Φημες για συναυλιες #2

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για Iced Earth τον Νοέμβρη, δείτε παρακάτω στην ανακοίνωση του νέου τραγουδιστή:

[B]κλικ[/B]

18/11/2011 Gagarin 205, Athens
19/11/2011 Gagarin 205, Athens
20/11/2011 Principal Club, Thessaloniki

Εχει ανοιχτει ηδη θρεντ.

α sorry, διαγράψτε το παρακαλώ.

Συμφωνα με το twitter τησ Detox:
Next week we will announced final concerts for summer 2011, and a brand new festival in thessaloniki…

Οπότε λογικά θα ανακοινώσουν τουλάχιστον αλλη μια συναυλία για φέτος το καλοκαίρι…για να δουμε…

Αμα ειναι να κανεις ανακοινωσεις στ’αγγλικα, δεν θαπρεπε να τα ξερεις τουλαχιστον;

Γενικά τα Αγγλικά της Detox είναι τραγικά. Αν ανατρέξεις σε παλαιότερες αναρτήσεις θα ρίξεις πολύ γέλιο!

Depeche Mode they will released new album in december 2011 4:55 AM Mar 4th via Twitter

The vaccines have great new album released in march 2011 worldwide 3:24 AM Feb 22nd via Twitter

Today starts the presale tickets for Ejekt festival 2011… Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2011 2:23:05 μμ via web

:lol::lol::lol:

Assasin οι γερμανοι θρασερς 20 Μαιου Σαλονικα και 21 Αθηνα… μπορω να βάλω την διευθυνση-πηγη ?

Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, μάλλον είναι ψιλοάσχετο αυτό που έχω να πω, αλλά θα σκάσω άμα δεν το γράψω κάπου…

[SPOILER]Μια φίλη μου έστειλε mail στη ντιντι για να ρωτήσει αν ισχύει η φήμη για muse και της είπανε ότι δεν ισχύει, και ότι ελπίζουν να μπορέσει να τους δει κάπου έξω. :(:(:frowning:

Τώρα ή που πράγματι δεν παίζει να τους δούμε, ή που δεν τους φέρνει η ντίντι αλλά κάποια άλλη εταιρεία, ή που το λένε έτσι για να μας το παρουσιάσουν όταν το αποφασίσουν και καλα σαν έκπληξη…:roll:[/SPOILER]

Προφανώς δεν ήρθαν σε συμφωνία. Αποκλείεται οι φήμες που βγήκαν να μην είχαν κάποια βάση. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία…
Άρα αυτό που είπαν σε μια συνέντευξη, ότι “we wanted to play in Athens” σημαίνει ότι έγιναν συζητήσεις αλλά δεν…
Τι να κάνουμε, θα περιμένουμε το επόμενο tour να πάμε έξω…

[I]Μα η detox ελεγε με σιγουρια οτι θα ερθουν.[/I] [SPOILER]Εντωμεταξυ δεν μπορουν να πουν τπτ μονο περιμεναμε τοσο καιρο? Θα ειχα μαζεψει λεφτα για reading…Αμαν πια με τα παραμυθια τους!:x Sorry για offtopic. [/SPOILER]

Στείλαμε και στην detox αλλά δεν νομίζω να μας πουν κάτι ιδιαίτερο…:roll:

[SPOILER]But we had a dream
and it was meant to be
and we were kissing gods
agains all the odds

Now it’s a crying shame
yeah it’s a crying shame
you don’t know who to blame
we’ll never be the same
and it’s a crying shame…

:roll:[/SPOILER]

Έχω την εντύπωση πως η Detox δεν έχει την δυνατότητα να τους φέρει.

Οι Μιουζ,αν έρθουν, το πιο λογικό είναι να έρθουν στο ΟΑΚΑ,οπότε και θα τους φέρει ο Ντέμης.

(Το παρόν ποστ είναι απόπειρα συζήτησης πάνω σε ήδη υπάρχουσα φήμη.Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα γκρίνιας και ποστ τύπου ‘μπουρδέλο το κάναμε το θρεντ,ας τα σβήσουμε όλα κλπ κλπ’)

ειχαν πει οτι δεν θα τους φερουν αυτοι αλλα θα ερθουν…Μακαρι να σας πουν τιποτα πιο συγκεκριμενο.

Δεν μας έχουν απαντήσει ακόμη. Θα σας κρατάω ενήμερους πάντως! :stuck_out_tongue:

Πάει για 2012 το Muse…

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…

2310 FESTIVAL is the name of the first open-air festival to be held in Thessaloniki, Greece this July 6-7th.

The line up so far is:
James
Judas Priest
Whitesnake
Firewind

• more names tba

Καμία σχέση οι 2 μέρες μεταξύ τους από ότι φαίνεται,αυτό μου αρέσει προσωπικά…

Απλά ελπίζω η μέρα με James να εμπλουτιστεί κι άλλο εναλλάκτικά

Ο λόγος;