Πρέπει να γεμίζει τους συναυλιακούς χώρους εκτός απ τους σκατένεμι.
Γελάω με το παρατσούκλι ! Χαχαχαχα. Τέτοια λατρεία για αυτούς ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok συνεννοηθήκαμε.
μην ξανοιγεσαι. σε καποιο αλλο topic μαλλον θα τους θεωρουν κλασικους και θα στην πεσουν.
Θα μου την πέσουν :?:
Εδώ μέσα :?:
ΧΑ :!:
Εγώ πάντως θεωρώ κλασικό και το Λεβιάθαν και το Μπρέηβ Νιου Γουόρλντ, νάμαστε ξηγημένοι, να μη χαλούμεν τας καρδίας μας.
δεν τις χαλαμε.
…και αν δεν έρθουν καν :p!
Να την πέσουν στον πρωταθλητή των ποστς (πότε πέρασες τα 30k ρε; ) στο φόρουμ, και το καλύτερο άβαταρ; Πάνε γυρεύοντας…
Γιατί ο δίσκος για μένα μόνο ανέκδοτο δεν είναι και γιατί είναι μπαντάρα με γαμάτη σε κάθε επίπεδο νέα τραγουδίστρια!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Γύρνα το σε Γονίδη, ποτέ δεν είναι αργά.
τον τελευταιο καιρο ειχα χασει την πιστη μου στο φορουμ, αλλα σιγα σιγα αναθαρρω.
όχι ότι πλησιαζει καν τις χρυσες εποχές, αλλα ποτε δεν ξερεις.
και τελικα εχουμε κανα νέο από ΑΙΡΟ ΜΑΙΔΕΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
θα μας κανουν την τιμη?
Έλα Αρούλη, άστα αυτά. Το μωρό γουστάρεις πάνω απ’ όλα, ποιός δίσκος τώρα.
Άσχετο. Οι Anvil έχουν έρθει ποτέ Ελλάδα?
Ναι, την εποχή που γύρναγαν το dvd.
Στο Αν ήταν η συναυλία, με όχι και πολύ κόσμο και με τρελή βαρεμάρα στους Angel Dust (τι άκυρο support group )
CBP
Μλκ oύτε bot να ήσουν…
ποιος σου λέει ότι δεν είμαι;
Χθες το βραδυ, μου ηρθε email. Ελπιζω αυτη τη φορα να εχουν πιο λογικο εισητηριο και να βρω καποιον να παω
O Lovelight λεει για Beastmilk Νοεμβριο
μακάρι,εξαιρετικό ντεμπούτο βγάλανε.
[COLOR=#333333][FONT=Helvetica]απο fb Boxer Rebellion:
[I]We’re excited to announce the rest of our autumn European tour! We cannot wait to get out to some new places - Greece, Italy, Turkey, Hungary, Romania and Bulgaria, get ready! Full list of dates and ticket information can be found at [/I][/FONT][/COLOR][I]http://smarturl.it/tbrallgigs[/I][COLOR=#333333][FONT=Helvetica][I].
[/I]
3 Νοεμβρη στο Six Dogs. 15? τα εισητηρια [/FONT][/COLOR]