Λεουνακης στον Rock, κλεινει Bob Dylan για συναυλιες σε Αθηνα-Θεσσαλονικη. Αθηνα λεει μαλλον στα πλαισια του Rockwave.
ρε δεν έχει θρεντ για Stoned Jesus??
[B][SIZE=4]19/6 Γιάννενα-Ίριδα[/SIZE][/B]
20/6 Θεσσ/νίκη-8ball
21/6 Αθήνα-An
νομιζω πως εχει ενα για αθηνα αλλα βαριεμαι να ψαχνω τωρα
:yahoo::yahoo: αν και ο χώρος δεν είναι και ο ιδανικός για λαηβ, παρόλ’ αυτά, είναι κάτι…!!!
Maiden μου μυρίζει…
Μετακινηστε το αποπανω ποστ στο αναλογο τοπικ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΥΝΕ
μεχρι στιγμης οι megadeth ειναι το πιο πιθανο.αλλα ποτε δε ξερεις
Ψήνεται live με Need και Poem μέσα στον Απρίλιο.
μεσαίωνας
Αν ηταν Maiden θα ηταν αφισα των Maiden με Eddie κτλ, δεν το βλεπω.
Nick Oliveri το Mαιο
Ξεπεσμός, μαρασμός, μεσαίωνας, απαξία, κακομοιριά…
Υπάρχει τουλάχιστον κάποια πιθανότητα έστω και την τελευταία στιγμή να γίνει κάνα θαύμα και να δούμε τους Stones στην Αθήνα;
έχεις κάνα κονέ με τον jesus??
ειδα την ανακοινωση στη σελιδα του drugstore αλλα πλεον δεν υπαρχει. ξερουμε τπτ αλλο?
εγώ θα το πω και ας με δουλεύετε… Ο Ολιβέρι πέρα απ τ κλασσικά και τους Mondo Generator,έχει και προσωπική μπάντα? και υπάρχει και φήμη μάλιστα ότι θα ρθει Αθήνα? :-k
Δεν ξέρω αν έχεις πάει στο Drugstore αλλά το μαγαζί ουσιαστικά μπαράκι είναι και μάλιστα όχι ιδιαίτερα μεγάλο και έχει μία υποτυπώδη σκηνή οπότε παίζει το live να είναι όπως του Edgar Broughton πριν λίγο καιρό δηλαδή μία ακουστική κιθάρα και ένα μικρόφωνο. Αλλιώς μου φαίνεται περίεργο να στήσεις ολόκληρη ηλεκτρική μπάντα σε χώρο που ούτε την κατάλληλη χωροταξία αλλά ούτε και την κατάλληλη ηχητική έχει…
Alterground είναι, έχει κάνει και χειρότερα.
Στην Αγγλία προ 7μήνου έπαιζε ακουστικό solo shows, πάντως…
και γω εκει το διαβασα,και ελεγε περισσοτερες πληροφοριες συντομα.ειδομεν.
Y.Γ1 αμα το rockwave δεν εχει τελικα καθολου metal μπαντες δε θα φταιω.
Υ.Γ2 το οτι ανακοινονονται συνεχεια metal συναυλιες στο stage volume 1(και που’σε ακομα) απο didi δε κινει κανενος την περιεργια;;;και οτι χωραφι nο headbanging φετος.
Εκείνο το απίθανο παλικάρι, ο Μητσάρας ο Κανελλόπουλος με τις τρομερές…“αποκλειστικότητες”…για συναυλίες Μπρους Σπρίνγκστιν και Rolling Stones… και οι οποίες μάλιστα ήταν “κλεισμένες”…και έλειπαν μόνο οι τελικές υπογραφές…, ξέρει κανείς που χάθηκε;
Εντάξει κατανοώ το Μητσάρα, ξεφτιλίστηκε ο φουκάρας, αλλά με ενδιαφέρει να μάθω καμία καινούργια αποκλειστικότητα…
'Οποιος τον πετύχει πάντως πουθενά, δώστε του τα χαιρετίσματα και μία “αποκλειστική” μούντζα…
ΥΓ: για αυτή τη μούντζα πάντως, έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές. Είναι κλεισμένη δηλαδή.