Φημες για συναυλιες #2

Εγώ γιατί βλέπω 5/12 αθηνα (Βοτανικος ) και 6/12 σαλόνικα ( block 33)???

Το ανακοινωσε και η lovelight για Θεσσαλονικη, 6 Δεκεμβρη

Έρχονται να παίξουν τον επόμενο δίσκο τους :p!!

Πάνε για το 3/3, οι προηγούμενες 2 συναυλίες τους ήταν [I]εκπληκτικές[/I].

δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι να το γράψω, γι’αυτό και το έκανα, για το γούρι… και απ’ότι φαίνεται έπιασε… :slight_smile:

που ποιος πότε?? θα τρελαθούμε?

Με προλαβες.χαχα.μαλλον θα ερθει.

εξαιρετικό λάιβ τελικά με τα κουσούρια της πόλης να μην έχουν τελειωμό.Δλδ 50 άτομα πάνω κάτω και κλασικά η συναυλία να αρχίζει μιάμιση ώρα αργότερα.Το αποτέλεσμα ήταν οι Vulture Industries να βγούν 12.40(!!!) μπροστά σε 20 άτομα.Πάντα τέτοια.
Αν υπάρχει κάποιο παιδί που παρακολουθεί το φόρουμ και δουλεύει στο 8μπολλ ας κάνει το κόπο να μου εξηγήσει που οφείλονται οι συνεχόμενς καθυστερήσεις στις συναυλίες,αν είναι πρόβλημα διοργάνωσης δλδ ή μαγαζιού.
Για το λάιβ τώρα και οι Dordeduh αλλά και οι V.I. ήταν εξαιρετικοί.Ειδικά οι δεύτεροι κάναν απίστευτη εμφάνιση,τελειώνοντας 2 τα ξημερώματα.Απίστευτα θεατρικοί και με πολύ κέφι παρόλο που ο κόσμος δεν τίμησε για ακόμα μια φορά μια συναυλία της οποίας το εισιτήριο είχε 10 ευρώ.

να ειμαι ειλικρινης, περιμενα ακομα μικροτερη προσελευση οποτε δεν απογοητευτηκα :stuck_out_tongue:
για το θεμα του ωραριου βεβαια, τα πραγματα ηταν τα αναμενομενα(δυστυχως). ημουν απο αυτους που εφυγαν οσο ακομα επαιζαν Dordeduh αν και ηθελα να (ξανα)δω και Vulture Industries :oops:. βτγ, και σε κατι Block ή/και μικροτερα venues(μαυρη τρυπα, Coo, κλπ) τα ιδια και χειροτερα κανουν με τα ωραρια(πχ το groovefest ειχε ξεκινησει με 1 ωρα καθυστερηση-τουλαχιστον ηταν σ/κ). Εχω αρχισει να πιστευω οτι γινεται απο “αποψη” τελικα, δεν εξηγειται αλλιως :stuck_out_tongue:

σκυλάδικο έχουμε καταντήσει.μέχρι 12.30 πρέπει να τελειώνουν τα λάιβ για να εξυπηρετείται και ο κόσμος.εκτός αν θέλουν να διώξουν και εμας τους 40-50 οπότε πάσο.

Κύριοι διοργανωταί οι Acid King ανακοίνωσαν Ευρωπαϊκή περιοδεία. Κάντε τα κουμάντα σας. Ευχαριστώ.

ναι ξερωγω φερτε τους [SIZE=3]ΤΩΡΑ[/SIZE]

Κάποιος καλός άνθρωπος-διοργανωτής να φέρει οπωσδήποτε Arch Enemy παρακαλώ (Αν και το θεωρώ δεδομένο)!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Με τέτοιο δίσκο ανέκδοτο δεν ξέρω γιατί πρέπει “οπωσδήποτε” να έρθουν.

[SIZE=1]Ίσως μόνο για την Alissa[/SIZE]

Ναι. Την προηγούμενη φορά ήταν τίγκα για να έρθουν και τώρα.

…λογικά θά’ρθουν, αλλά σιγά μην είναι τίγκα και τώρα:):!:

Μεγάλο πλήγμα για το μέταλ αν δεν είναι τίγκα οι αρτσένεμι.

Όπως μεγάλο πλήγμα για το μέταλ ήταν που δεν γέμισαν οι Jag Panzer το Κύτταρο.

Η σύγκριση που μόλις έκανες είναι αρκετή για να σε εκτελέσουμε στα 5 μέτρα.

Τελικά θα πρέπει ή όχι να γεμίζει ο κόσμος τους συναυλιακούς χώρους? Κάθεσαι τόσο καιρό και κλαίγεσαι για το λιγοστό κόσμο που πάει στα live (primordial, jag panzer και κάποιους άλλους) και όταν είναι να έρθει ένα πολύ πιο δημοφιλές συγκρότημα στο χώρο του μέταλ λες ούτε λίγο ούτε πολύ χεστήκαμε αν είναι και μισοάδειος ο χώρος.