άλλη μια προσπάθεια για το Θεσσαλονικιώτικο “[B]Made Of Stone[/B]” είναι στα σκαριά όπως ενημερώνει η Lovelight στο fb.
Glowsun λιγοτεροι απο 30
Cosmic Dead ελαχιστοι περισσοτεροι απο 50
Mars Red Sky τα ιδια χαλια με Glowsun
και, αποτι διαβαζω, Sigirya, στα ιδια επιπεδα
τασεις χρεωκοπιας εχει ο λοβλαητ?
Woodkid στο Rockwave 12/07!
En Lefko Festival 2014
Boy George:
"Lovely to be announced for En Lefko 87.7 (official) Festival on June 21st. Let’s party soon Greece!
Χαχαχαχα
potergeist-lucky funeral λεει στο stage volume 1 ιουνιο.ενταξη φετος ειναι η χρονια του stoner-indie-pop alternative-post-soft rock.και καλα κανουν οι διοργανωτες.στο κατω κατω επιχειρηματιες ειναι.θα φερουν αυτα που θα τους φερουν εστω καποιο κερδος.σιγα μη φερουν megadeth-maiden-sabbath-metallica.επιδη το ζηταει μια μεριδα μεταλλαδων.για τι για να μπουνε μεσα;;(slayer)+ οτι οι μεγαλες μεταλ μπαντες ειναι ακριβες πια για ελλαδα.προλαβαινω να χτυπησω ενα μανικι παντως για το καλοκαιρι.:lol::lol: να ειμαι και in.
Και της Πάολας είναι η χρονιά, μην ξεχνιόμαστε…
Το ότι ο καθένας εκ των megadeth-maiden-sabbath-metallica μόνος του μαζεύει στην Ελλάδα περισσότερο κόσμο από όλα τα stoner-indie-pop alternative-post-soft rock που θα έρθουν μαζί, δεν το λαμβάνουμε υπόψη γιατί μας χαλάει το σενάριο του κατατρεγμένου.
Πρέπει να ανοίξει ένα topic “αγαπάμε mike”
Φέρνουν Potergeist και Lucky Funeral; Από πού;
Και φέρνουν αυτούς αντί για megadeth-maiden-sabbath-metallica???
Γι’ αυτό τόσα χρόνια λέω ότι όλοι οι μεταλλάδες πρέπει να γίνουμε ΑΕΚτζήδες…
πάντως έχει πλάκα η όλη λογική του: “ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια” που επικρατεί εδώ μέσα …
και όποιος κατάλαβε
Το είχε προβλέψει ο παίχτης από Νοέμβριο κιόλας!!
Ενταξ…θα εχουμε τελικα Maiden τον Ιουνιο κατα το 1/6
πόσες φορές θα μας πει αντίο ο πολ??
Θα παει σε πολεις που δεν χαιρετησε περσι (λογω πιεσμενου προγραμματος… ).
θα έρθει και Λάρισα ε!
α ναι? ναις. δεν τον εχω δει. θέλω να τον ρωτήσω πόσο γαματος τραγουδιστής ειναι ο βρασιδας να δω πως θα αντιδράσει
η CTS λεει για ανακοινωσεις την αλλη εβδομαδα…
για να δουμε ποιες μπαντες κρυβονται εδω…Spirit Caravan…:-k
πως ειπατε??μεσαιωνας?? Ηλεκρικος?
εγώ ξέρω το αριστερά