Δεν έχει καμία σχέση με φήμη ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή πολλοί έχουν εκφράσει την επιθυμία να δουν τους Motorhead, καλό θα ήταν να το ξεχάσουν. Ακύρωσαν όλη την ευρωπαική περιοδεία και έτσι όπως το πάει ο Λέμυ δεν τους βλέπω να κάνουν κανονική περιοδεία ξανά. Κάνα φεστιβαλ μέσα στο καλοκαίρι στην καλύτερη, και ελπίζω και κάνα Brixton, για εμάς που δεν αντέχουμε τον κωλόκαιρο στα ευρωπαικά φεστιβαλ!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!
ΟΙ Q5 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ SEATTLE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ HEADLINER ΣΤΟ ROCK YOU TO HELL FESTIVAL II ΣΤΙΣ 8/11/14!!
ME ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ STEEL THE LIGHT!
ΣΥΝΘΕΣΗ:
Jonathan K.–vocals
Rick Pierce–Guitars
Evan Sheeley-Bass
Richard Van Sant-Guitars
Frank Rongo–Drums
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ!!
ΤΡΕΧΩ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΟΝΤΑΣ THAT AINT NO WAY TO TREAT A LADY
Rock You To Hell Festival? Αυτό δεν το διοργανώνει γνωστός-άγνωστος διοργανωτής με παράλληλη απασχόληση στη χαφιεδολογία? Ούτε αν με πλήρωναν δε θα πάταγα…
Ω ναι σωστα, το ειχα ξεχασει, καψιμο τοτε. Τι μου χαλας το ονειρο βρε μαλακα???
Έπρεπε να κάνω το καθήκον μου. Άσε που το κόβω να γίνεται πάλι σε κάνα 7Sins και να γελάνε και οι γίδες. Το πραγματικό γέλιο θα έρθει μετά το λάιβ όμως όταν θα αρχίσουν τα ποστ του απολογισμού από τον ίδιο και όσους πάτησαν στο λάιβ (είτε τους no-politica είτε τους συν-politica :p) που θα μιλάνε για κλίκες, κυκλώματα και “εμείς τους γράψαμε στ’ αρχίδια μας και περάσαμε άλλο ένα καταπληκτικό heavy metal βράδυ”.
Q5 ετσι για να γουσταρουμε.και περαστικα.προσωπικα εγω εγω δεν ειμαι ρατσιστης.δε πα να τους φερει και ο Πασσαρης.περαστικα και παλι.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
καμμια φημη για την επομενη συναυλια που θα παραστω(aka Mayfair)?
10κάτι απριλη
αυτη τη βδομαδα ανακοινωσεις για Βουλγαρια.
Ευχαριστω πολυ!
Τελικά Motley δεν έχει φέτος. 2014 Αμερική και 2015 Ευρώπη. Και το πακετάκι με τον Αλις φαίνετε ότι είναι μόνο για αμερική.
Aν είναι αυτό που πήρε το μάτι μου σε άλλο φόρουμ,πάω να φορέσω την μασονική μου ρόμπα.
Ufomammut ήταν ρε.
Σκάνε και Blues Pills σιγά σιγά…
και οι Samsara είναι μέσα Μάη, σύμφωνα με τα αφισάκια της CTS…
ΑΥΤΟ, ΜΟΝΟ
Elias Aravidis
38 minutes ago
τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή πανε δυο-δυο.
τζιν και τόνικ.
καρπούζι και φέτα.
εγω και εσυ.
καφες και χέσιμο.
δεν πιάνω το hint, ποιος έρχεται;
:’’’)