Κι εγω, μετα απο ενα google search by image.
ξαναχαιρεταει ο di anno???
αμα περασει απο καλαματα θα παω…
ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ!!! ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ!!!
[SPOILER]Iron Maiden confirm greek gig
Venue: Koinotiko anapsiktirio Trehaloplayas Evritanias
Date: To be announced…[/SPOILER]
Μετα την ξεφτιλα του Σεπτεμβρη ουτε απ’εξω πια…
ο μανατζερ των gamma ray μας ειπε οτι θα ερθουν oι accept ελλαδα,μετα το νεο δισκο στο νεο τουρ.
Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ανακοινώνεται επισήμως σήμερα, από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring». «Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga?s artRAVE: the ARTPOP Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Arthur Fogel, Πρόεδρος της Live Nation Entertainment. Η παγκόσμια περιοδεία Lady Gaga?s artRAVE: the ARTPOP ball γίνεται με αφορμή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ ARTPOP της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα εκπληκτικά τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της. Εισιτήρια για το Lady Gaga?s artRAVE: the ARTPOP ball:: Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga?s artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00 π.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5? και φτάνουν τα 82,5?. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5? ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5? και Golden Standing στα 104,5?. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα προπώλησης. Πηγή: www.lifo.gr
Αυτή η “Λάβρυς” τι φάση?Seems legit φάση?
αυτός δεν είναι που είχε φέρει το Cirque De Soleil?
στανταρακι οι Accept, σιγα μην δεν ξαναερθουν…
Εγώ δεν έχω καταλάβει, η συναυλία θα γίνει στο στάδιο ή στο κλειστό; Όλη η υπόλοιπη περιοδία είναι σε κλειστά γήπεδα.
Όπως το γράφουν μάλλον στο στάδιο θα γίνει και όχι στο κλειστό. Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι ότι η ακουστική στο ΟΑΚΑ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Όσοι ήταν στους Peppers και στους Bon Jovi ξέρουν τι εννοώ. Οπότε θα ήταν καλύτερα από αυτή την άποψη να γίνει στο κλειστό. Θα ήταν κρίμα μια συναυλία τόσο μεγάλου βεληνεκούς να μην έχει τον ήχο που της αξίζει.
εγώ έχω την εντύπωση ότι θα γίνει στο κλειστό… ρίσκο σεπτεμβρίατικα να κάνουν live σε ανοιχτό χώρο με κόσμο που στις 2-3 ψιχάλες θα ψάχνει υπόστεγο…
εκει που παιξαν και οι bon jovi-ac/dc κτλ.θα γινει.
ερχονται blind guardian. NAAAAIIIIII
Όσοι ήταν στους AC/DC και στους U2 λένε ότι ο ήχος στο ΟΑΚΑ εξαρτάται από το πόσο επαγγελματικό είναι το συγκρότημα.
Ωωωχχχ…αρχίσαμε.Αντε,καλό μήνα!!! 8)
Να αρχίσουμε να στοιχηματίζουμε τι ώρα θα γράψει κάποιος ότι τελικά έρχονται οι Maiden…??
αυριο οι ανακοινωσεις για rolling stones
εγω παντως ψαρωσα με τουτο, ειχα ξεχασει τι μερα ειναι =p δεν ειχα δει και τα προηγουμενα ποστ