Φημες για συναυλιες #2

Θα ξανάρθουν να παίξουν μία ωρίτσα μέσα στη βαρεμάρα, να πάρουν τα φράγκα και να φύγουν.

Ερχονται οι Cypress Hill Rockwave. 50-50 να σκασει κ η βόμβα.Για την ωρα κρατήστε το πρωτο.

…γιατί δεν έρχεται και με τους Vallenfyre…ο Greg Mackintosh:?:

:):!:

Σε ανοιχτό χώρο (φεστιβάλ) μέσα στο κατά καλόκαιρο??? Ξενέρα σκέτη. Πάντως το πακετάκι Paradise Lost-Vallenfyre γίνεται άκρως ελκυστικό σε κλειστό χώρο

Ενα τετοιο πακετο θα ηταν και γαμω τις φασεις, αλλα και μονους τους να τους φερουν τους Paradise Lost θα παω, μου εχουν λειψει και θελω να τους δω. Και Vallenfyre θελω πολυ να δω. Ευχομαι να μην τους φερουν σε φεστιβαλ παντως, αφου δεν προκειται να κλεισουν αλλα ονοματα και να ειναι ενα αξιο λογου φεστιβαλ, αλλα μονους τους σε κλειστο χωρο απο Σεπτεμβρη.

Οι Judas Priest αναμένεται να ανακοινώσουν ημερομηνίες για την προώθηση του καινούριου τους άλμπουμ. Τι στοίχημα βάζετε ότι η συναυλιακά κακόμοιρη Ελλάδα θα είναι και πάλι εκτός? Είναι φοβερό που όποια μεγάλη μπάντα ανακοινώνει περιοδεία εμείς εδώ είμαστε πάντα στην απ’ έξω. :frowning:

μεσαίωνας

πες τα ρε μπασταρντ. μόνο κάτι μικρά (ποστ) συγκροτήματα τύπου Samsara Blues Experiment, Ufomammut κλπ. που κάνουν κάτι άθλια λάιβ έρχονται :frowning: Και για το καλοκαίρι που υποτίθεται ότι γίνονται καλά λάιβ τι έχουμε; Kάτι Unida, Stoned Jesus, Black Tusk και τους ξεχασμένους τους Neurosis. (για το χεβι μπα δε ση δε λέω, τα έχουμε πει στο θρεντ του)

Καλα… πειτε τα παιδια… ολοι αυτοι οι μουσατοι που κανουν θορυβο με τους ενισχυτες και νομιζουν οτι παιζουν βαρια μουσικη… αχχαχαχαχα Unida λεει,ποιοι ειναι αυτοι, κοιτατε εδω κατασταση…

Δεν λέμε ότι δεν έρχονται καλές μπάντες. Απλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα θέλαμε να δούμε ένα πολύ μεγάλο όνομα φέτος το καλοκαίρι. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι συναυλιακά είμαστε στο επίπεδο της γειτονικής Ιταλίας για παράδειγμα, δικαίωμα τους να το πιστεύουν.

Εγώ απλά θα παραθέσω ένα απόσπασμα από το [B]avopolis.gr[/B] που γράφτηκε πέρσι τον Ιούλιο. Σκεφτείτε ότι τα λέει αυτά σε μια χρονιά που εκτός από το σούπερ γαμάτο HBTS είδαμε επιπλέον Roger Waters και Depeche Mode. Φανταστείτε φέτος τι θα έπρεπε να γράψει:

[U][U][I]“Σε μια ψόφια συναυλιακή χρονιά το Heavy By The Sea αποτέλεσε το μόνο αξιοπρεπές φεστιβαλικό γεγονός (από αυτά τουλάχιστον που μπορούν να ελπίζουν σε μαζική ανταπόκριση κοινού).”[/I][/U][/U]
http://www.avopolis.gr/metal-live/45980-heavy-by-the-sea-review-festival-slayer-down-rotting-christ-napalm-death-kvelertak

Αυτά τα ολίγα και το κλείνω κάπου εδώ για να μην γίνω κουραστικός.

Θα το δούμε στις 3 Ιουλίου το πολύ μεγάλο όνομα :slight_smile: Κατα τ’αλλα (για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά) δεν εμπιστεύομαι το avopolis και το κάθε avopolis για να μου πει αν μια χρονιά είναι συναυλιακά επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Βλέπω συγκροτήματα που δεν έχω ξαναδεί και που είναι στα ντουζένια τους και χαίρομαι (όπως χαίρομαι και για συγκροτήματα που έρχονται τα οποία δεν μου αρέσουν αλλά ξέρω ότι είναι φρέσκα ονόματα). Αν νομίζει κάποιος ότι μπορεί να κρίνει θετικά ή αρνητικά μια χρόνια μόνο και μόνο επειδή δεν ήρθαν τα συγκροτήματα που του αρέσουν τότε πιστεύω πως κάνει λάθος. Κατα τη γνώμη μου δεν χρειαζόμαστε τα μεγάλα συγκροτήματα για να γουστάρουμε. Εκτός αν το βλέπετε σαν ένα μεγάλο event που θα κάνετε asttend στο facebook και θα ανεβάζετε φωτογραφίες για να το παίξετε μούρη. Και για να μην παρεξηγηθούμε ότι κράζουμε τους “τρου” μεταλλάδες που περιμένουν maiden και priest, ρωτήστε τους φίλους σας πως πέρασαν στη συναυλία των Jag Panzer και θα καταλάβετε τι εννοώ

Φοβερό λάηβ, αλλά το καλύτερο ήταν πως επειδή ο κάθε τσίταχ έμεινε σπίτι του να κλαίει στο ίντερνετ γιατί δεν έρχονται μεγάλα ονόματα, ήμασταν άνετα και δροσερά στο μισοάδειο Κύτταρο.

Ναι αλλά οι Μέηντεν δε θα ΄ρθουν :frowning:

σε 20 χρόνια που θα θυμάστε ότι είδατε τους Samsara Blues Experiment θα σας πω εγώ για μεσαίωνα…

και το ΜΕΓΑΛΟ όνομα έρχεται στις 3 Ιουνίου, και άλλο μεγάλο στις 24(Clutch), και Bod Dylan έχει(πόσο πιο μεγάλο πια?!?!) και Manu Chao για χορούς και γκομενάκια έχει το πρόγραμμα

Καποιος επιτελους επρεπε να το πει.

Ποιό είναι το μεγάλο όνομα για 3 Ιουλίου??? Γιατί προσωπικά (πάντα) ούτε Dylan θα πάω ούτε Manu Chao …

http://youtu.be/fmdmnnv2NkY :smiley:

εγώ πάντως για το φεστιβάλ στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου έλεγα που κάθε χρόνο φέρνει τα μεγαλύτερα ονόματα :stuck_out_tongue:

φιξντ

οι μαμημένοι οι swans έχουν μαμηθεί να ανακοινώνουν ευρωπαϊκά Live εδώ και καμια ώρα, αλλάααα… :stuck_out_tongue: