
Eν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε σε Ελβετία και Πολωνία Sonisphere Festival με συμμετοχές Metallica και Αlice In Chains. Aυτές είναι συναυλίες! Αλλά στην Ελλάδα τον παίζουνε. Φέρνουν στην καλύτερη των περιπτώσεων συγκροτήματα μεσαίου βεληνεκούς (Iced Earth για παράδειγμα) ή κάτι τελειωμένους τύπου Iggy Pop, Marky Ramone, Scorpions, Motley Crue (αν θα τους φέρουν καν τους τελευταίους) και το θέμα είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι κάτι βλέπουν.
i do
Matt Elliott πριν το καλοκαιρι λογικα.
off topic αλλα εαν δεν κανω λαθος σε κατι tickets του Sonisphere υπηρχε το ονομα των Alice In Chains, ασχετο το τι εγινε μετα
Ρε συ μαν κι εγώ γουστάρω. Για παράδειγμα είδα το Noέμβριο του 2011 Iced Earth στο Gagarin και τα άτομα πραγματικά έσπειραν εκείνο το βράδυ. Επίσης τον Alice Cooper τον γουστάρω πολύ σαν άτομο και όχι μόνο σαν μουσικό. Και το Brutal Planet και Dragontown του 2000 και 2001 αντίστοιχα είναι υπερδίσκοι. Αλλά ζηλεύω ρε φίλος να βλέπω χώρες τύπου Πολωνίας να βλέπουνε Metallica κι εμείς εδώ τίποτα από αυτά. Κι αυτά τα περί οικονομικής κρίσης τα ακούω βερεσέ. Δηλαδή πόσο πιο πλούσια χώρα είναι η Πολωνία από μας?
Κουράδες στους Μότλεη Κρου. Αλυσοδεμένη Αλίκη παρέα με Αλίκη Κούπερ αν ποτέ φέρουν θα 'μαστε ευτυχισμένοι. Και τίποτα Pearl Jam-Soundgarden δε θα με χάλαγαν.
Η CTS ανακοινώνει αύριο λάιβ για κάπου μέσα στον Μάρτη. Για να δούμε…
Το συζητήσαμε λίγο παραπάνω, για πες κι εσύ τη δική σου πρόβλεψη…
Λες να είναι επιτέλους τίποτα Metallica, να ηρεμήσουμε;
Μπααα, αφού τα έχουμε πει, έχουμε συναυλιακό μεσαίωνα εδώ
Για τίποτα Ουφομαμούτ το κόβω κι εγώ και θα αρχίσω να χύνω χαυλιόδοντες
Ξεκίνα να χύνεις
Ανακοίνωσαν Ευρωπαϊκή περιοδεία τον ερχόμενο Μάιο οι Blood Ceremony (η Ελλάδα εκτός φυσικά). Ας ελπίσουμε κάποιος, κάπου, κάποτε να κάνει την καλή.
[SPOILER]
02 BRISTOL, UK - Temples Festival*
03 NOTTINGHAM, UK - Bodega
04 GLASGOW, UK - Stereo
05 MANCHESTER, UK - The Deaf Institute
06 LONDON, UK - Borderline
07 PARIS, FR - Batofar
09 MEZZAGO, IT - Bloom Club
10 RONCADE, IT - New Age
11 MÜNCHEN, DE - Strom
12 VIENNA, AT - Arena
13 WARSAW, PL - Progresja
14 PRAGUE, CZ - 007 Klub
15 BERLIN, DE - Magnet
16 COPENHAGEN, DK - Loppen
17 STOCKHOLM, SE - Debaser Strand
20 MOSCOW, RU - Volta*
21 HELSINKI, FI - Nosturi
23 OSLO, NO - BLÅ
24 GOTHENBURG, SE - Truckstop Alaska
25 HAMBURG, DE - St. Pauli Rock Café
26 FRANKFURT, DE - Nachtleben
27 ZÜRICH, CH - Hafenkneipe
29 GEISELWIND, DE - Out & Loud Festival*
30 NETPHEN, DE - Freak Valley Festival*
31 NIJMEGEN, NL - FortaRock Festival*[/SPOILER]
αυτο ερχομουν να ποσταρω, μαζι με spiders.Αφου πατε Ιταλια ρε, περαστε και απο δω για ενα ουζακι